Calma- jak často sterilizovat a jak?

330
23.2.23 11:42

Calma- jak často sterilizovat a jak?

Ahojky, mám takový dotaz. Koukala jsem lahvičku medela calma Vlastně pořádně nevím jak jí udržovat. Píšou tam, že sterilizovat jedenkrát denně, ale mám měsíční miminko. Tak teď nevím zdali stačí opravdu jen umýt v mycim prostředku, nechat uschnout a opět použít. Taky je v návodu řeč o vyvaření na 5 min., ale mám parni sterilizátor avent. Mohu to dát i do něj nebo mám raději jen vyvarovat? Předem děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11868
23.2.23 11:49

Určitě můžeš použít ten sterilizátor…já sem sterilizovala taky tak 1× denně možná i on den..láhvicky sem vždycky umyla normálně teplou vodou a jarem občas sem použila desinfekční prostředek na láhve…sterilizovala sem tak možná cca první 2-3 měsíce pak už tak max jednou za týden,…od prvních prikrmu už vůbec…nádobí taky není sterilní…pak už sem lahvičky dávala normálně do myčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.2.23 12:21
@Sweetis píše:
Ahojky, mám takový dotaz. Koukala jsem lahvičku medela calma Vlastně pořádně nevím jak jí udržovat. Píšou tam, že sterilizovat jedenkrát denně, ale mám měsíční miminko. Tak teď nevím zdali stačí opravdu jen umýt v mycim prostředku, nechat uschnout a opět použít. Taky je v návodu řeč o vyvaření na 5 min., ale mám parni sterilizátor avent. Mohu to dát i do něj nebo mám raději jen vyvarovat? Předem děkuji ;)

Můžeš i ve sterilizázoru. Já ji vyvářela v jednom hrnci na to určeném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí