Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Romanetka píše:
Tak já se pochlubím, jak mě loni překvapil miláčekJá mám narozeniny v dubnu a občas to vyjde na Velikonoce. Loni jsem se zařekla, že partnerovi nic připomínat nebudu, celý den nic, tak už jsem byla naštvaná a večer mi dal tři kinder vajíčka jako na Velikonoce, tak jsem dělala pořád nic, a až šel spát rozbalila jsem si jedno at mám čokoládku na uklidnění. Uvnitř v tom žlutém nebyla hračka, ale zlaté náušnice, a v dalších dvou byly prstýnek a řetízek
Ale jinak taky vymýšlím překvapení spíš já pro něho…
jeeeeeeeeeeej tak to je opravdu moc romanticke
jak to tam dostal??
kazdopadne te musel mooooooooc prekvapit ![]()
Romanetka píše:
Tak já se pochlubím, jak mě loni překvapil miláčekJá mám narozeniny v dubnu a občas to vyjde na Velikonoce. Loni jsem se zařekla, že partnerovi nic připomínat nebudu, celý den nic, tak už jsem byla naštvaná a večer mi dal tři kinder vajíčka jako na Velikonoce, tak jsem dělala pořád nic, a až šel spát rozbalila jsem si jedno at mám čokoládku na uklidnění. Uvnitř v tom žlutém nebyla hračka, ale zlaté náušnice, a v dalších dvou byly prstýnek a řetízek
Tý jo,ty máš ale vynalézavýho manžela,to teda koukám
To je dobrej tip a návod,jen nevim,co bych tam já tomu svýmu dala - je elektrikář,tak prstýnky ani řetízky nenosí,nemůže a ponožky nebo trenýrky se tam nevejdou
![]()
Ten alobal vypadal celkem nepoškozeně, musel si s tím fakt pohrát a pak se jěště přiznal, že tu cokoladu nahříval aby se zas aspon trošku ty dvě poloviny spojily, ale opravdu by mě to nenapadlo ![]()
Ted občas dostanu kinder vajíčko když přijede z práce, ale to říká, že je pro miminko v bříšku a zlato už se neopakovalo… ![]()
mahdalka píše:Romanetka píše:Tý jo,ty máš ale vynalézavýho manžela,to teda koukám
Ale jinak taky vymýšlím překvapení spíš já pro něho…![]()
To je dobrej tip a návod,jen nevim,co bych tam já tomu svýmu dala - je elektrikář,tak prstýnky ani řetízky nenosí,nemůže a ponožky nebo trenýrky se tam nevejdou
![]()
Romanetka píše:
Ten alobal vypadal celkem nepoškozeně, musel si s tím fakt pohrát a pak se jěště přiznal, že tu cokoladu nahříval aby se zas aspon trošku ty dvě poloviny spojily, ale opravdu by mě to nenapadlo
Ted občas dostanu kinder vajíčko když přijede z práce, ale to říká, že je pro miminko v bříšku a zlato už se neopakovalo…
to mas vynalezaveho manzilka
a k miminku gratuluji
kdy to cekas jestli sa muzu zeptat??
Romanetka píše:
tééééda, to je šikulka
![]()
V polovině listopadu, jěště máme polovinu před sebou, ale zas na druhou stranu i polovinu za sebou ![]()
A jen tak mimochodem, od včerejška jsem na toho vynalézavýho manžílka tak naštvaná, že by to nespravil ani diamant v Kinder vajíčku
![]()
Ano dostávám.Na Vánoce,narozeniny,svátek.Nedostávám teda hromadu,ale tak jeden,dva dárky,ale stojí za to.Jemu dělá radost,když mě může potěšit
A má ho koupenej třeba měsíc dopředu.No a pak mi taky dává takový minidárečky průběžně během roku(kytka,čokoláda,prádýlko).To já jsem na dárky hrozná,všechno sháním na poslední chvíli ![]()
Romanetka píše:
V polovině listopadu, jěště máme polovinu před sebou, ale zas na druhou stranu i polovinu za sebou
A jen tak mimochodem, od včerejška jsem na toho vynalézavýho manžílka tak naštvaná, že by to nespravil ani diamant v Kinder vajíčku![]()
![]()
manžel vždycky řiká ať si něco vyberu..na to řeknu že chci dárek aby ho vymyslel, že já vymýšlím dárky pro mojí i jeho rodinu, ať si taky trošku láme hlavu, že radost určitě budu mít…no a tenhle rok se překonal. Den před vánocema šel a koupil mi adidas kabelku, roxy peněženku, rukavice a klapky na uši…a aby toho nebylo málo, tak ty menší věci zabalil do vánočního papíru, dal je do kabelky a tu pak také zabalil…vypadalo to že to byl jeho první zabalenej dárek v životě, protože mu zbyli 3 kusy balícáho papíru, ještě navíc každé jiné barvy, tak to nějak slepil dohromady a na kousku ještě prosvítala modrá adidas taška
Ale moc mě potěšil
Sice jsem chtěla k vánocům //, ale ty jsem dostala měsíc na to ![]()
Ano kupuje.
Vánoce, narozeniny , svátky samozřejmě. A sem tam mě potěší parfémem, nebo krásnýma botičkama. A skoro z každé služebky mi doveze něco. Když jede na dýl do zahraničí, tak většinou kosmetiku nebo parfém a z Čech aspoň čokoládku. Je fakt pozorný. ![]()
Jistě že kupuje. Na narozeniny, svátek, k výročí nebo když mě chce překvapit. Zrovna tak já jeho. U nás je to normální.
Denino píše:
manžel vždycky řiká ať si něco vyberu..na to řeknu že chci dárek aby ho vymyslel, že já vymýšlím dárky pro mojí i jeho rodinu, ať si taky trošku láme hlavu, že radost určitě budu mít…no a tenhle rok se překonal. Den před vánocema šel a koupil mi adidas kabelku, roxy peněženku, rukavice a klapky na uši…a aby toho nebylo málo, tak ty menší věci zabalil do vánočního papíru, dal je do kabelky a tu pak také zabalil…vypadalo to že to byl jeho první zabalenej dárek v životě, protože mu zbyli 3 kusy balícáho papíru, ještě navíc každé jiné barvy, tak to nějak slepil dohromady a na kousku ještě prosvítala modrá adidas taškaAle moc mě potěšilSice jsem chtěla k vánocům //, ale ty jsem dostala měsíc na to
taky pekne ![]()
Ty jo,koukám že tu sem asi jediná, které manžel nekupuje nikdy nic
a když už tak mi dá peníze ať si koupím něco sama
Mě to teda mrzí dost,ale upomínat se o dárek fakt nehodlám. Doufala jsem že mu to třeba časem docvakne,když já mu dám na Vánoce vždycky nějaký dárek, předloni jsem třeba předělávali celý byt, domluvili jsme se že na Vánoce si nic dávat nebudeme, no mi to příjde takové divné si nic nedat tak jsem samozřejmě nějaké dárečky nakoupila. On ne
kytku jsem dostala naposled někdy před 7 lety kdy jsme spolu začínali chodit. Pak už nikdy. ani za narození dětí žádný dáreček
ale jinak se ke mě chová hezky, takže to až tak neřeším,na tomhle svět nestojí
ale občas to zamrzí, mohl by se víc snažit ![]()
Moc na to není, na poslední chvíli pak hromadně nakupuje pro ženské v rodině na vánočním trhu ručně dělaná mýdla a svíčky. Mýdla už se mi docela hromadí, používám spíš sprcháče, tak jsem mu letos ze srandy řekla že bych si radši přála dvě svíčky, a dostala jsem je
. Ale snaží se to krásně zabalit, a většinou přihodí ještě i něco jiného..
Já tedy taky nejsem při výběru dárků dvakrát originální, a nějak drahé dárky si většinou nedáváme, jen když natrefím na něco co vím že se mu bude líbit a hodit, když ne, tak to tak neřeším. Přijde mi jako nesmysl jak se někteří lidi snaží dávat dárky v té a té hodnotě..
Taky jsem dostala jeden rok k narozeninám drahé kolo, a další rok petrklíč. Obojí potěší ![]()