Jak trávíte 1. adventní večer?

1217
2.12.12 22:11

jak trávíte 1. adventní večer?

Tak co, zapálily jste svíčku…voní vám doma už vánoce, pouštíte si tématickou hudbu?
Tak jsem si to představovala já…celý den uklízím, pak jsem se pokusila něco upéct (pokus nevyšel dle očekávání - s troubou se nekamarádím), pouštěla jsem si vánočního Sinatru… no a teď už mi v té atmošce překáží jen puštěná televize a její sledovatel… :?
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
2.12.12 22:15

Tak já celý den čekám, že začnu rodit a ono nic…  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
2.12.12 22:15

Ja na emiminu :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.12 22:16

Já sama na emiminu a zbytek rodinky od 20h spí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1270
2.12.12 22:17

Tak u nás jsem si představovala něco podobného. No a nakonec po bytě krabice po stěhování, co se ještě nestihly uklidit. Vše nakoupené na svícen, ale ještě není hotový. Pořád jen uklízím a vybaluji a vypadá to jak, když se s tím nehýbe. Ale byli jsme na rozsvícení stromečku a u mámy si dali svařák a štrúdl. Tak snad příští advent to bude lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
2.12.12 22:19

Úklid jsem vyřešila minulý týden - týdením rozpisem prací - funguje a nejsem uhoněná, pečivo mi peče jedna paní 1kg protože to nikdo nejí, tak abych měla pro návštěvu a na jaře čím krmit ptáky :lol:, sedím v teple u krbíčku, piju kafíčko, plápolá mi tu vonná svíčka a píšu na emiminu, manžel si čte časopis, malej chrupká :P POHODIČKA :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fayinka
2.12.12 22:19

My jsme byli ve 20h nakupovat v Makru, když se manžel vrátil z práce. Vyprala jsem a jdu spát, protože mám zítra ranní - snad ten příští advetní večer už bude trošku lepší :)

• Citovat
  • Upravit
3525
2.12.12 22:22

Přítel spí, malej a pejsci taky, já jsem na emiminu a raduji se z toho že má malej první zoubek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
2.12.12 22:22

Jedna svíčka na adventním věnci hoří, přítel si hladí bříško po sladké odměně za 2. místo v cyklokrosu - zbodnul palačinky s ovocem a se zmrzlinou. Píďalka chrupká v postýlce a prej jdeme vyrábět sourozence :mrgreen:
Tak to abych sfoukla tu svíčku, abysme nevyhořeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.12.12 22:28

Dite od sedmi spi, ja cucim na telku a u toho jsem na netu, prvni svicka byla zapalena, mame uz nejakou vyzdobu, zitra zdobime okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
2.12.12 22:29

Nemám svíčky, manžel je v práci, ráno jdu na křivku (sladká voda) a vůbec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.12.12 22:34

Tak já si ráno i s dítětem pospala, pak jsem stála u plotny a dělala oběd, tatínek uklízel, po obědě jsem doklidila zbytek, dítě šlo spát, my taky :mrgreen:, odpoledne jsme se byli podívat na rozsvěcení stromečku, pustili si koledy, rozsvítili svíčku, malej si zatrsal a šel spát. A my koukali na film, co máme už pár týdnů stáhnutý a ještě jsme se k němu nedostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
2.12.12 22:36

Dnešní neděli trávím stejně jako každou jinou. Byla jsem na spinningu a ted dřepím u emimina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
2.12.12 22:39

Nějak tu vánoční atmosféru nestíhám. Odpoledne jsem byla s kočárkem a se ségrou s rodinou na vánočních trzích, ale pak úprk k ní domů, rychle dodělat fotokalendáře, pak úprk domů, abych uložila dítko a teď koukám na dextra a trávím pozdní večeři :P
a adventní svíčka je nezapálená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
2.12.12 22:57

Nemám žádnou výzdobu, ani věnec, ani jiná svíčka mi tu nehoří. vánoce bytostně nesnáším ale držím kvuli dětem-takže jsem celej večer uklízela (ne kvuli vánocum ale po víkendoví návštěvě) a teď si dala pautu u emimina než mi uschne podlaha. dam si cigárko a pujdu připravit první těsto an cukroví abych to zítra upekla. holky spinkaj, manžel maká a já mám splín :? (sry jestli někomu kazim vánoční pohodu :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný