Jak to chodí v PPP?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétkaBeruška
20.2.15 06:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, v nejblizsi dobe mam navstivit se svym skoro 4 letym synem pedagogicko psychologickou poradnu. Vubec nevim jak to v takovych poradnach chodi. Celkem hur mluvi, tak nevim jestli zustane s doktorkou sam nebo jestli budu celou dobu pritomna. Navic jsem celkem vyplasena z toho, ze vsude kolem slysim v Tv o Norsku a o sebevrazde otce atd…aby si doktorka neco „blbe“ nevylozila… 8o diky. :mavam:

Uklidni se, není důvod ke strachu. Opravdu není. Samozřejmě, že záleží, o jakou PPP se jedná, můžeš narazit na jednu nepříjemnou pracovnici a je jasné že pak máš strach, ale to si vůbec nepřipouštěj…většina psycholožek, pedagogických psychologů jsou fajn lidé. Je to poradna, ber to tak, že vám mohou pomoci, nechtějí vám nějak uškodit.

• Citovat
  • Upravit
66816
20.2.15 06:52

V té PPP by vám měli poradit, jak s klukem postupovat, co s ním trénovat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.2.15 11:03
@quinny píše:
kdy to srovnani nastalo jestli se smim ptat :oops:Jinak mam doma to co popisujete akorat uz v prvni tride. Tam docela posedi prekvapive :think:, zato doma je to horsi, jak chvili nema „praci“ hned vymysli bejkarnicky :P

cca třetí třída… aspon u mýho nějak jakoby „dostal rozum“ nebyl klidnější ani mín živej ale měl si to korigovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.2.15 14:38
@jdukolem píše:
cca třetí třída… aspon u mýho nějak jakoby „dostal rozum“ nebyl klidnější ani mín živej ale měl si to korigovat

tak to by bylo fajne to bych snad prezila do te doby :lol:
Si vzdycky rikam ze kazdej normalni clovek by skoncil s timto ditkem, no ja jsem odvazna tak jsem si poridila jeste dalsi dve :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
21.2.15 20:19
@quinny píše:
tak to by bylo fajne to bych snad prezila do te doby :lol:
Si vzdycky rikam ze kazdej normalni clovek by skoncil s timto ditkem, no ja jsem odvazna tak jsem si poridila jeste dalsi dve :P

mě zas nepřišlo, že by byl nějaký extra jiný. Prostě živý kluk. Jsem říkala, že má dost životní energie a ta se mu v budoucnu bude hodit.
Takže, když na mě ambulantní neoroložka, krom toho, že má mé dítě jasnou epilepsii, vybafla, že je k tomu ještě hyperaktivní. Tak jsem jí skoro ani nechtěla věřit. Já si tu hyperaktivitu představovala ještě daleko hůř.
Druhé nadále plánujem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect