Jak si splnit sen? :) Vlastní obchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Domluvila bych si dodávku zboží a hurá do toho!! Žijeme jen jednou! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Joooo, kdyz tady projedes diskuze, tak maminky nabizeji baliky obleceni, odebiraji i po tunach a rady poradi!!!
Ja jsem mela sen kavarnu… prozatim mi s tim pomaha mamka, ale frci nam to!
Kdo se boji, nikdy nic nema… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já být tebou tak neváhám a jdu do toho. Tady co teď bydlím byl dětský bazar a bylo to super. Ale bohužel ho zavřeli a chybí tu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
Můj sen byl zase hotel v Paříži, to je trošku méně reálné ![]()
Určitě do toho jdi, budu ti fandit. A v jakém městě to bude??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, známá, teta konkrétně měla „bufáč“ s langošema na Lannovce, a denní obrat byl kolem pětikila. Kdybych tu měla bagety, burgery, pikadory + langoše, možná by to klaplo
Chlap se mi směje že jsem jak kolotočář ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych být tebou do toho šla. MY máme u domu úžasné prostory na zřízení něčeho takového a opravdu by se to tu hodilo, je tu plno mladých rodin s mimčama a dětma a nic takového tu není, ale zatím tam je pořád prázdno. Já na to nemám obchodního ducha, bych si chtěla všechno nechat ![]()
- Citovat
- Upravit
Muj sen ke sedet na zadku, nic nedelat a brat za to penize:-D, jen nevim jak na to:-D…zakladatelko drzim palce! sny se maji plnit a ty ho mas na dosah!!!hodne stesticka:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hesovi píše:
Můj sen byl zase hotel v Paříži, to je trošku méně reálnéUrčitě do toho jdi, budu ti fandit. A v jakém městě to bude??
Jsem na tom trošku podobně
a pak máme ještě jeden super sen s mužem, ale tomu věřím, že si jednou fakt splníme ![]()
Zakladatelko, jak říkala moje babička- „s chutí do toho, v půli hotovo“
takže držím palce, extra konstruktivní radu nemám, ale snad jen- tuhle jsem byla v blízkém městě v takovém mini-bazaru, paní to měla super, oblečení pěkné, vyžehlené, koutek pro děti, takže já v klidu okukovala a malá si hrála, pak jsme šli ještě do jednoho bazárku a děs
všechno všude, oblečení, že se ani nedalo pohnout, jenže malá pořád utíkala, některé regály totálně chaotické, kdysi tam asi měli stolek pro děti, ale byl zavalen pytli s oblečením, takže za mě méně je někdy více ![]()
- Citovat
- Upravit
Možná ať přemýšlím jak přemýšlím - více mě láká asi „žrádelna“.. protože lidi mají hlad POŘÁD ![]()
Zakl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zakládám tohle téma, i když podobné už tu je.
Mám už delší dobu sen o otevření si vlastního obchůdku (jsem na RD) s novým i použitým dětským zbožím + komisí. Chlap teda doma mektá jak to nemůžu uživit, apod. ale já si to nemyslím
Prostory mám vyhlídlé a domluvené, vychází na 6 000Kč/měsíčně vč. energií, kauci nechtějí. Musela bych si vymalovat a nalepit na zdi nějaké dětské obrázky apod. (v KIKu mají fajn). Mno… ještě přesně nevím kde bych objednala první zboží, jestli Britex nebo něco jiného..Za jakoukoli radu nebo postřeh, nebo nejlépe jestli má někdo s tímto druhem podnikání vlastní zkušenost, fajn
Jinak regály+věšáky+stojánky, apod. mám k sehnání levně.
Tak do toho jdi
. Jen si dej opravdu záležet. Napíšu co mi vadí na některých bazarech:
- nepřehledné hromady oblečení, ve kterých se musím přehrabovat, lepší je to navěšet na ramínka a seřadit podle velikosti a typu oblečení
- do komise brát jen opravdu pěkné věci, bez fleků a jakýchkoliv poškození a známek většího nošení
- nepříjemná, lhostejná obsluha
Hodně štěstí
R.
- Citovat
- Upravit
Stále váhám, ale přijde mi na výdělek lepší možná ten „bufáč“.. chtěla bych tam jen pizzy, burgery, bagety, pikadory, a alko a nealko ![]()
Tohle by mě možná bavilo více, než oblečení..i když to mám v hlavě také
![]()
- Citovat
- Upravit
No ale zas oblečení, co dnes neprodáš, tam můžeš nechat viset a prodat zítra nebo za měsíc…s hambáčema to bude trochu riskantnější
A taky na to asi musí být víc povolení, kvůli hygieně a tak ![]()
Ale držím palce, ať se ti sen splní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je potřeba živnosťák podle druhu co budu prodávat, právě to ted lovím na netu, co budu vše potřebovat. ![]()
A vlastně ani do začátku nejsou nějaké extra výdaje ![]()
- Citovat
- Upravit
Zakládám tohle téma, i když podobné už tu je.
Mám už delší dobu sen o otevření si vlastního obchůdku (jsem na RD) s novým i použitým dětským zbožím + komisí. Chlap teda doma mektá jak to nemůžu uživit, apod. ale já si to nemyslím
Prostory mám vyhlídlé a domluvené, vychází na 6 000Kč/měsíčně vč. energií, kauci nechtějí. Musela bych si vymalovat a nalepit na zdi nějaké dětské obrázky apod. (v KIKu mají fajn). Mno… ještě přesně nevím kde bych objednala první zboží, jestli Britex nebo něco jiného..
Za jakoukoli radu nebo postřeh, nebo nejlépe jestli má někdo s tímto druhem podnikání vlastní zkušenost, fajn
Jinak regály+věšáky+stojánky, apod. mám k sehnání levně.