Trust - film

3509
16.2.15 22:08

Trust - film

Koukali jste? Pojďte debatovat o té hrůze, která se nás všech týká. Nejvíce by mne ovšem zajímalo, kdo máte doma puberťáky a puberťačky, jak šéfujete to na jaké stránky lezou, s kým si píšou, co si píšou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1638
16.2.15 22:11

Já viděla jen konec, jak se sezámila a s tím chlápkem, přes internet? pak se sešli a on ji znásilnil? ona si chudinka myslela, že ji miloval ne?
jen jsem to tak vydedukovala, viděla jsem to od té doby, jak na něj křičela ať vypadne z jejího pokoje (otec)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.2.15 22:11

Trust je hodně drsná záležit… viděla jsem ho už jako puberťačka a naprosto upřímně mně to odradilo od všech internetových seznamek…ale jinak si myslím, že se tomu moc zabránit nedá… Jen neusále opakovat, opakovat, opakovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.2.15 22:12

Já jsem teda film neviděla, i když vím přesně, o čem je.. neměla jsem na to asi žaludek, upoutávky mi přišly docela drsné. Puberťáka nemám, mám teprv ročního kluka, ale hodnotím sebe, když jsem byla v pubertě, jak jsme s kámoškama ze srandy chodily na všechny ty „sexy chaty“ atd., volný přístup ke všemu, rodiče neměli ani šanci zjistit, kde se na netu pohybujeme… Existují nějaké ty rodičovské zámky na počítač dětí, ale vzhledem k tomu, že dítě se může na net dostat kdekoliv jinde… Tato doba je hrozná v tom, že sex na ty děcka kouká odevšad, jen si zapnete seznam a na hlavní straně je několik témat o sexu. Děti se nedají kontrolovat, je potřeba jim jen ukázat správnou cestu, říkat jim o možném nebezpečí, varovat je před tím, co by neměly dělat, být jim příkladem a věřit, že nikde nenaletí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
16.2.15 22:13

@madrianova jj přesně takle to bylo, ona si to dokonce myslela až do té doby, než jí ukázali fotky dalších holek (mezi nima i dvanáctiletá) a že taky ohlásily znásilnění a že našly jeho DNA, tak pak jí teprve docvaklo, že to asi láska nebyla. No otci hráblo, ale to se nedivim, možná by mi hráblo taky, udělat někdo něco takovýho mojí dceři. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
16.2.15 22:14

Já teda nemám pubertáka, ale jenom za sebe se divím, že někdo dává třeba 9-10 holkám pro´fil na FB, ale je to každéo věc.. nevím, jak já budu za x let přemýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.2.15 22:14

Já ten film viděla už kdysi a teď znovu a stejně jsem z to se mnou emočně zamávalo. Nejhorší je, že i se to stává i v reálu a pachatele nikdo nikdy nechytí :( Úplně jsem se vžila do té naivní dospívající dívky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.15 22:15

Ja videla jen cast a to konec a bulela jsem jak zelva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
16.2.15 22:16

@kvaček to taky nechápu. @Petule030 taky to se mnou zamávalo, proto jsem měla potřebu založit tudle diskusi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
16.2.15 22:20

Ja mam doma 13,5letou dceru a koukaly jsme obe. nikdy si nemuzu byt jista jestli nechodi na netu kam nema, umi s mobilem veci, ktery u me ani nehrozej..ale fb ji lustruju a hlavne cokoli v tv ji ukazuju, aby vedela, co vse se deje a jak jsou lidi zly. ale nastesti je dost rozumna, vic nez jine holky v jejim veku..delam co jde, vic neumim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.2.15 22:20

Jinak taky jsem jako puberťačka trávila hodně času na chatu a psala si s imaginárním klukem o všem možném. Dokonce jsem byla i na chatu o sexu a vydávala se za plnoletou!! Rodiče o tom nevěděli a já si neuvědomovala rizika. Nikomu jsem nikdy nic neposlala, na to jsem se za své tělo moc styděla. Nejhorší je ale myšlenka, že to samé jednou může dělat má dcera nebo syn. A teď je na internet a k sexu ještě mnohem snažší přístup než před 10ti lety :(

Příspěvek upraven 17.02.15 v 00:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.2.15 22:21

@Pincenza taky se ten film viděla a úplně mě dožírá že ho nechytili uchyla!!!toho táty mi bylo líto ale říkám vždyť rodiče nemůžou stát za zády svým dětem a neustále kontrolovat skym si co píší jenže jak takovým věcem zabránit aby se děly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
16.2.15 22:24

Já nejdřív nechápala, že ho ta holka tak brání. Když zjistila, že je jen jedna z mnoha dolehlo to na ní. Takový film by měla vidět každá holka v tomhle věku. Jinak zničilo to celou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
16.2.15 22:24

Tahle doba je fakt hrozná, ještě že mě se to vyhlo..chodili jsme pořád ven a byli 99% venku…ne u telky a pc :twisted: :twisted:
je dobré jim takové filmy asi pouštět, a ukazovat to zlé, trochu je strašit, ať ví, co můžou čekat, ještě že té holce nic víc neudělal, ale četla jsem spoustu takových příběhů v novinách, ale ty sebevraždy bohužel dokonaly :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
16.2.15 22:29
@Mariana 22 píše:
@Pincenza taky se ten film viděla a úplně mě dožírá že ho nechytili uchyla!!!toho táty mi bylo líto ale říkám vždyť rodiče nemůžou stát za zády svým dětem a neustále kontrolovat skym si co píší jenže jak takovým věcem zabránit aby se děly :think:

No a ten konec?!?!?! Že měl ženu a dítě a dělal tělocvikáře!!! :pocitac: Kolik takovejch asi chodí mezi náma. No hrůza hrůz! EDIT: No ten táta to těžce nezvlád no, tam bylo úplně vidět, jak se tím nechal pohltit a místo aby stál za svou dcerou, řešil sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí