Jak si splnit sen? :) Vlastní obchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.9.12 21:13

Holky, ještě prosím, jaký si myslíte že bych měla mít vysoký nájem abych zaplatila nájem a ještě mi to něco měsíčně hodilo? :)

• Citovat
  • Upravit
9649
18.9.12 21:13
@Anonymní píše:
Teď jsem se dočetla, že na udělení živnosťáku na občerstvení musím být z oboru - gastro? :roll: 8o 8o 8o
Mám maturu na dopravní škole :D :D Tenhle „bufáč“ co bych měla v pronájmu stojí v centru města a je známej.. ten člověk ho pronajímá z vážných rodinných důvodů.

Nemusis byt primo osobne ty, ale musis mit neco jako „dohled“ toho cloveka z oboru, tak to mame my na kavarne, ale nereknu ti primo, jak se to jemnuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 21:17

Jojo, s maturitou v oboru mám hodně přátel, tak někoho požádám, to vypadá. :)
Přemýšlím o tom… bylo by to fajn. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Renčí2
18.9.12 21:22
@Anonymní píše:
Holky, ještě prosím, jaký si myslíte že bych měla mít vysoký nájem abych zaplatila nájem a ještě mi to něco měsíčně hodilo? :)

Tak bych řekla, že je úplně evidentní, že netušíš co všechno podnikání obnáší. U obou oborů podnikání by sis měla zjistit veškerou legislativu a hlavně si udělat nějaké kalkulace a pořádně si to všechno promyslet ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.12 21:24
@Renčí2 píše:
Tak bych řekla, že je úplně evidentní, že netušíš co všechno podnikání obnáší. U obou oborů podnikání by sis měla zjistit veškerou legislativu a hlavně si udělat nějaké kalkulace a pořádně si to všechno promyslet ;)

Jojo s tím počítám, že si to musím vše propočítat a promyslet.Jen mě zajímalo, jestli třeba někdo taky takhle „nepodniká“ :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.12 21:30

http://sreality.cz/…r-/938893916 Našla jsem suprový prostory na obchůdek, ušetřila bych tím, že ty police tam zůstávají. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.12 21:53

Tak už mám zodpovědného a spolehlivého dlouhodobého přítele jako odpovědného zástupce. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.12 11:18

Tak dámy, na bufáč prdim…měla jsem ty prostory k pronájmu a milej pán mi řekl že chce ještě 20.000,– jako odstupné za veškeré vybavení :cert: :cert: :cert:
Takže jsem obepsala volné obchodní prostory k pronájmu a jdu do Second Handu :)

• Citovat
  • Upravit
1262
19.9.12 12:02

Ahoj,
myslím, že budeš s prodejem oblečení spokojená. Hezké prostředí, minimální risk investice a čistý vzduch oproti bufáči, zákazníci budou maminky jako ty. Docela by se mi to také líbilo :palec:
A ty prostory jsou super za tu cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
19.9.12 12:37
@Anonymní píše:
Tak dámy, na bufáč prdim…měla jsem ty prostory k pronájmu a milej pán mi řekl že chce ještě 20.000,– jako odstupné za veškeré vybavení :cert: :cert: :cert:
Takže jsem obepsala volné obchodní prostory k pronájmu a jdu do Second Handu :)

:palec:, já bych teda radši žehlila oblečky než smažila langoše ;)

• Citovat
  • Upravit
191
19.9.12 15:04
@Renčí2 píše: :palec:, já bych teda radši žehlila oblečky než smažila langoše ;)

Ja bych se za par dnu smazeni langosu, bramboraku a burgeru asi :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.12 18:32

Tak bývalý erotic city bude moje nový „hnízdo“ :D

http://www.sreality.cz/…r-/938893916

v pátek to tam jdu omrknout…hlavně holky!! NECHÁ MI TAM VŠECHNY TY POLICE - což by byl můj největší výdaj kdybych je musela pořizovat :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.12 19:14

Tak holky - ty police mi tam nechá, ty neshánim :) Tím mi HÓÓDNĚ pomohl, milý pán :) Mám nascháněný stůl, oblečení už scháním po kilech, abych neměla prázdnej obchod na začátek, kasu si pořizovat zatím asi nebudu. :)
Jinak, neustále přemýšlím…jak to budu ohodnocovat to zboží…

• Citovat
  • Upravit
1262
19.9.12 19:34
@Anonymní píše:
Tak holky - ty police mi tam nechá, ty neshánim :) Tím mi HÓÓDNĚ pomohl, milý pán :) Mám nascháněný stůl, oblečení už scháním po kilech, abych neměla prázdnej obchod na začátek, kasu si pořizovat zatím asi nebudu. :)
Jinak, neustále přemýšlím…jak to budu ohodnocovat to zboží…

Třeba za cenu, kterou jsi ty ochotná maximálně dát za daný kus. Nebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
19.9.12 19:36

Si na zakoupený balík oblečení dej marži a pak si to zprůměruj a podle té ceny dáš za tepláčky víc a za čepici méně z průměru. Nevím, jak se to ohodnucuje normálně, jen mě toto napadlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat