Jak tučný jogurt dáváte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak tučný jogurt dáváte?
Ahoj maminy, jak tučný bílý jogurt bych měla mimču (8m) dávat? Kamarádka mi říkala, že by měl mít asi 3%, ale někde jsem tu i vyčetla, že někdo dává 10% - není to moc? Váhu máme 8,6 kg, takže asi tak akorát (nejsem tlustý ani vychtlý), takže jak tučný bych měla dávat? Zatím dávám okolo těch 3%. Poraďte a piště svoje zkušenosti, díky
A ještě by mě zajímalo, jestli vám jí mimčo samotný bílý jogurt - mě zatím ne, přidávám trošku ovoce, ale chtěla bych naučit na samotný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Davam Holandii a jogurty podobneho typu, takze kolem tech 3%, ty tucnejsi jsou smetanove a to mi prijde zbytecne. Samotny jogurt ji, ale ja mam vsezravce.
- Citovat
- Upravit
Dávala jsem Activii nebo Holandii (nebo holandii prodávanou v kelímkách pod značkou supermarketu, tj za mnohem nižší cenu
), smetanový fakt jen výjimečně. Obě holky jedly hodně dlouho jen bílý, ovoce raději zvlášť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávej tolik tučný, kolik tuku obsahuje normální kravské mléko - tj. kolem 3,5 %.
Méně šidíš dítě a více už je zbytečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám synovi 8m hollandii ovocné a activii bílou sladkou.
- Citovat
- Upravit
Dávala jsem Hollandii, občas smetanový, poslední 3 měsíce dělám domácí jogurt a jiný už mi jíst nechce, domácí zbaští čistý bílý, občas s marmeládou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolem 3-4 procent jsou opravdu nejlepší…pokud ti nechce bílý, ale s čerstvým ovocem bez cukru ho sní, tak to bych tedy vůbe neřešila, mě to přijde ještě zdravější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám dodnes Hollandii (kolem 3%) a nebo Choceňský(10%). žádné jiné jogurty a smetánky, lipánky, bobíky jsem nikdy nedávala, když už, tak jedině dělané domácí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně normální - to je cca ty 3 procenta. Megatučné se nemají dávat nikomu, ani dětem. A naopak light taky ne, protože místo tuku je tam samý cukr.
Kupuju většinou Activii, tu smetanovou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám malýmu hned od nějakých 9M smetaňáky. Jiný mi moc nechce jíst, jsou kyselé. A malej rozhodně není tlustej, ba naopak…a většinou dávám ochucené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám choceňský nebo kunín, čistej bílej a přidávám do něj piškoty, dětský sušenky, někdy ovoce. Malej má osum měsíců takže jinej jogurt nekupuju ani nehodlám kupovat. Když si přečtu co tam výrobci cpou
mám pocit že to ani jogurt není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám Hollandii, samotnou ji vezme na milost málokdy, takže míchám s ovocem a to jí dobře. Smetanové (tučnější) jogurty je zbytečné dávat, stačí komel těch tří čtyř procent. A že nejí jogurt samotný se neboj, s ovocem mu neuškodí. Já sama bílej jogurt nepozřu
jedině s ovocem nebo jinak ochucený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám malému Holandii nebo Agrolu. Oba bílé bez příchuti a zatím mi je baští dobře. Ochucené mi přijde zbytečné mu dávat, když je jí i tahle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju jogurty ve farmářském krámku, 3,5%, někdy i 10%, hlavně ČTI SLOŽENÍ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám zatím jen bílou Holandii, někdy dám trochu přesnídávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit