Jak ušít nosítko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
15.4.17 09:21
@Adelka951 píše:
Tak zrovna nosítka womar moc ergonomické nejsou, jsou to spíš visítka, kde mimčo visí za rozkrok. A kočárkovinu na nosítko taky určitě ne, chce to měkkou látku, která se přizpůsobí tělu miminka, ideálně nosící pevný šátek.

kočárkovina ( 100% poliester s gramáží od 180g/m) se používá na vnější stranu, je samozřejmě jasné že ho nedá dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
15.4.17 11:23
@Hrosice23 píše:
@whooro to je na zavazovani ze?? trochu se bojim ze nez bych to zavazala, tak by se kluk zblaznil :D ale ono i nasoukat ho do kibi je docela narocne :D:D ja koukala prave treba na tulu, tu ma kamaradka, nema tolik utahovani.. ale ta cena je docela sila… kluka chci nosit pouze v pripade nouze, ono z kilo na rukou uz je docela znat…ale prave treba v kibi se uklidni jak kdy

je to na zavázání, ale nejde na tom nic zkazit :) Třeba šátek bych si já nepořídila :D to by mi teprve přišlo složité, ale toto nosítko má jen 4 pruhy a prostě je svážeš, podle obrázku na netu ;) Vážně jednoduché :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
15.4.17 13:54

Tak tak :) a tula dobrá. Zkus fcb skupinku „nošení dětí prodej“ Nebo ten fler. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
15.4.17 15:34
@jakanas píše:
kočárkovina ( 100% poliester s gramáží od 180g/m) se používá na vnější stranu, je samozřejmě jasné že ho nedá dovnitř.

Ale ono to přeci nebude šít z několika vrstev, o ergonomického nosítka stačí bohatě 1 vrstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.4.17 16:09

@whooro děkuji :)

no koukala jsem že ty mei tai nejsou tak drahé, hlavně z bazárku, tak uvidíme no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
21.4.17 09:02
@Adelka951 píše:
Tak zrovna nosítka womar moc ergonomické nejsou, jsou to spíš visítka, kde mimčo visí za rozkrok. A kočárkovinu na nosítko taky určitě ne, chce to měkkou látku, která se přizpůsobí tělu miminka, ideálně nosící pevný šátek.

já teda vidím že to dítě sedí na zadku a nevisí za rozkrok… mám pocit že vůbec nevíš o čem píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
24.4.17 18:26
@jakanas píše:
já teda vidím že to dítě sedí na zadku a nevisí za rozkrok… mám pocit že vůbec nevíš o čem píšeš.

Jasne.. Womar predevsim neergo nositka a k tomu par novych „ergo“, ktera tak uplne ergo nejsou.. Zpevnena zadni cast, uzky pas mezi nozkami - konkretne zeleny model inzerovany do 36 mesicu - spravnou a ergonomickou polohu tam nebude mit ani prumerne velke rocni dite. Material kocarkovina (ac jen zvrchu), nic moc na prodysnost (proto se z toho siji boudy na kocar a ne obleceni). Vy jste prodejce, ze tady ta nositka tak prosazujete? Da se vybrat mnohem lepe.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.4.17 07:41

@Andrea.Tom @whooro tak jsem pořídila mei tai od Donkey, a super :) nosíme fakt jenom příležitostně ale není u toho vůbec řev jako u toho kibi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
25.4.17 07:44

@Hrosice23 :potlesk:
tak at se dobře nosí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.5.19 12:51

Třeba se to bude ještě někomu hodit, jeden návod je tu http://sijetosemnou.blogspot.com/…nduca-s.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí