Představa vašeho seznámení s druhou polovičkou?

Anonymní
1.5.25 12:28

Představa vašeho seznámení s druhou polovičkou?

Měly jste někdy nějakou predstavu, fantazii, jak byste chtěly poznat toho, co chcete (taková platonická láska)? Může to být úplně ulitle. Já takovou měla, když jsem byla na střední, on mě nechtěl protože jsem byla moc „hodná“ a on typický frajirek, ktereho chtěly všechny a on si chtěl uzivat. Moje představa byla, že se potkáme po X letech na srazu a on zjistí, že jsem nakonec fajn a zamilujeme se 🤣.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
obet.stalkingu
1.5.25 12:36

Nemám žádnou představu. Asi proto, že nemám žádnou druhou polovičku. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2714
1.5.25 12:38

@obet.stalkingu tak představu mít můžeš přece, to se nevylučuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
1.5.25 12:44
@Dn0712 píše: Více

To asi můžu, ale nemám.

• Citovat
  • Upravit
2714
1.5.25 12:45

Taky jsem asi nikdy takové představy neměla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.5.25 12:47

Milé Bravo….a pro ještě starší ročníky Milá Sally… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.5.25 12:49

A ano mam romantickou představu, ze mne potká devadesátiletý arabský šejk nad hrobem, šíleně se do mne zamiluje a celý svůj majetek na mne přepíše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16437
1.5.25 13:06

Taky o žádné představě nevím :lol: Naopak jsem si vždycky říkala, že vůbec bude umění, že někdo se mnou bude chtít být, nemám jednoduchou povahu. Ale dobrý, nejsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
1.5.25 13:19
@Anonymní píše: Více

Realizovat představy a sny je minulostí. Dnes stačí zamávat platební kartou, zacinkat klíči od automobilu a baráku, pak už není potřeba vynakládat vlastní invenci.

• Citovat
  • Upravit
3697
1.5.25 14:20
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

Na prifouknuty Barbie s iq tykve mozna. Tam je tvuj strop niternych predstav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.25 18:24

Naposledy tak v 11 nebo 12. Chtěla jsem, aby za mnou přiletěl Petr Pan jako v tom filmu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13998
1.5.25 18:47

Hezké téma. Aktuálně mě k tomu spíš napadají takové ty „revenge“ představy vůči bývalým. Jak budu lepší, hezčí, úspěšnější :D A taky mi znovu padnou k nohám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
1.5.25 19:54

Taky to mám spíš v té formě bývalého - toho bych dnes chtěla potkat a říct mu, že mám šťastné manželství a dva skvělé syny. Ale nechci, aby mě snad chtěl, chtěla bych jen, aby to věděl :-D
Jinak jsem ještě v hodně zeleném mládí snila o tom, že potkám Španěla a budu žít ve Španělsku. Španěla jsem nakonec potkala a on se do mě zamiloval a chtěl, abych tam zůstala - měla jsem splnění toho snu na stříbrném podnose. Ale já cukla a dala přednost svým českým kořenům a vysoké škole.
Někdy by mě zajímalo, jak by se můj život vyvíjel a kde bych dnes byla, kdybych tam tehdy zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2714
1.5.25 20:00

@kyslík jeeee a to by mě zajímalo, proč bys chtěla, ať bývalý vi, že se mas dobre? Ptám se, protože už jsem takovou hlášku slyšela od více holek. Ve me to evokuje to, že to s bývalým nema ta holka úplně doresene, že to neuzavrela.
Mě je třeba úplně jedno, co si mi bývalí mysli, nebo jak oni žijí, natož abych toužila po tom, aby posuzovali, jak ziju ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
1.5.25 20:08
@Dn0712 píše: Více

Hele já třeba mám bývalé vyřešené, ale stejně když jsem jednoho po letech potkala celá špinavá, ve společnosti kamaráda, který není žádný model (a je to kamarád, ale copak já vím jak to vnímal ex?), jak lezu do jeho felicie, trochu mě to zamrzelo :D Teď už je totiž dávno pase, ale tenkrát to ukončil on a tak blbě, že se mě to dotklo na dlouhou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová