Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S jednou jsem to měl podobně a dopadlo to tak, že mě po 4. měsících odkopla. Nebyla tam z její strany náklonnost. Teď mě štve, že jsem do ní ty 4 měsíce investoval. Ztráta času.
Myslím si, že tě nechce jen úplně napřímo odmítnout.
Bohužel, jí asi moc fyzicky nepřitahuješ nebo ještě nejlépe řečeno, z její strany nepřeskočila ta „pravá“ jiskra. ![]()
@prvnidruhej píše: Více
Podle mě, to přece musí každý už tak nějak sám vycítit, že ten svůj protějšek zkrátka nepřitahuje… ![]()
Náklonnost se přece nedá tak dlouho skrývat.
@Černá Madonna píše: Více
Tak ja jsem to cítil. Jenže jsem se pořád snažil a doufal, že se něco změní. Pak už mě došla trpělivost a narovinu se jí zeptal. No a dopadlo to, jak dopadlo.
@prvnidruhej píše: Více
Hmm, tak to mě mrzí.
Většině žen, je to třeba hloupý, říct to narovinu a tak to zbytečně oddalují. ![]()
Je to pak jen ztráta času pro oba…
Nevidím problém v tom, že se tě nepokusila ještě dotknout apod. Spíš vidím problém v tom, že nemá čas. Bez času nejde budovat vztah, hlavně v začátcích, aby se brzy vidělo, jestli teda vztah má cenu nebo ne. Vidět se několikrát jen na pár hodin je nanic.
Myslím, že se jí moc nelíbí, ale je naučená, že hodnému klukovi má dát vždy šanci
Což bohužel ve vztazích noc nefunguje, pokud tam není žádná další přitažlivost.
Zájem poznáš, ať jsi chlap nebo ženská.
Aktivně se ozývá, angažuje se v plánování průběhu schůzek? Zkrátka vidíš nějaký zájem, iniciativu?
Jakmile je to od začátku takhle vlažné, tak tam moc zájem nevidím.
@Anonymní píše: Více
Ne, nemá to cenu, kdyby byla z tebe hotová, dávno ti sama skočí do náruče, ne-li jinam. Raději se s ní slušně rozluč a hledej dál.
@Sandra.B1 píše: Více
Nj, ale kdyby se jí opravdu líbil, tak po něm půjde jak „husa po flusu“.
![]()
Ahoj
Na úplně poslední schůzce jsem sebral odvahu a při loučení jí dal pusu, tak se usmála se slovy "napíšeme si“ a šlo se domů.

Mám otázku na místní ženy, před nějakou dobou jsem se seznámil s jednou ženou (ona 29 let) na internetu a po prvních několika zprávách jsme se domluvili, že se potkáme venku. To proběhlo a bylo to vlastně docela fajn - na konci jsme si řekli, že zůstaneme v kontaktu i nadále, což trvá. Píšeme si denně a to i fráze „dobré ráno, dobrou noc atp…).
Problém je v tom, že má fakt hodně práce spojené s cestováním a doteď jsme se viděli několikrát, vždy jen na pár hodin v týdnu, ale o čem spíš nevím, co si mám myslet je to, že se ani jednou nepokusila se třeba nějak vzájemně dotknout nebo mi neřekla jménem.
Když jsem jí potom přes zprávy zeptal, jestli mezi námi něco je nebo jak se na to dívá mi odpověděla ve smyslu, že o tom vůbec nepřemýšlí a nechce nic uchvátat, tak vlastně vůbec nevím, co od toho čekat, jestli má smysl v tom pokračovat, když mi tak nějak připadá, že vlastně vůbec nemá zájem i když si přes den píšeme všechno možné. Je normální, když tam z její strany chybí nějaký „důkaz“, že to myslí vážně nebo je to jenom můj pocit?