Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hmmm, tak to nevím, to záleží na vkusu
asi pokud by to bylo nějaké hezké datum, třeba 12.12.2012 tak bych dala klasiku, ale když normální datum, tak klidně římské. ale já bych se asi podle mého vkusu rozhodla pro klasiku tak jako tak ![]()
Já nevím..ale já bych si dala fotku dovnitř..ale každýho vkus..jako dáreček prostě datum a překvapení uvnitř..ale záleží na vkusu
![]()
no, ale já tě uklidním, ač to uděláš tak nebo tak, stejně to bude krásný a originální dárek
![]()
Máte tip na nevšední přívěsek, na který se dá něco vyrýt? Rozhodně nechci žádnou placku. Nějaký nápad jsem měla, ale nevím, jestli by mi to někdo vyrobil a hlavně ta cena by byla astronomická.
Našla jsem stránky, na kterych maji v nabídce docela hezké a ne úplně typické přívěsky se jmen, písmeny. Bohužel to pořád není dle mých představ. Tak to zkusím ještě jednou, jestli nemá někdo nějaký tip. Chtěla bych přívěsek a vyrýt dvě jména, popř. i datum u jmen.
@Sára 1 ja si ted nechavam vyrabet na lota.cz je s nimi vyborna domluva ![]()
@Katrien píše:
@Sára 1 ja si ted nechavam vyrabet na lota.cz je s nimi vyborna domluva
Je, díky za tip. A co konkrétně si nechává vyrobit? Klidně i do zprávy, pokud nebudeš chtít sem.
Mám řetízek se dvěma jmény ze silverman.cz a také mohu doporučit. mají velký výběr @Sára 1
@Mágovka Nejde mi to otevřít. A co konkrétně - ukážeš mi fotku?
@Sára 1 zkus zadat do vyhledavače, mají fakt hodně druhá jak pro chlapy tak pro ženy. tady to mám já
@Mágovka Myslím si, že to jsou stránky, co jsem se na ně už dívala, ale v mobilu. Teď v PC mi to nešlo, tak nevím, proč. Bohužel jsem tam nenašla to, co bych si přesně představovala. Mně by se hlavně líbilo, aby to nebylo hned na první pohled tolik vidět, že tam jsou ta jména - třeba aby to bylo nějak ze strany.
Potřebuji poradit.Chci nechat udělat rytinu na přívěsek podle fotografie a k tomu datum narození. Nevím ale kam co umístit a tak. Přívěsek je to kulatý a je otevírací. Nevím jestli dát datum dovnitř a fotku na vrchní část nebo naopak.Jak by jste to nechaly udělat? Anonym, protože je to dárek.