Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Protože chcou trtkat. Ženský taky touží po nezodpovednych fetacich, protože si myslí, že je dokážou změnit.
@andrasteia píše: Více
Trpitelky byvaji dobre v sexu, udernice mene.
Protože chlap chce být ten silný muž, který pomáhá dámě v nesnázích. Je to sice blbé klišé, ale bohužel pravdivé.
@andrasteia píše: Více…protože trpitelky kromě sexu nemají co nabídnout… Takže se logicky musí více snažit. Také jim zbývá více času a energie, když za ně údernice a nadrženci dělají jejich práci…
Je to jedna ze strategii preziti, zdedena po predcich/pralidech ![]()
@ondrej190 samozřejmě to tak je. Doma má manželku, která si klidně vyvrtá díry do panelu a spraví myčku, protože manžel na její prosbu odpovídá stereotypně už rok,,jo v sobotu na to skočím". Kdežto tady narazí na něžné křehké stvoření, které pláče zoufalstvím, protože se uvolnil šroubek u kliky. A když ho UN nehtem dotáhne, její uplakaná tvar se rozzáří obdivem k jeho schopnostem, síle a mužnosti. A má ho na háku.
@inkakřivák píše: Více
No a proc nepomuze te sve zene, ktera ho o to prosí (a treba ani nevyčítá)?
A je to debata k zamyšlení, mne se to naštěstí netýká.
@andrasteia Nevím. Třeba proto, že ví, že to nakonec udělá sama? Nebo proto, že se mu nechce? Že už jsou spolu pár let, a on jaksi nevidí důvod, proč se snažit? Netuším. Ale vím, jak tyhle,,chudinky " umí manipulovat. A kupodivu chlapi jim to žerou i s navijákem. Prostě se v nich probudí ten ochranitelský pud. Zřejmě ta špatně pojatá emancipace ve stylu,,nejsem žádná chudinka, nepotřebuju se doprošovat, udělám to sama". Prostě nevím
Kolem mě je spíš hromada mužů vykastrovaných totálně „všeho“ schopnými ženami. Oni jsou vlastně chudáci. Vždyť už jim na tom světě nic nezbývá. Proto jsou nadšení z každé chudinky, která jde kolem.
Hlásím se 💯%, dřela jsem to taky všechno sama, protože mi nepomoh ani hovno, a na otázku proč mně vlastně opouští s tou husou, řekl, že já to zvládnu, ale ona ne 😂… měl pravdu. Jenomže já v životě nechci být sama před sebou za života neschopnou blbku, ani kdyby to mělo být jenom na oko. Budu hrát jak v národním, aby se jim nepošramotilo ego? Teď mám chlapa který si váží, že na něm nevisím jak koule u nohy, je šikovný, pracovitý. Pochválím já jeho a on mně, navzájem si pomáháme.
@mokkk píše: Více
🤯 Zajímavý postřeh!!!
Ja ty vsehoschopne, ktere by rady vse zarizovaly a ridily sami, neznam. Spis ty, na ktere to tak nejak spadlo.
Neco na tom bude
Nazev berte s nadsazkou
Je určitý typ zeny, ktere kudy chodi, tudy jim nekdo „ublizuje“ a ony jsou obeti. Samozrejme je tohle jenom manipulace a způsob přežiti a jine zeny to vidi.
Vzdycky se ale objevi nejaky muz, který pomuze, postara se… A casto je to chlap, co ma doma zenu, ktera se muze ztrhat, chce po nem pomoc taky, ale on ji otravene rekne, at si pomuze sama a chova se, jako by po nem chtela buhvi co.
Tyto trpitelky casto skonci nakonec s tim muzem, ktery ji zachraňuje.
Jak to, ze to ti muži nevidí?
Jak to, ze ze sebe delaji takové hlupáky?