Jak trávíte 1. adventní večer?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1217
3.12.12 00:23

Ale teď už je klid a svítíííím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.12.12 00:29
@Berenikee píše:
Jo a můj přítel přes den chtěl udělat něco dobrého k jídlu a takhle to dopadlo :mrgreen:… vypadá to ještě docela dobře, ale nevoní to právě libě :?:

mi to připomíná kus zadku nebo pánskou chloubu :oops: :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
3.12.12 00:39

No ma to tak 6 centalu v prumeru…takze jooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
3.12.12 07:58

Ahojky, tak u nas to takhle krasne zaclo, mame uz vyzdobeno, svetylka doma svitily, prvni svicka byla zapalena, vonelo tu cukrovi - a pak jsme se tak pohadali ze ten krasny advetni cas zase rychle skoncil :-D

• Citovat
  • Upravit
3525
3.12.12 13:42
@alli_li píše:
Ahojky, tak u nas to takhle krasne zaclo, mame uz vyzdobeno, svetylka doma svitily, prvni svicka byla zapalena, vonelo tu cukrovi - a pak jsme se tak pohadali ze ten krasny advetni cas zase rychle skoncil :-D

Tak my na to že se hádáme skoro denně tak včera jsme byli v klidu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
3.12.12 15:39
@mamkyjáryk píše:
Tak my na to že se hádáme skoro denně tak včera jsme byli v klidu. :D

Tak u nas je to naopak. Malokdy se hadame, ale kdyz uz tak to stoji za to :-DTak snad ta druha advetni bude lepsi ;-)

• Citovat
  • Upravit
3525
3.12.12 19:18
@alli_li píše:
Tak u nas je to naopak. Malokdy se hadame, ale kdyz uz tak to stoji za to :-DTak snad ta druha advetni bude lepsi ;-)
tak ja mam doma histerku co rad dela z komara velblouda.. Takze jsme s malym nejradsi kdyz je v praci.. Dneska mu malem spadl z postele na zem, hlavne ze si hral s mobilem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
3.12.12 21:13
@mamkyjáryk píše:
tak ja mam doma histerku co rad dela z komara velblouda.. Takze jsme s malym nejradsi kdyz je v praci.. Dneska mu malem spadl z postele na zem, hlavne ze si hral s mobilem.

Tak to bych v tu chvili byla hysterka ja! :-D
U nas se chytnem tak jednou za 3 mesice a to dost ze litaj slova o rozvodu ci vystehovani jednoho z nas :-D
Ted me to zamrzelo ze zacina byt takova ta predvanocni atmosfera, jsem mela vcera i chut vyhodit darek pro nej :-D

• Citovat
  • Upravit
3525
3.12.12 21:18
@alli_li píše:
Tak to bych v tu chvili byla hysterka ja! :-D
U nas se chytnem tak jednou za 3 mesice a to dost ze litaj slova o rozvodu ci vystehovani jednoho z nas :-D
Ted me to zamrzelo ze zacina byt takova ta predvanocni atmosfera, jsem mela vcera i chut vyhodit darek pro nej :-D

Kazdej se hada.. U nas je to tak ze se hadame, nadavame si a vecer mame usmirovacku.. :D dneska byla pohoda.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
3.12.12 21:28
@mamkyjáryk píše:
Kazdej se hada.. U nas je to tak ze se hadame, nadavame si a vecer mame usmirovacku.. :D dneska byla pohoda.. :lol:

Takze nebude usmirovacka? ;-) :-D

• Citovat
  • Upravit
50186
3.12.12 21:32
@Berenikee píše:
Jo a můj přítel přes den chtěl udělat něco dobrého k jídlu a takhle to dopadlo :mrgreen:… vypadá to ještě docela dobře, ale nevoní to právě libě :?:

Ty kalamáry byly zkažené? 8o
Když jsou čerstvé a dobře udělané, tak jsou výborné :pankac: Dala bych si hned, už jsem je dlouho neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
3.12.12 21:36
@alli_li píše:
Takze nebude usmirovacka? ;-) :-D
asi ne.. Hraje si na mobilu Townsman 6 a kdyz mu reknu ze by chtel Jarousek sourozence, tak mi rekne ze az tak za 3-4 roky. :D :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
4.12.12 01:03
@MUFICE píše:
Ty kalamáry byly zkažené? 8o
Když jsou čerstvé a dobře udělané, tak jsou výborné :pankac: Dala bych si hned, už jsem je dlouho neměla.

asi ne, jen kdyz se delaji tak smrdi tak, ze cloveka nejak prejde chut :-) ale dnes si ji dal kamarad a prej dobra…ale ja se toho teda bojim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný