Jak spí roční dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2793
29.8.06 12:31

Tak naše 13 m holčička ještě spává 2× denně,tak 1-2 hoďky.Když se vzbudí ráno déle,až kolem 9 h,tak už spí jen jednou,ale to se zatím stalo jen asi 3×.
Starší dcera mi spala jednou denně od 10 m.,2-3 hodiny.
V noci obě spaly a spí pěkně,kolem 11 h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.9.14 21:55

Holky chci se zeptat. Mam 13 mesicni holcicku. Od narozeni spinkala v postylce. Posledni dva mesice, co jsme se vratily z chalupy, spinka v postylce maximalne dve hodiny. Pak zacne histericky plac. Ze zacatku jsme si ji braly knam do postele. Ale posledni dobou uz nechce v loznici spinkat vubec. Takze spi se mnou v obyvaku na gauci. Nevite cim by to mohlo byt? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
26.9.14 22:01

@Ludrak nocni mury, separacni uzkost, zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
26.9.14 22:08

@Ludrak A uklidní ji něco? Kojíš ještě? Kamarádky malá měla noční běsy, řvala, nic ji neuklidnilo, ale spala dál, nebudilo ji to úplně, ale bylo to třeba 10× za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.9.14 22:33
[cace] @avm3 píše:
@Ludrak A uklidní ji něco? Kojíš ještě? Kamarádky malá měla noční běsy, řvala, nic ji neuklidnilo, ale spala dál, nebudilo ji to úplně, ale bylo to třeba 10× za noc. . Muzu jen ze zajimavosti se zeptat na tu kamaradku jak a co s malou delala a nebo jestli to odeznelo samo? Syn, skoro 9mes.,spaval krasne, sice se mnou v posteli a max.1-2 se vzbudil na cucnuti caje, ale poslednich par tydnu v ze spani plac, nebo spis takovy jako kdyby se neceho hodne lekl nebo bal, nevzbudi se uplne, uklidnim ho a chrupka dal, ale je to tak 6-krat za noc nebo vickrat, spis je mi ho lito. Je mi jasne ze poznava moc veci, ale jinak je zlate dite pres den neplace, je to usmevave nemluvne. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.9.14 22:45

No zoubky ji rostou o stosest. Ale take ze spani potichounku jako poplakava. Ale nejde mi do hlavy, proc v obyvaku spi a v loznici ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
26.9.14 22:48

Jina teplota??neslysi tam zvuk lednicky treba jestli mate obyvak s kuchyni??neco co ji uklidnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.9.14 23:29

V obyvaku mame kuchynsky kout a vecer tam taky hraje tv. A nevadi ji to. Co ji v loznici zacalo vadit? Uz aby zacala mluvit. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
27.9.14 07:45

@Katka.U Museli počkat, až to odezní. Zkoušeli i nějaká homeopatika. Ale co pomáhalo nejvíc, byl denně stejný a klidný režim. Nejhorší to malá měla po oslavách a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
20.4.19 11:43

Ahoj,
znovu otviram diskusi a prosim o sdileni, jak casto a dlouoho vam spi cca rocni dite. Mam temer ctrnactimesicni holcicku, je hodne unavna, mam sdelit dr, jak moc, ale jak to posoudit, kdyz jine deti nevidam. Prosim, napise, jak spavaly vase deti v tomto veku.?.?
Moc dekuji.
P. S. Zamerne nepisu, jak spi ta moje, aby nevyvolala odpovedi typu, nehysterci, co resis a pod :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.22 12:44

Petra98

Zdravím, chtela bych se zeptat jak ucite rocni deti spinkat bez vas?
Mam rocni holcicku uz od narozeni na me byla velmi upnuta. Tak ze vzdy sem si s ni musela chodit lehat aby vydrzela spat. Nikdy nespala dlouho vzdy spavala tak max pul hodiny. Ted uz he vetsi a ha bych uz chtela zacit fungovat jako ostatni maminy a kdyz dite spi tak si uklidit nebo uvarit. Ted uz spi jen jednou denne a vetsinou mi spi 20-30 minut a probudi se. Teda i ted posledni dobou i kdyz s ni lezim. Přijde mi to malo na to kolik deti by meli odpoledne spat. Vzdy vecer soaka pak krasne skoro celou tak sem to neresila proto ze se jako dospala, a ted je horsk i spani pres noc. Budi ze i 3× ta noc s tim ze ji musim houpat a znovu uspavat. A kdyz to je jedno buzeni na pul hod az hodinu a budi se 3× tak ma minus 3 hodiny. Chodi spat v 7-pul 8 a rano ted vstava mezi 5-pul 7. Myslite ze takovy spani ji staci? A popr nemate radu jak ji ucit aby aspon odpoledne spinkala sama? Dekuji vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.9.22 16:11

Ahoj, vím, ze je to hodně stara diskuze, ale třeba se nekdo ještě ozve 🙂 malý je rok a začala spát jen jednou přes den. Ráno vstavame kolem půl 7 a pak jde spát kolem 11 cca do 14 hod. Ale oběd ji dávám až v těch 14 hod, protože ráno v těch 11 je už utahana a nesnedla by ho (každý jídlo jíme hodinu 😀) mě to přijde divny obědvat ve 14 hodin, jak to mate vy se spaním a jezenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí