Muffiny - pečení bez formy?

ik
30
22.4.11 16:09

Muffiny- bečení bez formy?

Ahoj holky, pečete některá muffiny pouze v košíčkach a na normálním plechu..? Právě nevím jestli tu speciální formu mám koupit nebo je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
say
1461
22.4.11 16:15

Ahojda,já jsem si koupila silikonové košíčky na muffiny a jsem spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.4.11 16:17

Když jsem neměla formu, tak jsem to tak dělala, dala jsem 2 do sebe a šlo to. V té formě se nerozlezou tolik do boku a vyskočí víc nahoru, ale jedlé jsou samozřejmě v každém případě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44324
22.4.11 16:18

Ano, babička občas peče - v košíčkách, na normálním plechu. Speciální formu na mufiny nemá. Ale mufiny taky dělá jednou za čas - většinou v létě na chatě pro děti.

Co se týče silikonových forem, jsou úžasné. Já mám formu na bábovku a naprostá spokojenost. Vždy je upečená tak akorát, nikdy se mi nepřipálila, nepřilepila, neodtrhla. Píšou, že není potřeba vymazávat, ale já vždy trochu másla máznu, je to lepší. A když chytnu do utěrky, hned horké vyklopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
22.4.11 16:22

Jo, normálně v těch papírových košíčkách, dají se dva do sebe, aby to bylo pevnější, a pohoda 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.4.11 16:27

jo jo peču je pouze v těch papírových košíčkách… na plechu! a dobrý! ale po použití vyhazuješ… není to asi úplně levná záležitost.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
22.4.11 16:31

Tak zase když to člověk peče dvakrát do roka… Balíček košíčků mě vyšel asi na dvacku a je to nadvakrát. Při častějším pečení bych koupila formu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
22.4.11 16:31

Já peču v papírových, ale teď jsem dostala silikonovou formu, ale ještě jsem to nezkusila…
Máte nějaký zajímavý recept na muffinky nebo typ? :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21927
22.4.11 17:27

já mám taky silikonovou formu. ale peču hodně často, protože klárka je miluje.
menzy, mám vyzkoušený tento recept z apetitu: http://www.apetitonline.cz/…muffiny.html jen dávám víc ovoce. jsou fakt moc dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
22.4.11 17:30

Já teda zbožňuju skousky čokolády, ale ty si myslím jsou známé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.4.11 17:54

tiez pouzivam silikonove kosicky a su super. zacinala som s papierovymi ale ma rozculovali. tie silikonove su krasne farebne a aj vacsie :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
22.4.11 20:37

Sousedka používá kelímky od paštik,ale já to ještě v tom nepekla. http://www.obrazky.cz/detail?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.4.11 20:44
martina79 píše:
Sousedka používá kelímky od paštik,ale já to ještě v tom nepekla. http://www.obrazky.cz/detail?…

fuuu, tak to by som asi nerobila, vsak ten kelimok obsahuje vselijake kovy a plasty, ktore sa pri vysokej teplote v rure vyparuju do jedla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
22.4.11 21:21

:think: :think: asi na tom něco bude.Určitě sem to blbě pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.2.16 18:54

Košíčky

Dobrý večer, už dlouho jsem přemýšlela že upeču ružové košíčky(je to podobné jak muffin). Ale jedna přísada mi chyběla. Liči, nikdy jsem o tomto plodu neslyšela. Dnes jsem na ně narazila a tak jsem je koupila. Jenže jsem zapoměla koupit košíčky na muffiny. Nevíte jak je lehce po domácku nahradit? Děkuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí