Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Adelka951 píše:
Tak zrovna nosítka womar moc ergonomické nejsou, jsou to spíš visítka, kde mimčo visí za rozkrok. A kočárkovinu na nosítko taky určitě ne, chce to měkkou látku, která se přizpůsobí tělu miminka, ideálně nosící pevný šátek.
kočárkovina ( 100% poliester s gramáží od 180g/m) se používá na vnější stranu, je samozřejmě jasné že ho nedá dovnitř.
@Hrosice23 píše:
@whooro to je na zavazovani ze?? trochu se bojim ze nez bych to zavazala, tak by se kluk zblaznilale ono i nasoukat ho do kibi je docela narocne
ja koukala prave treba na tulu, tu ma kamaradka, nema tolik utahovani.. ale ta cena je docela sila… kluka chci nosit pouze v pripade nouze, ono z kilo na rukou uz je docela znat…ale prave treba v kibi se uklidni jak kdy
je to na zavázání, ale nejde na tom nic zkazit
Třeba šátek bych si já nepořídila
to by mi teprve přišlo složité, ale toto nosítko má jen 4 pruhy a prostě je svážeš, podle obrázku na netu
Vážně jednoduché ![]()
Tak tak
a tula dobrá. Zkus fcb skupinku „nošení dětí prodej“ Nebo ten fler. ![]()
@jakanas píše:
kočárkovina ( 100% poliester s gramáží od 180g/m) se používá na vnější stranu, je samozřejmě jasné že ho nedá dovnitř.
Ale ono to přeci nebude šít z několika vrstev, o ergonomického nosítka stačí bohatě 1 vrstva.
@whooro děkuji ![]()
no koukala jsem že ty mei tai nejsou tak drahé, hlavně z bazárku, tak uvidíme no ![]()
@Adelka951 píše:
Tak zrovna nosítka womar moc ergonomické nejsou, jsou to spíš visítka, kde mimčo visí za rozkrok. A kočárkovinu na nosítko taky určitě ne, chce to měkkou látku, která se přizpůsobí tělu miminka, ideálně nosící pevný šátek.
já teda vidím že to dítě sedí na zadku a nevisí za rozkrok… mám pocit že vůbec nevíš o čem píšeš.
@jakanas píše:
já teda vidím že to dítě sedí na zadku a nevisí za rozkrok… mám pocit že vůbec nevíš o čem píšeš.
Jasne.. Womar predevsim neergo nositka a k tomu par novych „ergo“, ktera tak uplne ergo nejsou.. Zpevnena zadni cast, uzky pas mezi nozkami - konkretne zeleny model inzerovany do 36 mesicu - spravnou a ergonomickou polohu tam nebude mit ani prumerne velke rocni dite. Material kocarkovina (ac jen zvrchu), nic moc na prodysnost (proto se z toho siji boudy na kocar a ne obleceni). Vy jste prodejce, ze tady ta nositka tak prosazujete? Da se vybrat mnohem lepe.. ![]()
@Andrea.Tom @whooro tak jsem pořídila mei tai od Donkey, a super
nosíme fakt jenom příležitostně ale není u toho vůbec řev jako u toho kibi ![]()
Třeba se to bude ještě někomu hodit, jeden návod je tu http://sijetosemnou.blogspot.com/…nduca-s.html