Jak uchováváte Sunar?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.8.14 22:23

Jak uchováváte Sunar?

Dnes jsem koupila Sunar a teď přemýšlím jak ho budu uchovávat v těch pytlíkách. Z Nutrilonu jsem zvyklá na tu jejich šikovnou pixlu s tím šikmím rohem na zarovnání odměrky. Napadá mě jedině přesypat Sunar do té pixly. Nedokážu si představit jak to budu složitě v noci nabírat a zarovnávat :nevim: Jak to děláte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
12.8.14 22:25
@zizalka1991 píše:
Dnes jsem koupila Sunar a teď přemýšlím jak ho budu uchovávat v těch pytlíkách. Z Nutrilonu jsem zvyklá na tu jejich šikovnou pixlu s tím šikmím rohem na zarovnání odměrky. Napadá mě jedině přesypat Sunar do té pixly. Nedokážu si představit jak to budu složitě v noci nabírat a zarovnávat :nevim: Jak to děláte vy?

všechna mlíka sypu do pixle od Nutrilonu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
12.8.14 22:26

Já přesypávám UM do klasické zavařovací sklenice, odměrku mám ve „štamprli“ postavenou na ní. Na noc si dávku už připravím do malé skleničky, takže to pak jen nasypu do vody a je to.

• Citovat
  • Upravit
7569

Mám ten pytlík postavený v té krabici od Sunaru…a nepadá a nesype se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363

@zizalka1991 nechala jsem si pár krabic od Nutrilonu a v tom mám sunar a jiná mléka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587

Já do pixly od Hippu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.14 22:28

@dani24687 děkuji :D Když jsem to totiž doma navrhla tak si přitel ťukal na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009

Já měla dávkovač na UM (babylove),takže jsem si vždycky nadávkovala tři dávky dopředu a jen nalila vodu do flašky, nasypala mlíko, protřepala, podávala, odměřování v noci nebo brzy ráno pro mě bylo obtěžující i z Nutrilon pixle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125

Sypu do pixle od Nutrilonu, opravdu :lol: protože ty pytlíky jsou k ničemu a nedá se to ani nabrat. Teď mám teda pixlu od Beby protože Nutrilonu upadlo víčko, ale ta není tak šikovná. Uvažuju že koupím zase Nutrilon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
12.8.14 22:29

Koupila jsem si krabičky na poradne zavirani v obchode a 3davky jsem si chystala do davkovace od Tescomy :)

• Citovat
  • Upravit
29436
12.8.14 22:30

Já mám doma, ještě po prvním synovi, pikslu od Sunaru Nutradefense. Takže všechno přesypávám tam. Pak mám ještě spoustu pikslí od Hippu, ty jsou též výborné, jen nemají rantl na zarovnání odměrky. Ovšem poslouží ti úplně stejně jakákoliv jiná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.14 22:30

@Lenka512 tak to nechápu jak to dělaš :think: Asi maš hodně šikovné ruce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.8.14 22:31
@zizalka1991 píše:
@dani24687 děkuji :D Když jsem to totiž doma navrhla tak si přitel ťukal na hlavu

proč? mně to přijde fajn nápad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
12.8.14 22:34

Já u staršího taky používala Nutrilon a u mladšího teď Sunar, bohužel to nenavazovalo, takže jsem žádnou krabici od Nutrouše neschovala. Koupila jsem si plastovou dozu s víčkem za pár korun (takovou vyšší čtvercovou, akorát širokou, aby se do ní šikovně sahalo), vejdou se do ní akorát ty dva sáčky Sunaru, mám tam v tom mlíce zapíchlou jednu tu plastovou lžičku celou a druhou s uřízlou tou lopatkou, takže jen ten držák, tu používám jako shrnovačku do rovinky :mrgreen:. A většinou si dávkuju mlíko ještě do dávkovače, po starším mám dva- na 3 a na 4 dávky, u něj to byla nutnost, protože on se vzbudil a mlíčko muselo být HNED, jinak byl strašný bugr, takže jsem šetřila čas fakt na všem (vč. termosky s horkou vodou). Mladší je pohodář, počkal by :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
12.8.14 22:36

No, tak já ustříhnu vrchní část pytlíku, hodím do toho ten dávkovač, který pak zarovnávám od oka o stěnu toho pytlíku a zavírám ho takovým tím plastovým podlouhlým kolíčkem z IKEA a nemůžu si stěžovat. Nač zbytečně vymýšlet komplikovaná řešení, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová