Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Berenikee píše:
Jo a můj přítel přes den chtěl udělat něco dobrého k jídlu a takhle to dopadlo… vypadá to ještě docela dobře, ale nevoní to právě libě
mi to připomíná kus zadku nebo pánskou chloubu
![]()
Ahojky, tak u nas to takhle krasne zaclo, mame uz vyzdobeno, svetylka doma svitily, prvni svicka byla zapalena, vonelo tu cukrovi - a pak jsme se tak pohadali ze ten krasny advetni cas zase rychle skoncil ![]()
@alli_li píše:
Ahojky, tak u nas to takhle krasne zaclo, mame uz vyzdobeno, svetylka doma svitily, prvni svicka byla zapalena, vonelo tu cukrovi - a pak jsme se tak pohadali ze ten krasny advetni cas zase rychle skoncil
Tak my na to že se hádáme skoro denně tak včera jsme byli v klidu. ![]()
@mamkyjáryk píše:
Tak my na to že se hádáme skoro denně tak včera jsme byli v klidu.
Tak u nas je to naopak. Malokdy se hadame, ale kdyz uz tak to stoji za to
Tak snad ta druha advetni bude lepsi ![]()
@alli_li píše:tak ja mam doma histerku co rad dela z komara velblouda.. Takze jsme s malym nejradsi kdyz je v praci.. Dneska mu malem spadl z postele na zem, hlavne ze si hral s mobilem.
Tak u nas je to naopak. Malokdy se hadame, ale kdyz uz tak to stoji za toTak snad ta druha advetni bude lepsi
@mamkyjáryk píše:
tak ja mam doma histerku co rad dela z komara velblouda.. Takze jsme s malym nejradsi kdyz je v praci.. Dneska mu malem spadl z postele na zem, hlavne ze si hral s mobilem.
Tak to bych v tu chvili byla hysterka ja! ![]()
U nas se chytnem tak jednou za 3 mesice a to dost ze litaj slova o rozvodu ci vystehovani jednoho z nas ![]()
Ted me to zamrzelo ze zacina byt takova ta predvanocni atmosfera, jsem mela vcera i chut vyhodit darek pro nej ![]()
@alli_li píše:
Tak to bych v tu chvili byla hysterka ja!
U nas se chytnem tak jednou za 3 mesice a to dost ze litaj slova o rozvodu ci vystehovani jednoho z nas
Ted me to zamrzelo ze zacina byt takova ta predvanocni atmosfera, jsem mela vcera i chut vyhodit darek pro nej
Kazdej se hada.. U nas je to tak ze se hadame, nadavame si a vecer mame usmirovacku..
dneska byla pohoda.. ![]()
@mamkyjáryk píše:
Kazdej se hada.. U nas je to tak ze se hadame, nadavame si a vecer mame usmirovacku..dneska byla pohoda..
Takze nebude usmirovacka?
![]()
@Berenikee píše:
Jo a můj přítel přes den chtěl udělat něco dobrého k jídlu a takhle to dopadlo… vypadá to ještě docela dobře, ale nevoní to právě libě
Ty kalamáry byly zkažené? ![]()
Když jsou čerstvé a dobře udělané, tak jsou výborné
Dala bych si hned, už jsem je dlouho neměla.
@alli_li píše:asi ne.. Hraje si na mobilu Townsman 6 a kdyz mu reknu ze by chtel Jarousek sourozence, tak mi rekne ze az tak za 3-4 roky.
Takze nebude usmirovacka?![]()
@MUFICE píše:
Ty kalamáry byly zkažené?
Když jsou čerstvé a dobře udělané, tak jsou výbornéDala bych si hned, už jsem je dlouho neměla.
asi ne, jen kdyz se delaji tak smrdi tak, ze cloveka nejak prejde chut
ale dnes si ji dal kamarad a prej dobra…ale ja se toho teda bojim ![]()