Rande - má to cenu?

Anonymní
6.6.24 17:19

Rande - má to cenu?

Ahoj
Mám otázku na místní ženy, před nějakou dobou jsem se seznámil s jednou ženou (ona 29 let) na internetu a po prvních několika zprávách jsme se domluvili, že se potkáme venku. To proběhlo a bylo to vlastně docela fajn - na konci jsme si řekli, že zůstaneme v kontaktu i nadále, což trvá. Píšeme si denně a to i fráze „dobré ráno, dobrou noc atp…).
Problém je v tom, že má fakt hodně práce spojené s cestováním a doteď jsme se viděli několikrát, vždy jen na pár hodin v týdnu, ale o čem spíš nevím, co si mám myslet je to, že se ani jednou nepokusila se třeba nějak vzájemně dotknout nebo mi neřekla jménem. :nevim: Na úplně poslední schůzce jsem sebral odvahu a při loučení jí dal pusu, tak se usmála se slovy "napíšeme si“ a šlo se domů.
Když jsem jí potom přes zprávy zeptal, jestli mezi námi něco je nebo jak se na to dívá mi odpověděla ve smyslu, že o tom vůbec nepřemýšlí a nechce nic uchvátat, tak vlastně vůbec nevím, co od toho čekat, jestli má smysl v tom pokračovat, když mi tak nějak připadá, že vlastně vůbec nemá zájem i když si přes den píšeme všechno možné. Je normální, když tam z její strany chybí nějaký „důkaz“, že to myslí vážně nebo je to jenom můj pocit? :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
776
6.6.24 17:23

S jednou jsem to měl podobně a dopadlo to tak, že mě po 4. měsících odkopla. Nebyla tam z její strany náklonnost. Teď mě štve, že jsem do ní ty 4 měsíce investoval. Ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12578
6.6.24 17:29
@Anonymní píše: Více

No zjevne ji moc nerajcujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15922
6.6.24 17:33

Myslím si, že tě nechce jen úplně napřímo odmítnout.
Bohužel, jí asi moc fyzicky nepřitahuješ nebo ještě nejlépe řečeno, z její strany nepřeskočila ta „pravá“ jiskra. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15922
6.6.24 17:40
@prvnidruhej píše: Více

Podle mě, to přece musí každý už tak nějak sám vycítit, že ten svůj protějšek zkrátka nepřitahuje… :nevim:
Náklonnost se přece nedá tak dlouho skrývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
6.6.24 17:48
@Černá Madonna píše: Více

Tak ja jsem to cítil. Jenže jsem se pořád snažil a doufal, že se něco změní. Pak už mě došla trpělivost a narovinu se jí zeptal. No a dopadlo to, jak dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
6.6.24 18:01

Sem na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15922
6.6.24 18:11
@prvnidruhej píše: Více

Hmm, tak to mě mrzí.
Většině žen, je to třeba hloupý, říct to narovinu a tak to zbytečně oddalují. :think:
Je to pak jen ztráta času pro oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
6.6.24 18:49

Nevidím problém v tom, že se tě nepokusila ještě dotknout apod. Spíš vidím problém v tom, že nemá čas. Bez času nejde budovat vztah, hlavně v začátcích, aby se brzy vidělo, jestli teda vztah má cenu nebo ne. Vidět se několikrát jen na pár hodin je nanic.

• Citovat
  • Upravit
12878
6.6.24 18:52

Myslím, že se jí moc nelíbí, ale je naučená, že hodnému klukovi má dát vždy šanci :nevim: Což bohužel ve vztazích noc nefunguje, pokud tam není žádná další přitažlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
6.6.24 19:41

Zájem poznáš, ať jsi chlap nebo ženská.
Aktivně se ozývá, angažuje se v plánování průběhu schůzek? Zkrátka vidíš nějaký zájem, iniciativu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.6.24 19:44

To je o ničem…taková ti nedá…ani tu pusu ani nic jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
6.6.24 19:46

Jakmile je to od začátku takhle vlažné, tak tam moc zájem nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
6.6.24 19:48
@Anonymní píše: Více

Ne, nemá to cenu, kdyby byla z tebe hotová, dávno ti sama skočí do náruče, ne-li jinam. Raději se s ní slušně rozluč a hledej dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15922
6.6.24 20:19
@Sandra.B1 píše: Více

Nj, ale kdyby se jí opravdu líbil, tak po něm půjde jak „husa po flusu“. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí