Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luisa79
Díky. Já jsem právě na program už koukala, většinou píšou, že je to ještě pro starší než tříleté, tak jsem váhala, jestli vyrazit.
Jak aktuálně trávíte víkendy? V tomto počasí? S dětmi?
(My chodíme ven, ale vzhledem k oblevě je u nás v přírodě všude voda, místama bláto…)
A jet někam se mi příliš nechce, půlka vesnice je nemocná a nechci děti tahat mezi lidi kvůli chřipkám a pod…, v zimě si zdraví považujeme ![]()
Různě
ale v zimě jsem v útlumu, Takže k zimním aktivitám a sportům s dětmi se více méně překonávám
Včera jsme byli lyžovat, dnes odpočíváme a budeme asi doma, max. krátká procházka. Jak je obleva a všude mokro, je to venku komplikovanější. Ale zase si lépe zdůvodním, proč se tam už nehrnu ![]()
Já byla s dcerou tento a minulý víkend plavat. Jinak jsme doma, zajdeme tak do krámu, do cukrárny, kino, ale že bych se někde plácala v té brečce, to ne. Nemám ráda zimu, takže jen přebíhám a stačí mi jít párkrát sáňkovat.
Chodíme na procházky po chodnících nebo cyklostezkach, kde už sníh roztál. Ale dneska se budeme doufam jen válet, jsme s chlapem nemocní a včera jsme hráli na plese, takže chci jen spát a probudit se zdravá ![]()
My byli v pátek dopoledne lyžovat, odpoledne sáňkovat. Včera celý den na bazénu a dnes jen nákup a cukrárna, odpoledne budem vegetit doma ![]()
Minulý víkend byl sportovní - brusle, lyže. Tento máme zážitkovovzdělávací
včera návštěva svíčkárny, kde jsme si vyrobili svíčky a dnes výstava Archa Noemova v Národní Galerii
@Zuzlounek píše:
Minulý víkend byl sportovní - brusle, lyže. Tento máme zážitkovovzdělávacívčera návštěva svíčkárny, kde jsme si vyrobili svíčky a dnes výstava Archa Noemova v Národní Galerii
To zní úžasně
My se chystáme do národního muzea, ale chceme to nechat na duben. Třeba to vyjde dřív…
@Cuddy píše:
@Borůvka1990 A co rybnik?
Rybníky nepřipadají v úvahu. Jako dítě jsem se propadla, naštěstí v místě kde mi byl led po hrudník. A popravdě za mého dětství byla tužší zima (letos tedy taky je).
Za dva, tři roky začnou děti chodit ven sami a já nechci aby šli na rybník a utopili se. V některých místech tu je i dva metry.
My to na sjezdovky máme 100 km, ale lyžování nás baví a učíme to teď i staršího syna.
@Borůvka1990 píše:
Teda děvčata, to jste všechna tak sportovně založená?
My máme nejbližší lyžařské středisko 70km a nejbližší zimní stadion 40km ![]()
Můžem leda sáňkovat
![]()
@Zuzlounek píše:
My to na sjezdovky máme 100 km, ale lyžování nás baví a učíme to teď i staršího syna.
@Borůvka1990 píše:
Teda děvčata, to jste všechna tak sportovně založená?![]()
My máme nejbližší lyžařské středisko 70km a nejbližší zimní stadion 40km
Můžem leda sáňkovat![]()
To zní úžasně
My se chystáme do národního muzea, ale chceme to nechat na duben. Třeba to vyjde dřív…
Věřím že pokud jste zapálení lyžaři tak si ten čas i náladu najdete, ale představa jak jedu s dětmi (školkovými) takovou dálku, mi běhá mráz po zádech
Dejme tomu, když se vypravíme v 9, dorazíme tam v 11, dáme oběd, dvě hoďky zalyžujem a můžeme balit, abychom ve tři vyrazily zpátky a s otrávenými dětmi přijeli kolem 17hod… To se mi nechce ![]()
Už pátý víkend po sobě lyže
už se mi o nich i zdá
je pravda, že teď jsme byli lyžovat v pátek, v sobotu jsme jeli do Krajského města pro nějaké věci, pak jsme si zašli na oběd, odpoledne jsme jeli zas na Lipno a za tchánovcema a jsme udřený jak borůvka. Dnes jsme šli jen okružní vycházku, vařili jsme a pekli. Teď budu sbírat síly na další víkend. JInak chodíme ven každý den, letošní zima nám přeje, děti sáňkují a bobují na zahradě a nebo jdem na nedaleký kopec a pak každý víkend berem saně a boby na hory a tak se jezdí ještě tam na velkých kopcích, aby si to taky užil ten náš tříletej, zatím nelyžuje. Děti jsou nadšené a musím zaťukat, že vůbec nemarodí. Letos jedem celou zimu bez jediného zákeřného bacila chřipka ![]()
My hodně sportujeme. Takže lyže, běhání, bowling, fotbal, box, golf… máme těch CD na Xbox hodně, takže to různě střídáme
Nesnáším zimu ![]()
@Raju ahoj, jo ja myslim, ze i takovyhle prckove si to tam muzou uzit. Asi ne uplne ta divadylka, predstaveni jsou vetsinou doporucovana od 3 let, ale treba vaclac strasser a duhove bubliny je i pro prcky. Je tam stan s vytvarnou dilnickou, lipanek stan, pak jsou tam takovy artisti, kteri predvadeji sve kousky zdarma. Jsou tam stanky s ruzny obcerstvenim, velmi prijemna atmosfera. Podle me se tam da stravit fajn odpoledne i s malymi detmi. Koukni na program http://www.letniletna.cz/2014/program