Kaufland - sklad

1210
17.9.12 19:44

Kaufland - sklad

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat asi někdo dělá v kauflande ve skladu (nemyslím v obchodě ve skladu ale jak je sklad v Olomouci a v Praze, kde jsou jinde sklady kauflandu nevim) a asi neví jak tam dělají pracovníci uklidu asi 8hod.nebo 12hod. co mají inzerát na pracovníky úklidu - Uklízeči výrobních prostor (kromě potravinářské a farmaceutické výroby) a skladů tam tam píšou Směnnost: Turnusové služby a v poznámce k volnému místu dvousměnný provoz.Tak nevím jak se tam dělá. Děkuji předem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1284
17.9.12 19:55

Řekla bych, že je to třeba na týden v měsíci a střídá se např. ranní a odpolední nebo noční. Nic jiného mě nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
17.9.12 20:01
@Martinaxxx píše: Řekla bych, že je to třeba na týden v měsíci a střídá se např. ranní a odpolední nebo noční. Nic jiného mě nenapadá :think:

Pracovni uvazek je psane plny, ve smenosti je psane turnusove sluzby a v poznamce k volnemu mistu je psane dvousmenny provoz, tak podle me se tam bude delat bud ranni a odpoledni od 6-14 a od 14-22hod.nebo ranni + pul dne odpoledni, pul dne odpoledni + nocni 6-18 a 18-6.My je blbe tam napsat jak tam jsou smeny asi se tam dela 8hod.nebo 12hod. me jde o to ze tam nemam spoj v tydnu na 14hod.ale pokud se tam dela 12hod.tak to mam spoj krasny jak v tydnu tak i o vykende, jak tam tak i zpet na 6hod. a na 18hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
17.9.12 20:05
@destovakapka píše:
Pracovni uvazek je psane plny, ve smenosti je psane turnusove sluzby a v poznamce k volnemu mistu je psane dvousmenny provoz, tak podle me se tam bude delat bud ranni a odpoledni od 6-14 a od 14-22hod.nebo ranni + pul dne odpoledni, pul dne odpoledni + nocni 6-18 a 18-6.My je blbe tam napsat jak tam jsou smeny asi se tam dela 8hod.nebo 12hod. me jde o to ze tam nemam spoj v tydnu na 14hod.ale pokud se tam dela 12hod.tak to mam spoj krasny jak v tydnu tak i o vykende, jak tam tak i zpet na 6hod. a na 18hod.

Mno dvousměný provoz ve skladu u kauflandu podle mně bude denní a noční směna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
17.9.12 20:08
@lecka píše:
Mno dvousměný provoz ve skladu u kauflandu podle mně bude denní a noční směna

Ja prave ze nikoho nemam kdo dela ve skladu u kaflandu, ze bych se ho zeptala.Tak se proto ptam tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
17.9.12 20:09

POdle mě je to jak v AVX- 12tihodinové služby, denní noční a turnusy znamenají jako dlouhý a krátký týden…ale jestli je to tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
17.9.12 20:13
@X-333 píše:
POdle mě je to jak v AVX- 12tihodinové služby, denní noční a turnusy znamenají jako dlouhý a krátký týden…ale jestli je to tak :nevim:

jj to bude jak píšeš. 12tky krátký dlouhý, týden. Jakože jeden týden PO, ÚT, PÁ, SO a NE a další týden jen ST a ČT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.9.12 20:15

Ja bych tam tedy napsala, za to přeci nic nedáš, je to jen dotaz, můžeš i z nějaké jiné emailové adresy, aby to bylo „anonymně“.
jinak nemám ponětí, každý hyper to může mít jinak.

jinak mají jen dva centrální sklady, modletice u prahy a olomouc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
17.9.12 21:36

@destovakapka přítel pracuje ve skladu v Olomouci, za dvousměnný provoz se tam považuje denní a noční směna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peete
13.7.13 12:21

Kauf

Zdravím, v CS kauflandu Olomouc je to tak: 11h směny, tj od 6.00 do 17.00 z toho 2 půl hodinové pauzy. Dělá se krátký a dlouhý týden, podle toho jak si to domluvíte. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1210
13.7.13 13:51
@Peete píše:
Zdravím, v CS kauflandu Olomouc je to tak: 11h směny, tj od 6.00 do 17.00 z toho 2 půl hodinové pauzy. Dělá se krátký a dlouhý týden, podle toho jak si to domluvíte. :mavam:

Děkuji za odpověď ale bohužel mě tam nevzali a to jsem jim odepisovala 2× na to místo pokaždé když se to oběvilo na prace.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
13.7.13 17:52

@destovakapka Nepiš jim, rovnou tam zajdi. Mě také dvakrát odmítli, až poté jsem zašla přímo na pobočku a vzali mě. Moje životopisy se k nim vůbec na stůl nedostaly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
13.7.13 22:28
@Borůffka píše:
@destovakapka Nepiš jim, rovnou tam zajdi. Mě také dvakrát odmítli, až poté jsem zašla přímo na pobočku a vzali mě. Moje životopisy se k nim vůbec na stůl nedostaly :zed:

Já nejsem z Olomouce a nevím kde je sklad v Olomouci, já než jsem jim psala jsem si tam zíštovala spoje asi tam nějaké mám. Já jsem už dělala v kauflandě na prodejně a když jsem se zajímala u nás o práci ve druhé prodejně kauflandu co u nás postavily a nabírali tam lidi tak mě nevzali, na pohovoru mi bylo řečeno že nemám právo se zajímat u nich o práci když jsem tam už dělala. Tak jsem práci u kauflandu vzdala a hledám jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peete
14.7.13 11:45

Destovakapka: Já jsem minulý týden našel na stránkách ÚP v Olomouci nabídku práce přímo do skladu Kauflandu v Ol. Ve středu dopol jsem poslal životopis, odpol mě kontaktovala paní s tím, že ve čtvrtek by byl v Olomouci v hotelu Hesperia pohovor. Šel jsem ve čtvrtek na pohovor a v pátek pracovat.

Co tak vím, stále nabírají. Takže se jukni na stránky ÚP v Olomouci. A spoje, dojíždím cca 25 km, takže ráno přivstat a před 6ráno jede přímo ke skladu MHD. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1210
14.7.13 12:07
@Peete píše:
Destovakapka: Já jsem minulý týden našel na stránkách ÚP v Olomouci nabídku práce přímo do skladu Kauflandu v Ol. Ve středu dopol jsem poslal životopis, odpol mě kontaktovala paní s tím, že ve čtvrtek by byl v Olomouci v hotelu Hesperia pohovor. Šel jsem ve čtvrtek na pohovor a v pátek pracovat.Co tak vím, stále nabírají. Takže se jukni na stránky ÚP v Olomouci. A spoje, dojíždím cca 25 km, takže ráno přivstat a před 6ráno jede přímo ke skladu MHD. :mavam:

Nabírat můžou ale kaufland stejné lidi zpět už nebere co u nich pracovali, nevím asi to je jenom na prodejnu nebo i do skladu, byla jsem u nás na pohovoru do nového kauflandu ale ředitel mě nevybral z důvodu že kaufland po druhé stejné lidi nebere.Byla jsem u nás i na výběrovým řízení, poslali mě dál ale prý to má rozhodovat ředitel v Praze, ředitel tam je stejný v Praze jak v roce 2007 kdy jsem dělala v kauflandu a zpět mě nevzal.Tady na pohovoru vybírali lidi dál a pak to rozhodoval ředitel v Praze koho vemou a koho ne, u nás se stavil druhý kaufland tak tam nabírali lidi.Je zajimavé že jsi minulý týden našel volné místo do kauflandu, já se dívám každý den na pracák v Olomouci i na práce. cz ale kaufland jsem tam nevyděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat