Práce na dprace.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce na dprace.cz
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, zda někdo z vás máte zkušenosti se serverem dprace.cz.
Chtěla bych vylepšit domácí situaci a tak bych chtěla nějaký přivýdělek.. Objevila jsem dnes tento server, ale nejsem si jistá, jestli to opět není nějaká podvodná firma…
chtějí sms v hodnotě 99Kč a zpět zašlou kód..
děkuji všem za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
http://podvodnefirmy.cz/…e-cz-podvod/ Odkaz asi mluví za vše…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za práci má zaměstnavatel platit zaměstnanci, ne naopak, celkem jednoduché pravidlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky, jsem zklamana, poslala jsem ted 99 kc za sms, a prisel me kod, vyplnila jsem to, a pak jsem si precetla co a jak, a chteji poslat 600kc, je to prace na doma, a primo ze stranky dprace.cz
Chjooo, to nemuze byt nejaka prace na doma ktera neni podvod…Takze nci neposlu potom co tady ctu, i na odkaz podvodne firmy jsem se divala…A jsem fakt zklamana, ale zase rada ze jsem tech 600 jeste neposlala!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja chtela plnit obalky kus za 35 kc nebo jak to bylo v nabidce, pekny penizky za to byly, no jeste ze se zalozila tato diskouze, a ja penize jim neposlala…Ale stve me to, byl by to pekny privydelek.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 píše:
Ja chtela plnit obalky kus za 35 kc nebo jak to bylo v nabidce, pekny penizky za to byly, no jeste ze se zalozila tato diskouze, a ja penize jim neposlala…Ale stve me to, byl by to pekny privydelek..
no já si právě říkala to samé… že bych měla pěknej přivýdělek..
no je to naprd, jak dneska všechny okrádaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podvod
POZOR! Všechny nabídky práce typu plnění obálek a skládání kuličkových per atd, kde požadují zaslání paněz předem jsou jeden velký podvod. Nokdo Vám dopředu pořádně nevysvětlí o co vlastně jde, stále se jen odvolávají na naprosto nejasnéa mlhavé podmínky se kterými ale musíte bezvýhradně souhlasit. RUCE PRYČ OD TOHO!!!
- Citovat
- Upravit
Na to prďte baby, stejně je blbost platit předem za nějakou „práci“… už jen to vás má odradit
- Citovat
- Upravit