Jak studenou/teplou vodu?

71
14.7.09 18:23

Jak studenou/teplou vodu?

Mám 7,5 měsíčního chlapečka. V jak studené/teplé vodě by se mohl v těchto parních dnech koupat?
Do malého bazénku mu dáváme teplou 30st., stejně jako máme na plavání, normálně ho koupu v 35-36st, ale přemýšlela jsem, že bych ho zkusila s sebou vzít i do většího bazénu, co máme na zahradě. Dneska jsme měli 25st., zítra by se to mohlo vyšplhat k 28st., není to málo??

Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1687
14.7.09 19:33

No pokud ti v chladnější vodě vydrží, tak bych to neřešila. My malého loni koupali taky v bazénu, měl 23 stupňů - nejdříve trochu vyvalil oči, ale za chvíli se rozkoukal a bylo to OK.

Samozřejmě ho tam nenecháš asi hodinu, aby prochladl, ale nemyslím si, že by to pro něj mělo být nějak nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
14.7.09 20:43

Ahoj.Když byl dceři necelý rok,brala jsem jí ve vedrech normálně do velkého bazénu na zahradě a dost se jí to líbilo.Kolik měl ten bazén stupňů už nevím,ale určitě kolem 26-28 stupňů. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.09 21:17

Ahoj já malýho vzala minulý týden do velkého venkovního bazénu (26°C)a akorá chvíli drkotal dásněma :roll: , ale po asi 5 minutách byl vpohodě a čvachtal se. Byli jsme tam tak max.20 minut.
Potom hned stačí přebalit a zakrýt dečkou nebo obléknout, ale to už náš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
16.7.09 13:25

Myslím že ji ta studenější voda neuškodí alespoň se v těch vedrech ochladí. Já dávala loni malou taky do velkého bazénu ani nevím kolik měla stupňů a ji se to velmi líbilo. Letos taky ale to už mám problém ji z bazénu vytáhnout se jí ven vůbec nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
19.7.09 16:20

ja napoustim takovou vodu,ktera je me prijemna…miminko je taky clovek ne? :D to ze malinkate,neznamena,ze musi mit jinou teplotu vody nez ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí