Jak uplést čepičku...
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
KPKristy, já ty návody taky většinou nechápu.
Chtělo by to nějaké pro ještě větší blbce, než doufali. ![]()
Já bych se chtěla naučit uplést třeba vestičku. Já nechápu, jak udělat výstřih třeba do V, aby to hezky vypadalo.
Kromě té jednoduché čepičky jsem zvládla akorát bačkůrky, u kterých jsem návod (jediný z MMB) po nějakých pokusech pochopila a už si to zvládnu upravit i do menší velikosti(už mám tři páry pro babyklokánky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zizalko, vidíš a já zase zvládnu svetřík, výstřih, oplétat, obháčkovávat, ale čepičku prostě nee. Ale podle těchto rad mi to snad půjde, to už bych musela být úplný blb ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:
Zizalko, vidíš a já zase zvládnu svetřík, výstřih, oplétat, obháčkovávat, ale čepičku prostě nee. Ale podle těchto rad mi to snad půjde, to už bych musela být úplný blb
No, vidíš, to seš dobrá! ![]()
Já jsem sice tupá, ale hlavně že mě to háčkování a pletení baví. ![]()
Asi bych potřebovala někoho, kdo mi to přímo ukáže nebo nějaký super podrobný video návod.
Ale bacha, přihlásila jsem se na kurz Lenčina háčkování, tak snad po něm budu aspoň o něco chytřejší.
Čepičku mě tam sice nenaučí, ale snad aspoň pochopím návody a jiné háčkovací vychytávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mahja píše:
Tak vyfoť co ti vznikalo, když říkáš, škaredý šev…
Zkusím, ale asi až k večeru.
Já jsem to nedoháčkovala, jednak kvůli tomu ševu a za druhé proto, že byla hodně velká i na mou hlavu.
Ale zatím jsem ji nevypárala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahooo už mám kousek čepice…
teď jsme se naobědvali a jdu pokračovat! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to taky moc baví a to je hlavní. A pár výtvorů už mám! A taky to má tu výhodu, že po večerech u TV nežeru, když mám plné ruce jehlic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teď rozpletený svetřík pro malého a potom k němu přijde i čepička.
A neteři jsem pletla k narozeninám vestičku a uháčkuju k ní čepku do barvy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky kdybyste něco potřebovaly písněte sz.. pokusím se buď nafotit a popsat.. nebo se prostě domluvíme.. ![]()
pletu od mala a háčkuji rok… v podpisu jsou vidět nějaké mé výrobky..a na MMB i několik návodů.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
ahooo už mám kousek čepice…![]()
teď jsme se naobědvali a jdu pokračovat!
No, super.
Už se na ní těším!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zizalka píše:
Tady je ta fotka…Navíc mi to jde nějak do špičky.
Tohle se mi ještě nikdy nepodařilo ![]()
To by chtělo detailní fotku toho švu, nejlíp naskenovat, z téhle nic neidentifikuju ![]()
nebo naprosto podrobný popis kam a jak pícháš=)
Ten vzorek mi přijde, že bereš sloupky jen za jednu nitku, ale možná to klame…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:Tohle se mi ještě nikdy nepodařilo
Jsi béčko! ![]()
Bohužel tě to nemůžu naučit, neb si přesně nepamatuju, kam jsem to bodala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zizalko jsi dobrá.. a já tu přemýšlím zda háčkuješ či pleteš.. ![]()
ale asi háček… ale taky takhle neporadím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale ono to špičaté nakonec nevypadá zle! Třeba jsi právě vymyslela nový model ![]()
Jinak to máš moc hezké - jedno očko jako druhý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zizalka píše:Pipet píše:Jsi béčko!Tohle se mi ještě nikdy nepodařilo
Bohužel tě to nemůžu naučit, neb si přesně nepamatuju, kam jsem to bodala.
Zizalko, já myslím, že ty jsi v každé řadě přidala jeden sloupek u toho švu, jak děláš ty tři oka, aby ses dostala na výšku dlouhého sloupku, ty už se počítají jako první sloupek…
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Zkus to podle tohohle, docela tam jde hezky vidět, kam píchat. Nejlepší je hladká, nechlupatá příze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit