Jak to máte s chlapem vy - odcházení z akcí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.6.11 08:50

Jak to máte s chlapem vy?

Ahojky!

Zajímal by mě váš názor, jak to u vás doma funguje. Předem se omlouvám za anonym.

Žiju s přítelem, máme 3 měsíční miminko. Vše by bylo super do chvíle, kdy chci, aby udělal víc pro rodinu.
Např. v sobotu jsme hned po obědě byli u nás na chatičce grilovat. Pozvali jsme tam přátele, byli jsme tam 4 páry + kamarád. Že si za celé odpoledne malého nevšiml, snad ani neřeším, to by neudělal asi žádný chlap. Ale když jsem před 19hod chtěla jet domů, protože prcek začínal být protivný, řekl, ať jedu sama, on pak přijede taxíkem. (V pátek jsem malýmu nemohla koupit bodyčko za 120Kč, protože má věcí dost a v sobotu 400 - 500Kč na taxíka máme). K ostatním do auta se bohužel nevešel. Mrzí mě, že když někam jdeme s přáteli a zdržíme se tam do večera, tak pokud už nejdou domů všichni, odcházím většinou domů sama a on pak někdy dorazí. Bylo to tak už i před malým, já jsem šla domů třeba ve 2, on přišel v 5 ráno. Kdyby to bylo ve městě, možná se seberu a jdu, ale jet taxíkem z jiného města za takové prachy mě přijde zbytečné. Takže jsem akci utnula a vyrazili jsme domů. V autě mi samožřejmě nandal, jak se to chovám, že to bylo nezdvořilé a že o ty kamarády nechce přijít. Na nás mu samozřejmě záleží, ale na nich taky. Protstě jsem měla jet sama a on by pak přijel taxíkem. Mrzí mě, že jsme jediný pár, který odchází domů zvlášť. A tak se ptám, jak to máte vy? Chodíte domů vždy společně, když už jeden chce jít nebo chodíte domů zvlášť?
A ještě jedna věc. Zařizovali jsme teď nějaké věci a tak jsem jezdila za přítelem po jeho práci do města autobusem a zpět jsme pak jezdili domů autem. Jednou ale pršelo, tak jsem ho poprosila, zda by nás nevyzvedl v centru na zastávce - musím s malým jezdit ve vajíčku, když pak jedeme domů a přes něj pláštěnku nedám. On mi to pak vyčetl, že který chlap by pro mě jezdil na zastávku, tak jsem řekla, že si myslím, že ostatní by pro nás přijeli domů. Odpověď byla, ať si takového najdu… Jak u vás funguje tohle?

Jen mě zajímá, zda mám na chlapa přehnané nároky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
20.6.11 08:56

On je trochu sobec. U normálního galantního chlapa tohle není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
20.6.11 08:58

Ahoj,
když jsme s manželem začali chodit domů každý zvlášť,přivedlo nás to za nějakou dobu k rozvodu..........
S mým dalším mužem si ani neumím představit že bychom společně domů neodešli :nevim:
Ani by nás to nenapadlo,ale tak každý to má jinak že.......

• Citovat
  • Upravit
16077

Ahoj, podle mě..to co po partnerovi chceš..je naprosto normální.. Ty ostatní páry mají taky malé děti?
Já mám v tomhle zlatého chlapa, když někam potřebuju, tak pro mě a malou dojede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003

Nevim jak u ostanich ale to mi prejde dost děsně, neřeknu jednou za čas, ale pokažde a ještě že te odmita vyzvednout s malim v dešti… z oslav většinou odcházíme spolu, ale čas od času jdu dřiv, ale vždycky se pta jestli mi to nevadi a když vadi tak jde se mnou a nezlobí se… A když jsem někde tak přijede pro mě kamkoliv i než jsem byla těhotna.. auto je společne i penize tak proč taky ne že… Našti to maji stejně, tata vozi mamu každej den do práce a z práce (on podniká) tak možná proto mi to přijde normální, jsem zvědavá co ti napíšou ostatní, třeba nejsme normální my… :)

Příspěvek upraven 20.06.11 v 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.6.11 08:59

Nejspise te nepotesim, ale prijde mi, ze prehnane naroky urcite nemas!!!
Urcite nemam doma svateho chlapa, ten snad neexistuje… s domacnosti mi nepomuze jak je rok dlouhy, kdyz ma jit ven se psem repta jak nejvetsi brucoun, ale jinak…
Jeste nikdy me teda nenechal jit z akce samotnou! Mozna parkrat, ale to bylo po vzajemne domluve. Kdyz jsme mezi prateli, s peci o malou mi taky pomuze, at se muzu i ja pobavit, kdyz chci jit s kamaradkama na kavu, zustane s malou doma a krasne se postara (to ze pouzil krem na opruzeniny na telicko po koupani je detail :mrgreen: )
A NIKDY mi nezakazal koupit jakoukoli vec pro malou a ze na ni nesetrim :oops: usetrime holt jinde… :nevim:
Myslim, ze by jste si o tom meli promluvit, protoze potom by ten vztah mohl jit pomalu do kytek a to by byla skoda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.6.11 09:00

Chodíme s chlapem spolu na akce i z akcí a kdykoli chci a on může, doveze mě z města domů, abych nemusela autobusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
20.6.11 09:00

jej, chápu, že je občas může stát, že si malého nevšimne, pokud jste někde s přáteli..

Ale má ženu a dítě, a odchody domů by měli být společný, aspoň u nás to tak funguje, pokud jeden z nás je unavený, nebo něco tak se dohodneme, dáme čas třeba půl hoďky a odjíždíme domů.

Můj chlap i když dělá někde kopance, vždycky rodina na prvním místě, a kdyby pršelo určitě by pro nás dojel..

Myslím, že je sobec no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
20.6.11 09:03

No já nevím, soudě z tvého příspěvku,píšeš, že si ho celé odpoledne nevšímal, a že to by snad každý chlap si nevšímal :nevim: , to mi normální nepřijde!
Chování tvého přítele mi přijde hodně nevyzrálé a nezodpovědné. A asi by mi to hodně vydilo, a řešila bych to :cert: toho co píšeš, jsou pro něj kamarádi důležitější, a to by mi dost vadilo.
Tak samo,kdyby jsme šli někam společně, odcházíme celá rodina společně, kdyby měl pro nás někam přijet, přijede bez řečí a ochotně, tož tak..
Můj chlap se pro rodinu „roztrhá“, tak to je u nás. :hug:

Mluvila si s ním o tom, řešili jste to nějak :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.11 09:03

No, my jsme první s dítětem. Jeden pár čeká, budou mít prcka na podzim.
Mně vždycky vadilo, když ženská tahala chlapa domů, protože už se jí tam nelíbí nebo je unavená, tak jsem nechtěla být taky taková. Ale mám pocit, že se to dostalo do druhého extrému a nevím, jak z toho ven. Když mu něco řeknu, odpověď hned zní, ať si to zkusím s jiným…
Celý včerejšek jsem kvůli tomu probrečela a pořád se mi to drží. Přemýšlím, jestli jsem opravdu tak špatná.

tehulka_janina píše:
Ahoj, podle mě..to co po partnerovi chceš..je naprosto normální.. Ty ostatní páry mají taky malé děti?
Já mám v tomhle zlatého chlapa, když někam potřebuju, tak pro mě a malou dojede..
  • Citovat
  • Upravit
NumLock
20.6.11 09:04

Ahoj,
znám takového tatínka,kterému když manželka řekne že venku hodně prší,jestli by ji nezavezl s dítětem do školky,tak jí řekne že nebude vytahovat auto z garáže,ať jdou pěšky!!
No toho já bych ale doma nechtěla :roll:

Příspěvek upraven 20.06.11 v 09:05

• Citovat
  • Upravit
101537
20.6.11 09:04

Pokud jsme někde jedním autem, tak rozhodně odjíždíme společně, pokud je předpoklad, že někdo bude chtít / potřebovat jet dříve, tak buď předem domlouváme, kdo druhého odveze nebo bereme 2 auta.
A za druhé, pokud bysme měli něco vyřizovat a v hnusném počasí by pro mě přítel odmítl někam dojet, tak je to poslední den, kdy on si jede do práce autem a já se někde plácám busem!!! Protože evidentně se k němu tím busem dostat dá, takže by hezky jezdil on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
20.6.11 09:05

No tak když jsme někam společně šli, tak jsme se i společně vrátili. Ale museli sme se vždycky domluvit, kdy teda půjdem, aby to v rámci možnosti vyhovovalo oběma.
Jinak teda nezažila jsem takovou situaci, že by pro mě musel přijet, kdyby bylo potřeba, ale když jsem třeba potřebovala někam zavést, z důvodu, že to tam třeba vůbec neznám, a nebo bych se tam těžko dostávala, tak to byl vždycky ochotnej. A teda mám pocit, že by mě pomohl i podobné situaci, jak jsi popsala :nevim: Já můžu říct, že má opravdu skvělýho partnera, a kdyby se ještě jednalo o situaci s našim miminkem, tak by udělal maximum. Takže si nemyslím, že más přehnaný nároky. Pro mě už by to byla samozřejmost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.6.11 09:07

ahojky myslím,že máš velmi malé nároky. Nedovedu si představit,že bych si řekla ,že je normální,že si nevšímá dítěte. Je to přece taky jeho dítě. Příště bych mu na takové akci dala dítě ať jede domů on a já bych zůstala :think:
Jste přeci partneři a rodiče jste taky oba.

Příspěvek upraven 20.06.11 v 09:09

• Citovat
  • Upravit
9649
20.6.11 09:08
Anonymní píše:
No, my jsme první s dítětem. Jeden pár čeká, budou mít prcka na podzim.
Mně vždycky vadilo, když ženská tahala chlapa domů, protože už se jí tam nelíbí nebo je unavená, tak jsem nechtěla být taky taková. Ale mám pocit, že se to dostalo do druhého extrému a nevím, jak z toho ven. Když mu něco řeknu, odpověď hned zní, ať si to zkusím s jiným…
Celý včerejšek jsem kvůli tomu probrečela a pořád se mi to drží. Přemýšlím, jestli jsem opravdu tak špatná.
tehulka_janina píše:

Promin, ale ted nevim, jestli myslis tu vetu, ze premyslis, jestli jsi tak moc spatna jen ve srande…
Chlapecek nejak moc vyskakuje, chova se jak d… At si to zkusis s nekym jinym? Jestli by potom neplakal, kdyby jsi toho jineho a lepsiho mela!!!
Nemuzu ti rict, jak to mysli, neznam ho, ale neni to jen takova FRAZE???
Ty prece nejsi nicim spatna, nemyslim si, ze by jsi chtela tak moc aby se tak certil!!!
Jezis to me vytocila, sorry, jsem holt samonasiraci!!! Ale ja bych sla teda do protiutoku, i kdyz je to o povaze… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí