Jak spí 4měsíční přes den

martule88
24.7.12 07:44

Jak spí přes den

Ahoj maminy, jak spí Vaše 4 měsíční mimčo přes den? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2288
24.7.12 07:50

Ahoj, holky mají 4 měsíce, vstávají na papání mezi 7-8 ráno, nakojím, chvíli jsou vzhůru a kolem 9 usínají, vetšinou tak do 11,někdy i dýl, takže mám čas si uklidit, uvařit :potlesk: odpoledne po „obědě“ zase spánek, tak hodinku, jdeme na procházku, v kočárku už moc nenaspí, jen pár minut, po příchodu domů si hrajeme, koupeme, napapáme a každý večer v 8 jdou do postýlek, někdy hysterický řev až do 10 :zed: v noci se budí na papání jednou, někdy dvakrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
24.7.12 07:54
@katkabanova píše:
Ahoj, holky mají 4 měsíce, vstávají na papání mezi 7-8 ráno, nakojím, chvíli jsou vzhůru a kolem 9 usínají, vetšinou tak do 11,někdy i dýl, takže mám čas si uklidit, uvařit :potlesk: odpoledne po „obědě“ zase spánek, tak hodinku, jdeme na procházku, v kočárku už moc nenaspí, jen pár minut, po příchodu domů si hrajeme, koupeme, napapáme a každý večer v 8 jdou do postýlek, někdy hysterický řev až do 10 :zed: v noci se budí na papání jednou, někdy dvakrát..

Tak to máš dobrý no, můj malý spí maximálně 20-30 min a to je tak 3-4 za den a v kočárku to samé a když se vzbudí tak tak dělá kravinky :D

• Citovat
  • Upravit
1346
24.7.12 07:54

Ahoj :mavam: Nám budou 4 měsíce za pár dní, tak doufám, že neva :)
Matyášek jde večer spinkat v 19 hodin, tak hodinku si tam hraje sám a pak usne. Na kojení vstáváme 5-6:30 jak kdy a to už i vstáváme… Chvilku si pohrajeme a pak zase kolem osmé usne, tak na hodinku a já mám čas v klidu na snídani atd. :D
Jinak potom spinká většinou ještě hodinku po obědě a to je vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
24.7.12 07:56
@Michaella27 píše:
Ahoj :mavam: Nám budou 4 měsíce za pár dní, tak doufám, že neva :)
Matyášek jde večer spinkat v 19 hodin, tak hodinku si tam hraje sám a pak usne. Na kojení vstáváme 5-6:30 jak kdy a to už i vstáváme… Chvilku si pohrajeme a pak zase kolem osmé usne, tak na hodinku a já mám čas v klidu na snídani atd. :D
Jinak potom spinká většinou ještě hodinku po obědě a to je vše :)

Tak to toho taky moc nenaspí, ale přes noc spí v kuse, ne?

• Citovat
  • Upravit
2288
24.7.12 07:57

No je pravda, že holky spaly vždycky hodně, ale poslední dobou už vidím, že se jejich doba spánku přes den zkracuje, bude hůř :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
24.7.12 07:58
@katkabanova píše:
No je pravda, že holky spaly vždycky hodně, ale poslední dobou už vidím, že se jejich doba spánku přes den zkracuje, bude hůř :D

Mě malý právě nikdy moc nespal, není to spavec :D

• Citovat
  • Upravit
114
24.7.12 08:00

Ahoj, tak u nás se jde spinkat cca v devět večer, někdy usne až v deset… V noci se vzbudí jednou, ale je dost nepravidelné kdy, někdy ve tři, někdy už v jednu, někdy o pěti. Potom spí do šesti do rána, lokne si mlíčka a spí tak cca do osmi hodin. A přes den :lol:? Jo tak to mi spí tak dvakrát až třikrát po zhruba dvaceti minutách a to je vše :twisted: Stane se tak jednou za týden, že mi usne přes den na hodinku až dvě a to beru jako za odměnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
24.7.12 08:01
@martule88 píše:
Tak to toho taky moc nenaspí, ale přes noc spí v kuse, ne?

jo jo, celou noc v kuse :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moniuulik
24.7.12 08:02
@martule88 píše:
Tak to máš dobrý no, můj malý spí maximálně 20-30 min a to je tak 3-4 za den a v kočárku to samé a když se vzbudí tak tak dělá kravinky :D

Ahojky Martulo, nam jsou sice teprve 3 měsíce, ale spime jako vy.. taky většinou 4× po 20-30 min.. :-)
je to někdy mazec..
Nepřihlašena monča

• Citovat
  • Upravit
martule88
24.7.12 08:14
@Michaella27 píše:
jo jo, celou noc v kuse :pankac:

Tak to závídím :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
martule88
24.7.12 08:14
@Moniuulik píše:
Ahojky Martulo, nam jsou sice teprve 3 měsíce, ale spime jako vy.. taky většinou 4× po 20-30 min.. :-)
je to někdy mazec..
Nepřihlašena monča

Jo tak mi takhle spíme už od narození :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Moniuulik
24.7.12 08:19
@martule88 píše:
Jo tak mi takhle spíme už od narození :pankac:

joooo to my taky… vítej v klubu :-))) ani v kočarku nespi dele, a dokonce ani v autě.. prostě max půl hodka ji stači. a jak uspavaš? usne sam?
my uspavame na balonu.. jinak neusne nebo ještě u kojeni..

• Citovat
  • Upravit
1346
24.7.12 08:20
@martule88 píše:
Tak to závídím :potlesk:

Nestěžuju si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.7.12 08:22

Závidím těm, co spí prcci celou noc :think: mně se každá budí jinak, takže můj spánek je taky docela rozhozený :zed: no jo, dvojčata jsou dvojčata :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí