Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
to není moc žádaný, když má čas po masáži několik hodin povídat
@Petra0009 píše: Více
Nevím, jestli by to tohle nějak popostrčilo k něčemu.. vztah úplně neplánuji
Tak se ho žertem zeptej, jestli nedělá i erotické masáže a když se chytí, tak se svěř, že jsi to vždy chtěla vyzkoušet. A to by v tom byl čert, aby Ti ho tam při erotické masáži nešoupnul!
![]()
Norlálně ho pozvi na kafe.
Já byla v podobné situaci, ale neměla jsem zájem o kafe, ale o happyend při masáži. To byl celkem risk, protože spíš jsem čekala odmítnutí a celkově to riziko obřího trapasu bylo opravdu velké. Nešlo mi o nic víc než o uvolnění no a ten orgasmus. Nicméně, normálně velmi racionálně jsem se ho zeptala, respektive jsem na to navedla téma a on to pochopil a souhlasil a pak jsme to párkrát takhle dotáhli do konce.
Byl hrozně šikovný, teď myslím jako masér, čili mi blokádu odstranil a dále jsem neměla důvod k němu chodit a bylo mi tedy blbé dál chodit jen kvůli „tomu“. Ale ráda na to vzpomínám.
Prostě, líná huba, holý neštěstí, žijeme jen jednou…dosaď rčení..
Člověk nesmí brát živit tak vážně..Kór pokud je nezadaný! To my byli s tím mým maserem oba zadaní, takže tenký led vysloveně.
Děkuju.. a můžu se zeptat, jakým stylem si toto téma navedla? Taky mi jde asi hlavně o to uvolnění
zda se být velmi šikovný ![]()
Jak někdo píše výše, nějak došlo na téma erotické masáže. Už je to pár let zpátky, nevím přesně.
Popravdě si to moc nepamatuju, co jsme si řekli, ale nějak extra jsme to nerozebírali, vím že jsem se mu asi líbila, byla jsem poměrně mladší, než on a neodolal.
Zůstalo to na profi úrovni.
Jdi do toho! Maséři jsou podle mě výborní milenci, mně se to teda potvrdilo, byl šikovný.
Děkuji.. zkusím prvně nenápadně, jestli dělá ještě nějaké jiné druhy masáží, třeba se chytne sám.. řekla bych, že mu úplně nepříjemná taky nebudu.
Ahoj,
je to neprofesionální maser, pokud tedy nekecáš. Pokud se dotýká jak nemá, po masáží hodiny klábosí = je to velmi neprofesionální a je to to první co učí na kurzech (sama mám kurz zdravotního maséra). A věř, že pokud to dělá s tebou, může mít x dalších takových ![]()
Nicméně pokud je svobodný a ty o něj tak stojíš, pak mu to normálně řekni, zda si nezajdete na kafe
pokud ho po tobě bude chtít proplatit, je to jasný… ![]()
Nehrej si na chlapa, nech to na něm, kdyby měl opravdu zájem tak ho projeví
Myslím, že ho jako žena nezajímáš. Jsi pro něj zákazník.
Vlastně to mi připomnělo historku, jak jsem chtěla jednoho sbalit na sex. Pozvala jsem ho k sobě „na masáž“. Přijel, udělal masáž a odjel ![]()
@jege píše: Více
Já bych taky prubla erotickou masáž. Ale já jsem střelec 😁 😁 😁 a chvíli bych to téma jen tak oťukávala
Mě chtěli na sex dva maséři z Mostu
Jsou to ku. evnici takže si s tím nělam hlavu a normálně ho někam pozvi…
Ahoj, prosím moralisty ať pokračují do jiné diskuze. Jak se říká, nikdy neříkej nikdy.
On je nezadaný, já prozatím ještě zadaná v rozvodovém procesu.
Otázka je asi jasná.. jak by jsme svedli maséra? Aby to nebylo moc trapné? 😅
Na masáže chodím pravidelně s maserem si velmi rozumíme, často se po masáži zdržíme několika hodinovým povídáním, ale tím to končí. Stále je celkem zdrženlivý, ikdyz občas nějaké narážky nebo nahodne doteky jsou.. A asi bych to ráda posunula dál, jen nevím úplně jak, aby to nebyl úplně trapas, kdyby náhodou zájem neměl.
Někdo nějaké zkušenosti či rady?