Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V té PPP by vám měli poradit, jak s klukem postupovat, co s ním trénovat atd.
@quinny píše:
kdy to srovnani nastalo jestli se smim ptatJinak mam doma to co popisujete akorat uz v prvni tride. Tam docela posedi prekvapive
, zato doma je to horsi, jak chvili nema „praci“ hned vymysli bejkarnicky
cca třetí třída… aspon u mýho nějak jakoby „dostal rozum“ nebyl klidnější ani mín živej ale měl si to korigovat
@jdukolem píše:
cca třetí třída… aspon u mýho nějak jakoby „dostal rozum“ nebyl klidnější ani mín živej ale měl si to korigovat
tak to by bylo fajne to bych snad prezila do te doby ![]()
Si vzdycky rikam ze kazdej normalni clovek by skoncil s timto ditkem, no ja jsem odvazna tak jsem si poridila jeste dalsi dve ![]()
@quinny píše:
tak to by bylo fajne to bych snad prezila do te doby
Si vzdycky rikam ze kazdej normalni clovek by skoncil s timto ditkem, no ja jsem odvazna tak jsem si poridila jeste dalsi dve
mě zas nepřišlo, že by byl nějaký extra jiný. Prostě živý kluk. Jsem říkala, že má dost životní energie a ta se mu v budoucnu bude hodit.
Takže, když na mě ambulantní neoroložka, krom toho, že má mé dítě jasnou epilepsii, vybafla, že je k tomu ještě hyperaktivní. Tak jsem jí skoro ani nechtěla věřit. Já si tu hyperaktivitu představovala ještě daleko hůř.
Druhé nadále plánujem ![]()
Uklidni se, není důvod ke strachu. Opravdu není. Samozřejmě, že záleží, o jakou PPP se jedná, můžeš narazit na jednu nepříjemnou pracovnici a je jasné že pak máš strach, ale to si vůbec nepřipouštěj…většina psycholožek, pedagogických psychologů jsou fajn lidé. Je to poradna, ber to tak, že vám mohou pomoci, nechtějí vám nějak uškodit.