Jak slušně obléct muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
19.11.12 14:30

Koukám, že mi tu diskuse nějak zamrzla:-))Tak jen tak - nakonec sem to riskla a koupila přes eshop šedou košili a tuhle kravatku http://www.assante.cz/…_1297258409/#vrch
manžel má rád tmavý barvy, tak si myslím, že bude potěšen:-)navrch jsem k tomu přihodila ponožky se stříbrem a bambusový pro sebe, ať neplatím poštovný zbytečně a teď čekám co mi dojde…snad budu spokojená:-)) :potlesk:…teď už jen sehnat ty rukavice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.11.12 14:39

Kravata je moc hezká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.11.12 15:08

Právěže se mi moc líbí, protože je taková temná, sice elegance, ale uhrančivá, řekla bych až nebezpečná:-)a v kombinaci s tou šedou košilí bude myslím k sežrání (teda jako ten můj chlap, kravatu pojídat nebudu:-))
A taky su zvědavá na ty ponožky, hodně ponožek i těch dražších se mi brzo roztrhne, tak třeba budou tyto fajn:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
26.11.12 20:48

Tak zboží je doma a kravata vypadá v reálu ještě líp než na fotce a košile je z moc příjemnýho matroše. To sem zvědavá, co na to manžel řekne a hlavně jdeme hned na začátku ledna na místní obecní ples, tak bude příležitost obojí vyvenčit a trošku se pochlubit :mrgreen:
Ponožky jsou taky příjemný, takový hladivý, tak uvidíme jak dlouho vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková