Jak si splnit sen? :) Vlastní obchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Teď jsem se dočetla, že na udělení živnosťáku na občerstvení musím být z oboru - gastro?![]()
![]()
![]()
Mám maturu na dopravní škole![]()
Tenhle „bufáč“ co bych měla v pronájmu stojí v centru města a je známej.. ten člověk ho pronajímá z vážných rodinných důvodů.
Nemusis byt primo osobne ty, ale musis mit neco jako „dohled“ toho cloveka z oboru, tak to mame my na kavarne, ale nereknu ti primo, jak se to jemnuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, s maturitou v oboru mám hodně přátel, tak někoho požádám, to vypadá. ![]()
Přemýšlím o tom… bylo by to fajn. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky, ještě prosím, jaký si myslíte že bych měla mít vysoký nájem abych zaplatila nájem a ještě mi to něco měsíčně hodilo?
Tak bych řekla, že je úplně evidentní, že netušíš co všechno podnikání obnáší. U obou oborů podnikání by sis měla zjistit veškerou legislativu a hlavně si udělat nějaké kalkulace a pořádně si to všechno promyslet ![]()
- Citovat
- Upravit
@Renčí2 píše:
Tak bych řekla, že je úplně evidentní, že netušíš co všechno podnikání obnáší. U obou oborů podnikání by sis měla zjistit veškerou legislativu a hlavně si udělat nějaké kalkulace a pořádně si to všechno promyslet
Jojo s tím počítám, že si to musím vše propočítat a promyslet.Jen mě zajímalo, jestli třeba někdo taky takhle „nepodniká“ ![]()
- Citovat
- Upravit
http://sreality.cz/…r-/938893916 Našla jsem suprový prostory na obchůdek, ušetřila bych tím, že ty police tam zůstávají. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak už mám zodpovědného a spolehlivého dlouhodobého přítele jako odpovědného zástupce. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak dámy, na bufáč prdim…měla jsem ty prostory k pronájmu a milej pán mi řekl že chce ještě 20.000,– jako odstupné za veškeré vybavení
![]()
Takže jsem obepsala volné obchodní prostory k pronájmu a jdu do Second Handu ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
myslím, že budeš s prodejem oblečení spokojená. Hezké prostředí, minimální risk investice a čistý vzduch oproti bufáči, zákazníci budou maminky jako ty. Docela by se mi to také líbilo ![]()
A ty prostory jsou super za tu cenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak dámy, na bufáč prdim…měla jsem ty prostory k pronájmu a milej pán mi řekl že chce ještě 20.000,– jako odstupné za veškeré vybavení![]()
![]()
Takže jsem obepsala volné obchodní prostory k pronájmu a jdu do Second Handu
, já bych teda radši žehlila oblečky než smažila langoše ![]()
- Citovat
- Upravit
@Renčí2 píše:, já bych teda radši žehlila oblečky než smažila langoše
Ja bych se za par dnu smazeni langosu, bramboraku a burgeru asi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak bývalý erotic city bude moje nový „hnízdo“ ![]()
http://www.sreality.cz/…r-/938893916
v pátek to tam jdu omrknout…hlavně holky!! NECHÁ MI TAM VŠECHNY TY POLICE - což by byl můj největší výdaj kdybych je musela pořizovat ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak holky - ty police mi tam nechá, ty neshánim
Tím mi HÓÓDNĚ pomohl, milý pán
Mám nascháněný stůl, oblečení už scháním po kilech, abych neměla prázdnej obchod na začátek, kasu si pořizovat zatím asi nebudu. ![]()
Jinak, neustále přemýšlím…jak to budu ohodnocovat to zboží…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak holky - ty police mi tam nechá, ty neshánimTím mi HÓÓDNĚ pomohl, milý pán
Mám nascháněný stůl, oblečení už scháním po kilech, abych neměla prázdnej obchod na začátek, kasu si pořizovat zatím asi nebudu.
Jinak, neustále přemýšlím…jak to budu ohodnocovat to zboží…
Třeba za cenu, kterou jsi ty ochotná maximálně dát za daný kus. Nebo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Si na zakoupený balík oblečení dej marži a pak si to zprůměruj a podle té ceny dáš za tepláčky víc a za čepici méně z průměru. Nevím, jak se to ohodnucuje normálně, jen mě toto napadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ještě prosím, jaký si myslíte že bych měla mít vysoký nájem abych zaplatila nájem a ještě mi to něco měsíčně hodilo?