Práce na dprace.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7967
18.9.12 15:43

Práce na dprace.cz

Ahoj všem,

chtěla bych se zeptat, zda někdo z vás máte zkušenosti se serverem dprace.cz.

Chtěla bych vylepšit domácí situaci a tak bych chtěla nějaký přivýdělek.. Objevila jsem dnes tento server, ale nejsem si jistá, jestli to opět není nějaká podvodná firma… :-( chtějí sms v hodnotě 99Kč a zpět zašlou kód..

děkuji všem za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13010
18.9.12 15:46

Myslím, že ten poplatek hovoří za vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
18.9.12 15:48

http://podvodnefirmy.cz/…e-cz-podvod/ Odkaz asi mluví za vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.9.12 16:00

Za práci má zaměstnavatel platit zaměstnanci, ne naopak, celkem jednoduché pravidlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.9.12 17:11

Tak holky, jsem zklamana, poslala jsem ted 99 kc za sms, a prisel me kod, vyplnila jsem to, a pak jsem si precetla co a jak, a chteji poslat 600kc, je to prace na doma, a primo ze stranky dprace.cz
Chjooo, to nemuze byt nejaka prace na doma ktera neni podvod…Takze nci neposlu potom co tady ctu, i na odkaz podvodne firmy jsem se divala…A jsem fakt zklamana, ale zase rada ze jsem tech 600 jeste neposlala!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tessie_J
18.9.12 19:31

Je to v pytlíku baby :zed:

• Citovat
  • Upravit
7967
18.9.12 19:54
@Tessie_J píše:
Je to v pytlíku baby :zed:

@Tessie_J jen tam? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.9.12 19:58

Ja chtela plnit obalky kus za 35 kc nebo jak to bylo v nabidce, pekny penizky za to byly, no jeste ze se zalozila tato diskouze, a ja penize jim neposlala…Ale stve me to, byl by to pekny privydelek.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
27.9.12 11:26
@Jaja87 píše:
Ja chtela plnit obalky kus za 35 kc nebo jak to bylo v nabidce, pekny penizky za to byly, no jeste ze se zalozila tato diskouze, a ja penize jim neposlala…Ale stve me to, byl by to pekny privydelek.. :think:

no já si právě říkala to samé… že bych měla pěknej přivýdělek.. :-( no je to naprd, jak dneska všechny okrádaj :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lomikar
14.10.12 19:06

podvod

POZOR! Všechny nabídky práce typu plnění obálek a skládání kuličkových per atd, kde požadují zaslání paněz předem jsou jeden velký podvod. Nokdo Vám dopředu pořádně nevysvětlí o co vlastně jde, stále se jen odvolávají na naprosto nejasnéa mlhavé podmínky se kterými ale musíte bezvýhradně souhlasit. RUCE PRYČ OD TOHO!!!

• Citovat
  • Upravit
Tessie_J
14.10.12 19:09

Na to prďte baby, stejně je blbost platit předem za nějakou „práci“… už jen to vás má odradit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat