Jak uspáváte mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
31.5.06 22:24

ahoj maminy,
Taky usínáme u kojení a to je nám 16 měsíců. Bohužel i před odpoledním spánku, jelikož v kočárku spát nechce tak jsem musela znovu zavést odpolení kojení a do pěti minut usne.
Kojím ještě asi tak třikrát za noc. Do prvního nočního kojení spinká v postýlce , pak spíme spolu a on se pak sám obslouží.
Chtěla by jsem kojit do dvou let tak to zatím neřěším.
Vyspíme se všichni a jsme spokojeni.
Renys můžeš být v pohodě nejsi v tom sama

Vendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.6.06 08:33

Ahoj…Tak dopoledne uspávám Joníčka v posteli.Lehnu si s ním a také usnu,protože jsem po nočním vstávání už vyčerpaná.Dnes měl noční amok..řval 2hodiny!Spí 2hod.Pak odpo.spí v kočárku.A večer usne v postýlce..zatím!doufám,že to tak zůstane a nebude mě chtít jako dopoledne v posteli.Jinak kojím a je od narození bez dudu..V noci 3krát se budí a chce dudlat..Přes den si na to nevzpomene…tak snad vydržíme..Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
1.6.06 20:59

Jonka si mi to pripomenula dik. Vlastne som zabudla napisat, ze maly tiez od 4m nema dudel (sam si ho zrusil) takze vlastne nas necaka ani oducanie flasky, ani cumla, len teda odstavenie. Ale nejak ma to uz aj prechadza, cchela som kojit tak do roka, skusala som vsetko mozne, fakt som uz bola z toho koja unavena, no a teraz ma nejak chytil druhy dych, zase si to uzivam a dufam, ze 2 roky mu budu stacit :-) potom pomaly zacneme asi odstavovat, uz teraz si da obcas vysvetlit, ze teraz nie, alebo ze stacilo a bez placu to akceptuje,
Poobede tiez uspavame kojenim, ale to neriesim, dost deti uz v 2 rokoch cez den nespi. Je schopny bez problemov zaspat aj v kociku ci v aute. Mozno sa nauci aj sam cez den, zatial sa nam to nedari.
vendys my sme to robili uplne podobne a aj sa nam rovnako budil a zrazu zo dna na den, mi v posteli robil sceny, lozil po mne, nevedel spat a ked som ho dala do postielky tak tam okamzite zaspal 8O . Takze som ho zacala prekladat vzdy po kojeni do postielky a zrazu sa budi tak raz za noc, vynimocne 2× ale to ked spi tak 13h a dost krat uz sa ani nezobudi :-) takze prajem, aby to aj u vas dopadlo tak nejak podobne :-)
Nikina neboj, nauci :-) ja som tomu tiez neverila, ked mal rok a tiez som mala vtedy hrozne krizy, ze furt je na mne nelepeny, nastastie s nim isty cas spaval muz, aj ho uspaval vecer a malemu to neprekazalo :-) akurat som ho chodila v noci kojit, ked uz bol moc velky rev. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.6.06 22:28

Pocitam, ze te vsichni uklidnovali. Jeee. Vitek se uspaval kojenim jeste ve 14ti mesicich. Bohuzel kdyz spal se mnou, nejak nemohl usnout. Pisu bohuzel. Ja s nim fakt rada spala. Jak nemam rada pri spanku dotyk s jinym telem. Spat v Vitkem bylo uzasny. No ale kdyz sel do sveho pokojicku, usnul vzdycky po nakojeni. Ale kdyz spal se mnou, usinal jeste minimalne hodinu.
Stale ho pred spanim a i jednou v noci kojim. Usnout u toho nestihne, ale vyzaduje to a usne do par minut po kojeni.
A na co jsem neprisla. Nahodou jsme si s pritelem vyjeli na kole a Vitka hlidala babicka. A nechtene jsme se zdrzeli a babicka dala spat dite bez kojeni a ejhle. Mel z toho desnou srandu a usnul do 10ti min. Ted uz semtam vyjdu treba s kamaradkou do divadla a spat da Vitka tatinek a on jde vysmaty, jakoze vzruso s tatkou a na kojeni si nevzpomene. A kdyz jsem doma ja, tak chce, abych ho dala spat ja a bez kojeni by nesel. To jsem zkousela a bylo mi to zatrzeno vedenim zdola:-)

Nejedna se jen o uspavani kojenim a spani s miminkem. At si kdo chce, co chce rika. Ty jsi mama tveho ditete a opravdu sama budes vedet, co je dobre. Musi to vyhovovat miminku a pak vam jako rodicum.

Ja to rikam porad, ale mela jsem jakesi predstavy o vychove kojence a kdyz to podle nich nebylo, byla jsem ve stresu. No a pak jsem pochopila, ze kazde dite i maminka je jina a i tady dostanes milion rad. Cokoliv sve dite naucis, tak klido odnaucis. Zadne nasili. Ono se to vzdycky nejak vyvrbi. U nekoho do tri dnu a u nekoho do pul roku. Ale to je prece fuk.
Driv se nas tykalo uspavani kojenim, potom nocni kojeni. Ted zacneme resit nocnik. Proste klid.
Sousedka mela druhe dite a jako zkusena matka nechala prvni tri mesice zivota sve druhorozene dite v postylce vyrvat, ze se lepe nauci usinat.
Holcicka rvala cele tri mesice. Jo, pak se to zlepsilo. Vitek byl uspavany kojenim a jeste i ted uz usina lip a bez kojeni nez sousedcina holcicka, ktera je o 6 tydnu mladsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
1.6.06 23:49

Aladina napisala si to krasne!! :-)
Uplny suhlas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.6.06 21:16

Holky fakt díky, Aladina to vystihala, budu se řídit tvými radami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.06 16:57

spaní

Ahoj holky, mám ten samý problém, moje Kačenka neusne jinak než že ji buď uspím u prsa nebo s manželem chodíme celý večer po bytě a houpeme, jak si sedneme, tak to pozná a je zle. Brečí až se zajíká. Uspáváme kolikrát až do jedný v noci. Máte nějaký recept, jak na to? Já začínám mít takový tušení, jestli jsme jí nerozmazlili. Je jí měsíc, dájí se mimi rozmazlit v jednom měsíci?Ahojky Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.6.06 20:04

Karolinko. Do tri mesicu ma miminko pochopit rozdil mezi dnem a noci. Takze jste ji rozhodne nerozmazlili. Kdyz uz s ni chodite po byte, tak at je radsi pritmi a zadny hluk, ale jinak bych to take neresila. Ja uspavala do tri mesicu krome kojeni jeste houpanim v prenosnem lehatku a spousta lidi zas hopsa po mici.
Az bude mala starsi a vam uz to bude hodne vadit, vsak to zmenite:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
23.6.06 17:57

Karolinko, jsme na tom úplně stejně - naší Emičce je 5 týdnů a usínání u nás probíhá naprosto stejným způsobem. Když máme štěstí, tak usne u kojení, když štěstí nemáme tak mě a manžela čeká pěkná šichta…Někdy to trvá hodně dlouho, malá se usnutí brání a chytne nerva a pak to máme i s pořádným koncertem.Kolikrát jsem z toho už zoufalá…Budu doufat, že se to po šestinedělí, nebo maximálně po 3 měsících zlepší…Zatím přeju sobě i Tobě a všem ostatním maminám s podobným problémem pevné nervy.Evropanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí