Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den,
moc jsem propíchla savičku a teď teče až příliš. Nemáte někdo tip, jak průtok zase snížit?
Napadá mě třeba dát dovnitř igelit s malou dírkou. Roztavit plast, zacelit a udělat novou dírku asi fungovat nebude.
Díky za tipy.
@Electra1 píše:
Dobrý den,
moc jsem propíchla savičku a teď teče až příliš. Nemáte někdo tip, jak průtok zase snížit?
Napadá mě třeba dát dovnitř igelit s malou dírkou. Roztavit plast, zacelit a udělat novou dírku asi fungovat nebude.
Díky za tipy.
Koupit novou.
Roztavit plast a pak by to pilo děcko?
Kup novou a tuhle schov na potom, zas tak moc to nestojí
@Havlova píše:
Koupit novou.
Nechci utrácet a zároveň zatěžovat životní prostředí.
@Electra1 píše:
A ohrožovat zdraví dítěte ano? Rvát tam igelity, zkoušet to tavit atd?
To se dnes ještě propichuje? Jsem myslela, že se dá koupit s různým regulovaným průtokem podle věku miminka ![]()
@Electra1 píše:
Dobrý den,
Díky za tipy.
Chudák dítě, kup novou a je to. Koupím takovou, aby měla průtok takový, jaký potřebuji. Zvětšit lze, zmenšit jaksi ne ![]()
@Electra1 píše:Napadá mě třeba dát dovnitř igelit s malou dírkou. Roztavit plast, zacelit a udělat novou dírku asi fungovat nebude.
Díky za tipy.
To rovnou zadělej tavnou pistolí.. Kup novou ![]()
@Electra1 píše:
hlavně že ti není blbé zatěžovat zdraví svého miminka
@stinga píše:
hlavně že ti není blbé zatěžovat zdraví svého miminka
Když nechci zatěžovat prostředí, tak ideálně ani nemám láhev a savičku ![]()
@Electra1 píše:
Dobrý den,
Díky za tipy.
Ježiši kriste kup novou!!! To stojí tak stovku i ty dražší!!!
@Electra1 píše:
Děláš si prd.el, že ano??? Je to nějaká provokace??? Ohrozit dítě igelit, roztaveným plastem a já nevím čím to je lepší jak koupit novou savičku a tuhle schovat a použit až to zvládne???