Televize v pokojíčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
17.2.15 10:18

Pokud ji budou chtít, tak ji budou mít. Spíš teda pořídím tv kartu do PC než tv jako takovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101780
17.2.15 10:19

Ano, budou tam mit televizi, ale zatim k ni neni v planu antena… takze na prehravani pohadek. Ale jsou tedy o dost mladsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.2.15 10:20

@Kakika My jsme měli PC také v ložnici. Přestěhovali jsme jej do jídelny. Takže je to taková pracovna s jídelnou ale vypadá to lépe :D. Nad zámkem X,,internetové kriminalitě,, také uvažujeme. Ale to až děti budou ve škole. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.2.15 10:30

Ja jaki mala mela. Ale. stejne sem na ni necucela. Nic zajimaveho tam nedavaj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
17.2.15 10:31

Televizi mame v obyvaku, v loznici i v pokojicku. Kdyz manzel zapne nejaky sport, tak ja zalezu do loznice a deti se divaji u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
17.2.15 10:31

Nemají a nebudou, televizi jsem zrušila v celé domácnosti, protože jí považuju za velké zlo. Je to pasívní trávení času, bere to dětem fantazii, stávají se na tom závislé atd. Když chce nějaké dítě z rodiny na něco koukat, pouštím to na pc a po dokoukání rezolutně vypínám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
17.2.15 10:38

Ano má, dokonce 3,5 lettá ale není to tak, že by se dívala ustavičně na tv, to ani omylem. Pouštíme jí pohádky jak uznáme za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
17.2.15 10:38

Šestiletý syn má, dostali jsme malou od našich. Pouští si ji o víkendu ráno, když ještě spíme, tak zatím kouká na pohádky. Občas mu pustíme večer pohádky místo čtení - třeba když mě bolí v krku a špatně se mi mluví, když se musím věnovat mladšímu synovi a pod. Hodí se taky, když je nemocný a potřebuju ho udržet v posteli. V poslední řadě na ní s tátou hrají občas playstation. TV v pokojíčku jsem se bránila, ale musím uznat, že jsou chvíle, kdy se to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
17.2.15 10:40

Kluk 11 let má, ne u sebe v pokojíku, ale ve „dětském“ obýváku (mají svůj se starším bráchou). Přítel i já máme večer jiný program než Simpsonovi. Jsem ráda, že ji nemá v pokoji, koukal by na ni do noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
17.2.15 10:41

Jo, měly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
17.2.15 10:46

Dcera od přítele když s náma žila tak TV v pokoji měla bylo ji 13 a měla jí tam do 19 než se odstěhovala. A naše dcerka bude mít tři a televizi v pokoji má taky. Né, že by jí tam jela celý den, ale když jí já pustím pohádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
17.2.15 10:47

Moje deti maji maji tv asi 1,5 roku (synovi je 5 dceri 19m). Jen k ni nemaji setobox, ale DVD prehravac, takze to pouzivaji kdyz chteji pustit pohadku na dvd. Maji to vysoko, takze sami si to nepusti, tak mame prehled. A tc mi teda prijde jako mensi zlo nez pocitace, tablety atd, to mame zas zakazane u nas. Pocitac jsem zrusila kdyz byl synovi rok a poridili jsme teprve asi pred dvema mesici. A dikybohu za to, syna to nezajima radsi sportuje. Jen obcas prijde a pta se me, ze ve skolce deti mluvili ze hrajou na pc a pousti si youtube atd a co to je a jestli taky bude moct zkusit hrat. Casem ano, ale zatim mi to prijde zbytecne. A pokud bude potrebovat ne o do skoly, pouzije nas, do pokojiku pc nedam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15313
17.2.15 11:40

@76Luca dcera má v pokoji tv zhruba od 12let a stejně na ni moc nekouká, občas má puštěné očko a raději stahuje seriály na internetu a kouká na noťasu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
17.2.15 11:53

Budeme dcerce dělat nový pokojíček tak uvažujeme, že jí tam dáme televizi :-) Malá stejne kouka jen na poníky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
17.2.15 12:03

@michee Presne toho bych se bala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie