Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky, potřebovala bych nakoupit manželovi k vánocům nějaké slušnější oblečení a doplňky - hlavně košili, kravatu, možná rukavice…máte nějaké tipy na materiály, značky, vychytávky atd.? ráda nakupuju přes internet, protože je to pohodlnější a taky bych ráda, aby nás to nezruinovalo ![]()
Radu nemám, ale můj chlap by nebyl teda zrovna nadšený, kdybych mu kupovala jako dárek oblečení do práce
Nedej bože, kdyby to nebylo podle jeho vkusu
Jsi si jistá, že mu uděláš radost? Nebo ho jen chceš „předělat“?
Kupuju AMJ košile a kravaty, je to česká firma. U nás mají obchod v olympii, jak na netu nevím. Košile vyjde tak na 700,–. Muž je občas někde v provozu roztrhne, tak se mi do dražších moc nechce
.
@dada1511 Můj je šťastný. Nemusí se sám obtěžovat. Ale ladí nám vkusy
.
Záleží, jaký máš rozpočet…jestli na H&M nebo na Bosse
, další podstatnou informací je věk, postava, povolání…něco jiného vybereš pro bankéře a něco jiného do call centra…
Jsme spokojeni s kravatama z nextu. Kosile kupuju ruzne, ale tusim, ze friends&rebels jsou ty lepsi
@jajul Nám neladí
,ale to je to nejmenší, když už „měkkej“dárek, tak by ho fakt nepotěšilo oblečení do práce.
Kupuji většinou košile AMJ a v Sunset Suits, tam mají krásný kravaty.
A pozor, jsou různé střihy košil a kravat a ne každý chlap se v tom či onom cítí.
Tak třeba košile bych bez zkoušení rozhodně nekupovala. A ani kalhoty. Spíš bych s mužem vybrala konkrétní značku a střih a pak nakoupila třeba sama. Ale prvně fakt vyzkoušet.
Mrkni, jakou značku košil nosí, velikost a střih a pak můžeš koupit košili s tím, že bude možné ji vyměnit, pokud by neseděla.
Kravatu bych koupila hedvábnou, ať se dobře váže a drží.
A koupila bych to jako set, aby to barevně ladilo.
A pak musí mít oblek, se kterým to bude ladit.
Ahoj, já mám manžela „kravaťáka“ takže takový věci kupuju docela často, ale bohužel nee na internetu, nevím jak s velikostí, aby to pak sedělo.
Chodíme do Marks and Spencer, tam maj docela velkej výběr košil(cca 800,–) i kravat a když maj nějaký slevy tak je to super.
Jako dárek dostal od mojí mámy košili šitou na míru, ta stojí asi 2 tisíce teda! Ale měla i vyšitý iniciály na manžetě
Vybere se materiál, barva, střih atd. Dá se to ušít i podle košile kterou si půjčíte od manžela(aby nemusel na měření atd.)
Teď nedavno jsem nechala manželovi přes internet udělat manžetové knoflíčky s iniciály!!! sice nedopadly jak jsem si představovala(to písmo), ale jako nápad si myslím je to dobrý ![]()
Jééé, tolik reakcí jsem ani nečekala. Neměla jsem teď na diskuse čas, řešila jsem nějaké pracovní věci, ale už jsem zase na příjmu ![]()
Teda, ale teď nevím co na to všechno napsat:-))uf. Takže - manžel kravaťák není, košile nosí spíš vyjímečně, ale občas jdeme někam na ples, svatbu, pohřeb, takže aby něco měl, nějak mu to co měl už dosloužilo, jen oblek má krásnej, ze svatby, šedej, takže něco k němu. Samozřejmě je mi jasný, že největší gól pod stromeček to není, ale on má jako hlavní dar hračičky k mazlíkovi (jeho milované motorce), takže tohle už bude jen takovej vedlejšák. Takže bych si představovala asi set košile+kravata, nic moc načančanýho, košile cca do 700, kravata kolem 300 a možná i nějaký ty rukavice a k tomu šálu, on tohle moc nenosí a pořád dělá drsňáka jakože mu není zima, ale pak má červený omrzlý ruce a půlku zimy je nepříjemnej s rýmičkou:-))Takže je to vlastně všechno asi hlavně dárek pro mě, jak to tak vypadá.-))…uf, to sem se teda rozepsala.-)) ![]()
@Maroussia - rukavice a šála jsou dobrý nápad
. A co se košil týká - můj muž nosí nejradši T. M.Lewin - http://www.inexad.cz/tmlewin.html?… , mají dost variabilní střihy. Ale on je „kravaťák“, takže potřebuje slušnou zásobu. I když dobře padnoucí a kvalitní košile se hodí každému chlapovi.
Díky za tip:-))Já už taky trošku hledala na netu a našla jsem značku Assante, něco mi to říká, máte někdo zkušenosti? Mají e-shop a tam všechno možný od košil, přes ponožky až k rukavicím, takže bych tam mohla popř. nakoupit všechno dokupy, máte někdo zkušenosti s touhle značkou? Mají teď akci na set košile a kravaty, tak abych to neprošvihla:-))
http://www.assante.cz/…_1336593016/#vrch
a moc se mi líbí tahle kravata
http://www.assante.cz/…_1297258409/#vrch ![]()