Jak uchovat chřest?

3470
23.4.11 09:22

Jak uchovat chřest?

Maminky šikulky, poraďte. Manžel včera koupil kilo nádherného bílého chřestu, jenže oba máme střevní virozu, takže dieta. Kilo děti nesnědí, jak mám uchovat chřest aby vydržel kvalitní aspoň týden?
A co dobrého z něj pak udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
713
23.4.11 09:44

my jsme chřest mrazili nebo jsme ho uchovávali zabalený v ledničce ve vlhké utěrce, ale myslim,ze jsme ho do max tří dnů snědli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
23.4.11 10:01

Oloupat, spařit a dát do mrazáku, určitě vydrží. Lahůdka je to třeba s vepřovými medailonky a s bramborami. Ať je vám brzy lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
24.4.11 07:10

Díky, jdu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
5.6.14 23:22

Pokud máte prosím někdo zkušenosti… když chřest oloupu, spařím, nebude po vytažení z mrazáku samá voda?? :nevim:… chtěla bych uchovat dceři, až bude po sezóně do příkrmů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.6.18 04:59

Naucila jsem se jist chrest az v Usa nyni ho nakladam jako okurky, mrazim do dusene zeleniny (dle chuti, ale u nas vsechna zelenina), susim do specialni vegety (mimo jine ) a jeste delam male balicky chrestu a obalim slaninou -pak upecu a nebo dam na gril.
Nejsem nic extra, ale i ja se rada priucim, moc veci mi pomohlo abych po tezke autonehode diky receptum a bylinkam pomohla svemu muzi ( vsicni rikali, ze neprezije a ja to nevzdala a hledala pomoc) Je to jiz 4 roky a je celkem na svuj vek(81) velice v poradku dekuji vsem kdo prispeji na jakykoliv web a snazi se dat jakekoliv poznatky aby pomohli ostatnim se zdravotnimy problemy. Tenkrat my to hodne pomohlo a nasla
jsem dalsi informace ktere uz nyni pomahaji i nasim pratelum jeste jednou dik vsem kdo maji nejake zkusenoti a s travi cas na internetu aby pomohli moc vsem (i tem novym )
dekuji a mam jedno prani at se vsem v zivote dari a at najdete treba mazi lidmi na internetu mozna oporu nebo i radu ktera vasim blizkym byt jen na" cas" a mozna dyl prodlouzi zivot. Vazme si toho JESTE JEDNOU VSEM DEKUJI EvaK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí