Jak to ty chudinky dělaj?

andrasteia
6.6.24 17:21

Jak to ty chudinky dělaj?

Nazev berte s nadsazkou

Je určitý typ zeny, ktere kudy chodi, tudy jim nekdo „ublizuje“ a ony jsou obeti. Samozrejme je tohle jenom manipulace a způsob přežiti a jine zeny to vidi.
Vzdycky se ale objevi nejaky muz, který pomuze, postara se… A casto je to chlap, co ma doma zenu, ktera se muze ztrhat, chce po nem pomoc taky, ale on ji otravene rekne, at si pomuze sama a chova se, jako by po nem chtela buhvi co.

Tyto trpitelky casto skonci nakonec s tim muzem, ktery ji zachraňuje.

Jak to, ze to ti muži nevidí?
Jak to, ze ze sebe delaji takové hlupáky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
776
6.6.24 17:25

Protože chcou trtkat. Ženský taky touží po nezodpovednych fetacich, protože si myslí, že je dokážou změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
6.6.24 17:27
@andrasteia píše: Více

Trpitelky byvaji dobre v sexu, udernice mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
6.6.24 17:29
@lilith1 píše: Více

Proc myslis?

• Citovat
  • Upravit
80121
6.6.24 17:33

Protože chlap chce být ten silný muž, který pomáhá dámě v nesnázích. Je to sice blbé klišé, ale bohužel pravdivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.6.24 17:34

Jenom si tipnu

@andrasteia píše: Více
…protože trpitelky kromě sexu nemají co nabídnout… Takže se logicky musí více snažit. Také jim zbývá více času a energie, když za ně údernice a nadrženci dělají jejich práci…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2685
6.6.24 17:38

Je to jedna ze strategii preziti, zdedena po predcich/pralidech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
6.6.24 17:39
@pan Blahoš píše: Více

Asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2685
6.6.24 17:40
@inkakřivák píše: Více

Ano, hodne casto to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
6.6.24 17:44

@ondrej190 samozřejmě to tak je. Doma má manželku, která si klidně vyvrtá díry do panelu a spraví myčku, protože manžel na její prosbu odpovídá stereotypně už rok,,jo v sobotu na to skočím". Kdežto tady narazí na něžné křehké stvoření, které pláče zoufalstvím, protože se uvolnil šroubek u kliky. A když ho UN nehtem dotáhne, její uplakaná tvar se rozzáří obdivem k jeho schopnostem, síle a mužnosti. A má ho na háku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
6.6.24 17:46
@inkakřivák píše: Více

No a proc nepomuze te sve zene, ktera ho o to prosí (a treba ani nevyčítá)?

A je to debata k zamyšlení, mne se to naštěstí netýká.

• Citovat
  • Upravit
80121
6.6.24 17:49

@andrasteia Nevím. Třeba proto, že ví, že to nakonec udělá sama? Nebo proto, že se mu nechce? Že už jsou spolu pár let, a on jaksi nevidí důvod, proč se snažit? Netuším. Ale vím, jak tyhle,,chudinky " umí manipulovat. A kupodivu chlapi jim to žerou i s navijákem. Prostě se v nich probudí ten ochranitelský pud. Zřejmě ta špatně pojatá emancipace ve stylu,,nejsem žádná chudinka, nepotřebuju se doprošovat, udělám to sama". Prostě nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2588
6.6.24 17:53

Kolem mě je spíš hromada mužů vykastrovaných totálně „všeho“ schopnými ženami. Oni jsou vlastně chudáci. Vždyť už jim na tom světě nic nezbývá. Proto jsou nadšení z každé chudinky, která jde kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.6.24 18:00

Hlásím se 💯%, dřela jsem to taky všechno sama, protože mi nepomoh ani hovno, a na otázku proč mně vlastně opouští s tou husou, řekl, že já to zvládnu, ale ona ne 😂… měl pravdu. Jenomže já v životě nechci být sama před sebou za života neschopnou blbku, ani kdyby to mělo být jenom na oko. Budu hrát jak v národním, aby se jim nepošramotilo ego? Teď mám chlapa který si váží, že na něm nevisím jak koule u nohy, je šikovný, pracovitý. Pochválím já jeho a on mně, navzájem si pomáháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
6.6.24 18:01
@mokkk píše: Více

🤯 Zajímavý postřeh!!!

Ja ty vsehoschopne, ktere by rady vse zarizovaly a ridily sami, neznam. Spis ty, na ktere to tak nejak spadlo.

Neco na tom bude

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí