Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano dostavam… pritel sice neni vymysleci typ a neco koupit mu dela vzdy problem, ale pokazde se me zepta a kdyz mu reknu nejake veci, par si jich vybere!
K narozeninam jsem ted dostala naaadherne hodinky a to bylo fakt prekvapko a jeste jsem jako prekvapko dostala loni mobil - tomu totiz rozumi a umi vybrat ![]()
Jinak si na pomoc vezme vzdy mou mamku - rozumi si a ona mu poradi!
Jinak nejake opravdove PREKVAPKO se u nas nekona, treba kamoska dostala od chlapa k narozeninam tri dny v Parizi… to by toho meho asi ani nenapadlo ![]()
Dostávám
On sice už v říjnu začne nenápadně vyzvídat, tak mu taky děsně nenápadně napovídám, když jsme v obchodě, co bych jako chtěla, nebo co by se mi hodilo..on si pak vybere a koupí to ![]()
ne nedostávám já většinou dávám a nevadí mi to on je toho názoru,že když to chci nebo potřebuji tak si to mám koupit kdykoliv.
lyrica píše:
DostávámOn sice už v říjnu začne nenápadně vyzvídat, tak mu taky děsně nenápadně napovídám, když jsme v obchodě, co bych jako chtěla, nebo co by se mi hodilo..on si pak vybere a koupí to
Jooo, je desne nenapadny, kdyz mu dam do penezky papirky z parfumerky
Jeste ze mu to dojde a ten parfem mi koupi
Je to moje zlaticko ![]()
janinka4444 píše:
ne nedostávám já většinou dávám a nevadí mi to on je toho názoru,že když to chci nebo potřebuji tak si to mám koupit kdykoliv.
No, taky to mame vice mene tak, pokud se neco fakt potrebuje urcite se neceka na Vanoce nebo narozeniny. V tom by byl i pritel chudak - oboje ma v prosinci ![]()
Ale i tak by bylo smutny, kdebych tam toho moc nemelaa taky je prece pekne, kdyz se partner snazi te necim potesit… ![]()
urcite jo ![]()
letos na vanoce sem dostala darek o neco driv nebo sem byla nedockava a vedela jsem co to je jinak ich ma peclive schovane a zabalene… ![]()
na narozeniny taky porad.. a kolikkrat kdyz je tam prstynek tak si ho ani nevsimnu protoze je schovany v pugete tak napovi ![]()
ahoj, ano dostávám, nejen na vánoce ale i v obyč. den kytku třeba
Co se vánoc týče, tak můj manža není tou radostí schopen vydržet do 24. vždycky mi prozradí co mi koupil ![]()
Jinak, můj tatka stejnej jak tvůj, nikdy mamce nic nedal, přitom sám si dárky odebírá
V březnu měla 60,a taky ji nebyl schopen nic koupit, přitom květinářství je přímo na sídlišti..nechápu to
přitom vztah mají harmonický ![]()
1simona1 píše:
urcite jo
letos na vanoce sem dostala darek o neco driv nebo sem byla nedockava a vedela jsem co to je jinak ich ma peclive schovane a zabalene…
na narozeniny taky porad.. a kolikkrat kdyz je tam prstynek tak si ho ani nevsimnu protoze je schovany v pugete tak napovi
No tak schovat neco do pugetu a tak podobne, to cekat asi nemuzu, ale aspon zlata stredni cesta ![]()
BaraDolezal píše:janinka4444 píše:No, taky to mame vice mene tak, pokud se neco fakt potrebuje urcite se neceka na Vanoce nebo narozeniny. V tom by byl i pritel chudak - oboje ma v prosinci
Ale i tak by bylo smutny, kdebych tam toho moc nemelaa taky je prece pekne, kdyz se partner snazi te necim potesit…
to bych lhala kdybych řekla že to tak není,ale už je prostě takový co nadělám,každý máme nějaké chyby ![]()
janinka4444 píše:
a vazne ti to ani trochu nevadi, neni ti z toho smutno?
mi to („dostat darek“ a „mit povoleno koupit si co potrebuju“) prijde jako dve ruzne veci, ktere spolu zas tak moc spolecneho nemaji, jako ze se jedna neda druhou nahradit ![]()
nemyslela jsem ted drahe darky a ani darky co nutne potrebujes… spis jestli vi, co by ti udelalo radost, jestli si da praci s tim to zjistovat, tajne kupovat atd.
Myslim napr. na Vanoce.
!
Jako male mi bylo vzdycky smutno, ze mamka skoro nedostava darky pod stromeckem. A kdyz uz pod stromeckem neco mela, bylo to neco, co si sama koupila (a pak teda nejakou kravinu drobnost od nas od deti).
Mamka rika, ze to je normalni (ze chlapi nic nevymysli, neradi nakupuji atd.) a vsude stejne.
Dostavate pod stromecek darek od partnera? A penize jako darek nepocitam. Myslim opravdovej darek, nejlip koupeny driv nez 24. prosince odpoledne, nejlip aspon malicko utajenej a taky zabalenej