Ve vztahu chybí sex.

PS4
5
3.5.25 21:38

Ve vztahu chybí sex.

Dobrý den, zkouším radu tady, protože si už nevím rady. S přítelkyní jsme spolu 8let, máme dvě děti. Poslední dobou se ale ve vztahu úplně vytratil sex. Po celem dni co se staráme o děti tak večer na to není ani chuť z její strany. Spíš mě ale vyčítá že se nestarám o domácnost, malou, že ji nepomáhám atd.ale to je blbost, normálně se starám o děti, vařím a tak. Když pak roztáhnu postel v obýváku, tak hned že něco plánují že bude.nebo když udělám romantiku film, jídlo, svíčky atd.tak zase, něco chystám. Prostě nemohu ji udělat radost už asi ničím…nevím co mám dělat, trápím se. Děkuji za odpověď.

Příspěvek upraven 03.05.25 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
805
3.5.25 22:14

Pošli ji do háje. Najdi si normální ženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.25 22:19

Ty jsi taky dobrý kus vola, to je co za radu? Tak pokud se nestaráš o malou, nepomáháš, tak bych asi padla večer do postele a byla ráda, že spím.. počkej až povyroste nebo víc se zapoj a pak zkus nachystat romantiku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4.5.25 00:35

blbost

@MartinL45 píše: Více

ekzistují lidé co na sex nemají chuť normální žena se stará o děti a ne tak jí nenavádějte aby ho poslala do háje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.25 07:11

Jako stará zasloužilá matka od dětí říkám: je potřeba promluvit si o tom. Měla jsem období, kdy mě sex nebavil, únava atd. A tak jsem se programově přinutila to překonat a hle… proměnilo to náš vztah, byla tam prostě jiná, tisíckrát lepší kvalita blízkosti i vzájemného naslouchání.

Tvoje žena musí pochopit, že milování není o super souladu, chuti, podmínkách…ale i o té všednosti. Starat se o to, že partner ve vztahu se mnou chce být, i tělesně. Pokud jí to někdo nevysvětlí, tak si prostě najdeš jinou partnerku…Co se týká pomoci v domácnosti, tak chyba žen bývá v tom, že špatně komunikují. Chlapi nejsou neschopní sobci bez špetky ochoty, ale je potřeba říct konkrétně, co si mají vzít na starost, případně připomenout. Když si ženská myslí, že z toho balíku povinností si vybere sám to, co nejvíc hoří, skončí to u hádky, proč dělá to a né tamto.

Jo a pozor, na vině může být i hormonální antikoncepce.

• Citovat
  • Upravit
2060
14.5.25 13:30

Tak prostě nic v obýváku neroztahuj, nedělej večeři se svíčkama a neřeš. Některý ženský sex po narození dětí už nezajímá. Starej se o svůj podíl péče o dítě a domácnost. Sex řeš pravačkou a porozhlédni se v okolí po někom, kdo by o tebe jako o chlapa stál. Ta tvoje bude unavená (na sex s tebou) i po 14denním wellnesu. 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14145
14.5.25 14:44
@Diagnoza2 píše: Více

Rybáři prý pořád nabírají, jako nového člena zakladatele určitě uvítají. :palec:

Další ženskou zásadně nedoručuji, protože spravedlivý trest ba bigamii jsou dvě tchýně.

Promluvit s ní, dát jí trochu času a počítat i s variantou přičinlivého souseda. A když to nikam nepovede, tak to ukončit a začít znovu s čistým stolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.5.25 14:53

Už jste zase zapomněli a je nutné vám připomenout, že šuk kazí charakter.

• Citovat
  • Upravit
4716
14.5.25 17:49
@Mango_Lassi píše: Více

to je urban legend :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
14.5.25 19:50
@Josef_t píše: Více

Však jo, milenku ne. Začít znovu a lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14145
15.5.25 08:54

Peníze kazí charakter.

Mužům to odebírá životní energii 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.5.25 08:59

Tak už je mi jasné, proč jsem tak zkažená, no :nevim:
Budu muset si říct o redukci platu.

• Citovat
  • Upravit
14145
15.5.25 09:32

Nepochopila jsi zadání. :roll:

Co se o peníze podělit a odebrat nějakému mladíkovi trochu životní energie :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.5.25 10:50

Ještě nepřišel ten správný čas. Anebo možná jsem trošku lakomá :cert: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie