Jak trávíte víkendy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kokotka
9.8.14 22:34

Máte rádi seriály holky? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Luisa79
9.8.14 22:37

No my prave na tu chatu moc nejezdime, neni nase, je maminyho partnera, takze je nam blby tam jezdit sami (ani nam to nikdo vlastne nenabidl), takze tam jedem parkrat za leto s mamou a tim jejim partnerem. je to fajn, ale neni to ono. jsme tam jen na navsteve. v praze je samozrejme vsechno dost drahy, vstupy kamkoliv apod. s tim jsme uz smireni, spis me mrzi, ze starsi dcerka nema takovy to letni dobrodruzstvi s prespavanim. jinak ona je nadsena za vseho. touzi jet k mori, ale chape, ze je braska jeste malej. nestezuju si, jen me zajima, jak to maji ostatni, protoze kolem me mi prijde, ze vsichni jedou na min. 3 dovoleny a k mori atd. :)

• Citovat
  • Upravit
Luisa79
9.8.14 22:40

No po prespani ve stanu dcerka moc touzi, takze je asi vyslu samotny s tatkou k nejakym kamosum na chatu, i kdyz z toho budu trosku nervni, tatinek to pojme asi dost punkove, ale pro ni to bude skvely zazitek a stan v parku si asi nepostavime :) jo to je jasny, nemusi byt zadna draha dovolena na kanarech, ale spis to dobrodruzstvi z cestovani a spani mimo domov, o to mi jde nejvic.

• Citovat
  • Upravit
1908
9.8.14 22:43

@Luisa79 my synovi k tomu stanování ještě koupili dětskou baterku, co svítí a mluví u toho takové srandovní hlášky a je moc nadšený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
9.8.14 22:45

Tak zakladatelko, já se též přidávám, že letos žádná dovča. Není to rozdohně kvůli penězům, ale máme 2 děti - 3,5 kluk a čerstvě 2 holka. A já si opravdu nedovedu představit, jet někam na hotel do jednoho pokoje. Ač cestování miluju a mám projetej skoro celej svět, teď jsem řekla ne. Chlap měl teď 2 týdny dovču a my podnikali výlety. Asi takto 6× aqua park, 1× zoo, 1× mirakulum, 1× štastá zem Radvánovice, 1× dino park v Liberci a 1× dinopark v Polsku. Do toho jsme 2× dali obě děti do soukr školky /kam normálně kluk chodí, občas tam dávám i mladší/ a udělali jsme si 2× výlet jen ve dvou. Občas je to také potřeba. To byl zámek Sychrov /miluju zámky, ale s dětma to prostě nejde/ a druhý byl lanovkou na Sněžku, pěšky dolů, dobrý oběd, relax a zpátky pro děti do školky. Všechny výlety samo spojený s obědem, takže jsem za celou dobu nevařila, doma to jistila pizza a večer, když děti usnuli grilovačka a vínko na terase. Jsem max. odpočatá, snad jsme si to všichni užili a já dokonce řekla, že si i dovolenou dokážu představit doma, což pro mě bylo vždy nepředstavitelný. Jo, s dětma se holt život obrátí o 180st. Jinak jsem měla narozky a dostala jsem let balonem, úžasnej zážitek, babička hlídala a ještě mě partner překvapil víkendem letecky Paříž a dokonce i zařídil hlídání dětí u babičky, to jsem koukala. Tak asi tak u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
9.8.14 22:50

No a ještě přidám, když jsme ve městě, jezdíme často parníčkem po Labi nebo milujou turistické vláček po městě a dětskou železnici, pak zmzka, celý odpoledne v trapu a užijem si všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
9.8.14 22:51

Má dovolená se přesouvá na leden, do lázní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luisa79
9.8.14 22:53

Tak to jste me potesily, ze se nemusi nutne jezdit na 2 tydenni dovoleny a diky moc vsem za tipy.

• Citovat
  • Upravit
1381
10.8.14 07:35
@Zuzlounek píše:
@Luisa79 my synovi k tomu stanování ještě koupili dětskou baterku, co svítí a mluví u toho takové srandovní hlášky a je moc nadšený :D

prosim, kde jste tu baterku koupili? nas malej je milovnik baterek a z mluvici by si asi prdnul do katatek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
10.8.14 08:55

:mavam: Taky se přidám :D Minulý rok jsme se placatili akorát u našich na chalupě, byla jsem těhotná a už jsem měla celkem velkej pupek, takže jsme dovolenou zavrhli. Letos máme 10 měs. syna, chlap je pracovně na měsíc pryč a mě se s malým rozhodně nechtělo být na sídlišti v bytě, kde máme 27 stup.Jela jsem s mámou na chalupu, kde si to malej užívá, má na zahradě bazének a deku s hračkama, jí venku v židličce nahatej a je spokojenej.Pak jsem byla u babičky, ale tam bez přespání a u známých v Táboře asi 4 dny, malej tam má roční sestřenici tak si spolu hráli. Teď už jsme zase doma tak taky vymýšlím co podniknu. V pátek jsme byli celý den v aquaparku vČestlicích, malej byl unešenej. Jinak se ještě chystám do Žlutých lázní, jsou tam brouzdaliště, pískoviště, trampolína a houpačky. Ráda bych na zkoušku vyzkoušela dětský koutek Domeček tady u nás na sídlišti, protože syn miluje děti. Chodím s ním na hřiště kde už zkusil písek a na houpačku. A snad ještě něco vymyslím kam s ním zajít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.8.14 09:07

Jsem ted tehotna, cekame druhy, ale s dcerou od narozeni vyletime a jezdime na dovoleny. V kempu pod stanem byla poprve v 8 mesicich. Byla sice urvane miminko, ale kdyz mela pod stanem v noci zachvat place, tak jsem ji hodila do kocaru a jela s ni kousek za kemp, aby jsme nerusili. To samy v penzionu, nebo jsme si pronajimali ruzne chalupy, treba i od znamych nebo kolegu z prace. Jakmile umela sedet, jezdili jsme na kolach, s kocarkem na bruslich. V zime i na lyze-to byly dcerce 4 mesice a byli jsme v Rakousku na lyzich-lyzovali jsme vzdy jeden a druhy se staral o dceru, pak jsme se prostridali-stacila nam jedna permice a moc jsme si to uzili :mrgreen:
Vikendy jezdime na vylety taky od narozeni-vlakem nekam popojedem a pak tam vyletime. Kdyz je horko, tak jedeme treba se koupat do piskovny. K mori moc nejezdime, mame radi hory a me nedela dobre vedro. S malou jsme jeste u more nebyli, my spis Alpy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.8.14 11:13

U nás jsou víkendy takové, že každou sobotu jezdíme někam na výlety, máme pětiletou dcerku, takže zvládá i menší tůry. Když je počasí jako ted, chodíme na menší výlet a pak třeba ještě k vodě. Když prší, tak bud hrajeme hry nebo navštěvujeme příbuzné a nebo jedeme na nákupy.
Neděle trávíme bez tatínka, protože ten je každou neděly v práci, tak s malou chodím na výlety sama, nebo jdeme na hřiště, na kolo, k babičce, ke kamarádce a když není v neděly počasí, tak se učíme anebo si hrajeme na modelky, veterinářku, doktorku, no, prostě co se dá a na co máme náladu. ;)

• Citovat
  • Upravit
1908
10.8.14 16:00

@lajovka http://www. mall. cz/hry-profese-devcata/hasbro-playskool-mluvici-baterka? v=487390

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
10.8.14 16:50

@Zuzlounek @Zuzlounek dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.8.14 15:14

Letní Letná

@Luisa79
Ahoj, pro jak velké děti je vhodný festival Letní Letná? Má to smysl pro 1,5 - 2 roky? Jaký je tam ten doprovodný program? Díky

Kdyby jste měly nějaký tip, co dělat tenhle víkend s dětmi (2,6,9) v Praze, tak taky uvítám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová