Otevření obchodu - nápady
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já jsem vždycky chtela pracovat v drogerii ..nebo mít krámek s kvetinami…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, dneska je na kazdym rohu tolik napadu a zadarmo, ze ti tu jiste pristane plno uzitecnejch navrhu..
podnikat kdyz ani nevim v cem, to opravdu nedoporucuju
- Citovat
- Upravit
Díky, o rýpání nestojím. Chci nápady, co mají ostatní v hlavě jen, nic víc
Víceméně vím co chci ![]()
- Citovat
- Upravit
Hlavně to sem piš ať ti to někdo zrealizuju před tebou.
Myslim, že pokud má někdo originální nápad, tak ho jen tak nezveřejní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nápady co mají lidi v hlavě ti asi těžko někdo svěří
když jsi bez nápadu, musíš počkat až se nějaký zrodí
co sex shop ![]()
- Citovat
- Upravit
Kdybych měla nápad v čem podnikat, aby to bylo originální a zároveň se v tom dalo i vydělat, tak bych ho rozhodně nikomu neřekla a začala v tom podnikat sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Díky, o rýpání nestojím. Chci nápady, co mají ostatní v hlavě jen, nic vícVíceméně vím co chci
To není rýpání, to je tržní prostředí… mít nápad a originální na obchůdek, tak to udělám sama a nebudu to dávat k dobru na netu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na otázku, co prodávat, mně napadá neotřelá odpověď - co tak zkusit prodávat zboží…
![]()
Ale teď vážně… Zkus se pro inspiraci podívat třeba sem. Ale na to, že jsou v Praze, bych tam čekal větší cvrkot…
Tak mě napadá - co zkusit dodávky „modelářského zboží na klíč“? Spousta lidí má peníze, má volný čas, chtěli by zkusit něco tvořit vlastníma rukama - ale nevědí jak na to. Nikdy to nedělali a nemají ve svém okolí nikoho, kdo by jim poradil a ujasnil jim základní pojmy, roztřídil a ohodnotil jednotlivé technologie a případně jim sehnal všechno potřebné.
Takže byste jim vlastně nenabízeli zboží, ale službu plus poradenství. Ta dodávka zboží by bylo už jen zakončení vaší snahy.
Teď se jenom postarat, aby se to všecko zaplatilo… a nebyli jste na tom proděleční, že jo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já hlasuji pro antikvariát s literární kavárnou, domácí moučníky a poctivé zákusky. Vlastně by stačila jen malá cukrárna, kde by byly dobré dorty, po kterých by se mi nezvedal žaludek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No antikvariáty mají problém se uživit i v krajském městě; o těch menších ani nemluvím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že ti tu nikdo originální nápad neporadí, protože kdyby ho tady někdo měl, provede ho sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky podnikatelky

Prosím beru jakýkoli nápady na obchod s něčím originálním, co tu moc není, jako třeba secondhand na každém rohu, i když „sekáč“ je můj velký sen
Chlap navrhuje obchod s komiksy, ale když se začnu bavit o realizaci, už cuká, že neví apod.
Další nápady vítám