Jaký elektrický ohřívač a sterilizátor lahviček?

2021
26.6.23 16:18

Jaký elektrický ohřívač a sterilizátor lahviček?

Ahoj, prosím o doporučení el. ohřívače mléka a jídla a zároveň, aby se ve stejném přístroji dalo sterilizovat lahvicky a ostatní drobnosti. Neco kvalitního, ale za rozumnou cenu. Potřebuji hlavně na dovolenou. Moc děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35970
26.6.23 16:48

Hrnec s vodou na sporák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
26.6.23 16:57

Já kupovala z vinted Philips Avent ohřívačku a stojí za prd protože ohřívá fakt málo, je to pak stejně studený. Sterilizátor jsem podědila, taky Philips. Kdybych měla nakupovat znovu třeba na další dítě tak koupím ten sterilizátor co se strčí do mikrovlnky a stačí. A taky z druhé ruky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11669
26.6.23 17:04
@Beruska97 píše:
Já kupovala z vinted Philips Avent ohřívačku a stojí za prd protože ohřívá fakt málo, je to pak stejně studený. Sterilizátor jsem podědila, taky Philips. Kdybych měla nakupovat znovu třeba na další dítě tak koupím ten sterilizátor co se strčí do mikrovlnky a stačí. A taky z druhé ruky :mrgreen:

A zrovna Filipsa jsem chtěl doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
26.6.23 17:08

@Ploskutáček nebo jsem vadná já :mrgreen: jako vodu v pokojové teplotě to ohřeje hezky ale když jsem do toho strčila odstříkaný mlíko z ledničky tak žádná sláva, furt studený.

• Citovat
  • Upravit
11669
26.6.23 17:13
@Beruska97 píše:
@Ploskutáček nebo jsem vadná já :mrgreen: jako vodu v pokojové teplotě to ohřeje hezky ale když jsem do toho strčila odstříkaný mlíko z ledničky tak žádná sláva, furt studený.

Ne, to je v pořádku, nemám prsa, nemám děti, nemůžu ti konkurovat :mrgreen: Já jen, že jsem žil v iluzi, že celá řada Phillips Advent je v podstatě ve všem sázka na jistotu, a nelze šlápnout vedle. Je příjemný si přečíst, že občas vyvrhnou z linky shit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
26.6.23 17:18

@Ploskutáček třeba tu nějaká paní napíše lepší zkušenost a na zjistím že jsem něco dělala špatně :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
6759
26.6.23 17:20

@rawala
Mám lovi ohřívač lahví, umí i rozmrazování a dají se tam i dudlíky vysterilizovat, používám i na zavařování malých skleniček s příkrmem :palec:
Sterilizátor na lahve mám nějaký obyčejný do mikrovlnky a stačí v pohodě, myslím od nuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11669
26.6.23 17:20
@Beruska97 píše:
@Ploskutáček třeba tu nějaká paní napíše lepší zkušenost a na zjistím že jsem něco dělala špatně :mrgreen: :P

Já jdu udělat seřvavací telefonát do Philipse, že mi blbě ohřívá mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
26.6.23 17:24

@Ploskutáček jj, kakajíčko je moc studený :,( :,( :,( :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2021
26.6.23 17:42
@JancaS84 píše:
Hrnec s vodou na sporák.