Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amassakoul píše: Více
Noo, hlavně bych viděla tu iniciativu v úplně jiných věcech. ![]()
A to už se často pozná jen z těch prvních schůzek.
Buď mě chlap přitahuje nebo ne…
Všechno ostatní je až druhořadé.
Myslim, ze z toho nic nebude.kdyz nejaka jiskra prelitne, tak se clovek snazi ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Aha, tak to mě by pro vztah nestačilo. Pro sex klidně, ale na chlapa na vztah jsem teda vybiravejsi.
Přitahovat mě může klidně nějaký mamánek, do života nepoužitelný lempl nebo člověk s pochybnou minulosti a žádnou budoucnosti, ale vztah s takovým budouvat nehodlám.
@Černá Madonna píše: Více
No a to tam právě není. Když se vidí jen párkrát ![]()
@Amassakoul píše: Více
Jak jsem psala, ten prvopočátek musí vycházet ze sexuální a fyzické přitažlivosti… ![]()
Až teprve pak přichází na řadu to ostatní, co je samozřejmě pro mě také nezbytně důležité pro to, abych vůbec chtěla do nějakého vztahu jít.
@Sandra.B1 píše: Více
Mně by to stačilo opravdu jen jednou a je úplně fuk, jestli by na první rande došel třeba v teplákovce. ![]()
Zkrátka, mrknu a vidím. ![]()
A pokud se budu v jeho společnosti cítit dobře a nebude váznout řeč, kde bude zřejmá i jeho inteligence, tak má více jak z poloviny vyhráno. ![]()
Díky za názory, mám hodně o čem přemýšelt
. Respektive jsem se rozhodl se s ní ještě vidět, ale nechám to čistě na ní a jestli se ani pak neodhodlá k žádné akci nebo to alespoň zmínit během chatování, tak to asi fakt nemá cenu. A máte pravdu, bez té vzájemné přitažlivosti to prostě nebude fungovat i kdybychom se vídali rok.
Chápu, že na to nechce jít rychle, ale čekal jsem asi jiný druh zájmu, ať už slovně nebo fyzicky..
Budu malinko vybočovat. Já to dělala podobně, protože jsem měla špatné zkušenosti a nechtěla jsem na nic tlačit. Věř, že někdy když je to koc intenzivní hned na začátku, tak to také nemusí dělat dobrotu. Tomu věřím zas já. A nechala bych to zatím volně aspoň měsíc dva. Nač spěchat? Píšete si? Rozumíte si? Je tam chemie? Na to bych si sama odpověděla. To musíš cítit.