Televize v pokojíčku

22
17.2.15 09:42

Televize v pokojíčku

Má Vaše dítko + - třináctileté v pokojíčku televizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
953
17.2.15 09:45

Těším se na odpovědi, taky by mě zajímalo. Moje dítko zatím ne, ale uvažuji o tom. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
17.2.15 09:46

My ji se ségrou měli. Moje děti zatím nemají (5,5 a 2,5 let) ale asi jí taky jednou mít budou. Alespoň já bych byla ráda, koho má pořád bavit ustupovat déčku před ulicí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
17.2.15 09:47

Ne a nebudou mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.2.15 09:48

Nepocitam s ni. Prijde mi, ze by pak u ni byl porad, uz ted to jsou boje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.2.15 09:48

Naše děti jsou zatím malé, ale televizi v pokojíčku mít nebudou. To víme už teď. Stejně budou sedět u tabletů atd., takže na co :mrgreen: Vidím to na 18ti letém bráchovi. A když jo potřebuje něco vidět, tak sedne radši k pc, protože tam může dělat i jiné věci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
17.2.15 09:53

Já jsem nikdy neměla a ani dětem nebudu chtít pořídit :think: (i když uznávám, že moje názory se mohou časem měnit :nevim: nyní mají děti 2 roky, tak nevím co bude za 10let :mrgreen: )
Ale osobně jsem odpůrce televize :think: i doma ji máme celkem zaprášenou :mrgreen: a ničemu to nevadí :mrgreen: nyní ji děti (téměř 28m) nesledují vůbec, já minimálně :think:
Stejně si myslím, že děti budou mít v pokojích počítače, takže se na filmy nebo pořady budou moci podívat, pokud budou něco konkrétního chtít vidět, ale nebude to na tupé zírání celý den jeden pořad za druhým :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.2.15 10:00

Občas dávám klukům do pokojíku noťas, aby se zabavili u pohádky, ale maximálně když já potřebuju fakt už klid od nich, a nebo když jsou třeba nemocní. Počítám s tím, zatím je jim teda jen 7 a 5, že za těch x let budou technologie zase jinde a že aby se na něco dívali, tak k tomu nutně televizi mít v pokojíčku nepotřebujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
17.2.15 10:01

@76Luca mám sice o něco mladší dceru, ale televizi v pokojíčku nemá a v pokoji, kde se spí ani mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.2.15 10:02

V tom věku jsem nějaký čas televizi v pokojíčku měla. Ale fakt jen nějaký čas, protože spotřeba energie vzrostla do nebe a rodiče si ji radši vzali k sobě do ložnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.15 10:04
@76Luca píše:
Má Vaše dítko + - třináctileté v pokojíčku televizi?

ne a zatím o tom ani neuvažuju - ale chlapova dcera tv v pokojíčku má - je tam pořád sama, má tv a pc, jedinou zábavu. Mmchdm, kluk má v pokojíčku můj pc, ale zatím se ptá, kdy smí a kdy ne :mrgreen: když marodil, pouštěl si tam pohádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
17.2.15 10:06

My jsme v tomto věku televizi v pokoji měli, vím jaké to bylo a proto to svému synovi nikdy nedopřeju. Kvůli tomu jsme nefungovali jako rodina, každý si zalezl ke své televizi a byli jsme tam schovaní a o ostatních členech rodiny jsme nic nevěděli. Proto máme doma jen jednu prťavou televizi, kterou zapínáme jen občas a zůstane v centrální místnosti, ložnice a pokojíček jsou zóny klidu a televize tam prostě nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.2.15 10:12

U nás děti nemají a ani mít nebudou. Jak budou školou povinné, tak budou mít PC, tomu nezabráním, ale televizi ano! :) Stačí jim jedna v obýváku. Pokojíček je na hraní a na klidné spaní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

V ložnici ani v pokojíčku u dětí televizi neplánujeme. Z ložnice se chystám vystěhovat i pc (zatím jinam jít nemůže). Děti nějaké pc ve svých pokojích mít budou, bez něj si ani přípravu do školy neumím představit..jen budu muset zařídit nějaký vypínač internetového připojení, aby neobčůrávali večerku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187

Nepřijde mi to jako dobrý nápad. Chci mít relativně přehled na co se dívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí