Jak tvoříte program pro děti ve volném čase?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.4.26 19:33

Jak tvoříte program pro děti ve volném čase?

Ahoj všichni,

s přáteli jsme narazili na takový nešvar. Vymýšlení kvalitního programu pro děti umí být neskutečně vyčerpávající ve chvíli, kdy musí člověk denně řešit práci, hypotéku,..

Jak toto řešíte? Jak se vám daří dětem vymýšlet rozmanitý denní program, rozvíjet je a přitom v nich probouzet přirozenou touhu svět objevovat? A kdy to stíháte vymyslet?

Díky za každou odpověď!

Štěpán

Příspěvek upraven 25.04.26 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3052
24.4.26 19:45

Vyplněno, odesláno. Díky za zajímavý tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
24.4.26 19:49

Ve volnych chvilich, misto vytvareni aplikace jsem se proste tem detem normalne venovala. Zda se, ze to dopadlo velmi dobre :) taky si myslim, ze deti hezky rozviji, kdyz si program musi vymyslet nekdy i samy, dokonce i nuda a nicnedelani je prospesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
24.4.26 20:23

Uprimne, ten popis tady v prispevku navadi k nejake kolosalni blbosti jako PokemonGo v malem, v dotazniku pritom naznacujete docela fajn napad.
Priprava kvalitniho programu pro deti je neco, co nedelam, deti proste ziji s nami, program tedy delame tak, aby se dostalo na vsechny (s upravami, dle veku a schopnosti ucastniku). Nekdy je nechame i doma se nudit a o program se postaraji sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
24.4.26 20:24

V týdnu je rozvíjí škola, kroužky a domácí práce. Fakt není prostor na nějaké zábavy. Maximálne procházka se psem. O víkendu program, aby se líbil v průměru všem. Žádné speciální aktivity nevymýšlím. Hodně cestujeme, povídáme si o všem, vaříme spolu, sportujeme. Za mě deti nejvíce rozvíjí žít život, jaký je. Aplikace fakt není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.26 20:33

V týdnu má starší dcera školku a odpoledne kroužky ve školce a kroužky ve městě, pak už je rozvinutá až dost a ráda si hraje se ségrou na zahradě nebo doma…je spokojená, mladší má zase dopolední aktivity a opravdu denně nemyslím na to, jak platit hypotéku, ta se jaksi platí sama inkasem :mavam: už máme aplikaci na školku, bude i na školu, na některý kroužek také je aplikace…už nám stačí s mužem jen kalendář, ať se nám logistika daří…o víkendu máme často soutěže nebo závody…program mají děti velmi pestrý.

• Citovat
  • Upravit
10888
24.4.26 20:41

Nějak nevím, jak na to reagovat, neni to náš případ, vymyslet volnočasovou aktivitu, totéž nevidím ani v okolí.
Většina dětí tak nějak ví co se svým volným časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10888
24.4.26 20:43

Mne to prijde uplne absurdní, navic volného času neni nikdy dost …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.26 20:52
@Štěpán2319 píše: Více

Co řešíš denně na hypotéce? Řešíme, když nám končí fixace, max rok předem.

• Citovat
  • Upravit
5105
24.4.26 20:52

Díky bohu, že se moje děti rozvíjely úplně normálně a přirozeně při úplně normálních činnostech a že nebyla na tak úplně normální činnosti aplikace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.26 21:36

Podle mě je to šlechetný nápad. Každý takový plán, který začíná myšlenkou jak obohatit a rozvíjet naše děti, by měl být podporovaný a zrealizovaný. Štěpáne, jsi dobrej chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5116
24.4.26 23:06
@Anonymní píše: Více

Presne to me napadlo, co se na hypotece denne resi takoveho, ze neni cas vymyslet detem zabavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13965
25.4.26 07:50
@florbalistka116 píše: Více

Tvůj partner? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79818
25.4.26 08:03

Nikdy jsem nedělala dětem animátora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
25.4.26 08:03

Jako poklona, že nad tímhle přemýšlíte.
Fajn nápad, ale praxe je taková, že děti by se měli občas i nudit. V týdnu toho mají školáci až až, takže pochybuji, že někdo neví, co s časem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí