Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taminka píše:fragola píše:No to ja doufam a opravdu zacatek skolky peklo.
Taminka píše:Nez zacala chodit do skolky, tak nebyla vubec nemocna a ted furt neco a porad do ni musim neco strkat.No jo, začátek školky, to je pekloAť je malá brzo zdravá
Budiž nám útěchou, že za pár měsíců to bude lepší
MMch OT, kdy bude dalsi metrik?
Uvidíme ![]()
Taminka píše:BohunkaP píše:No ona obcas kasle, ale pak zase az tak hodne, ze se skoro dusi.
A naučit kašlat… My jsme takhle už naučili i dvouleťáka - kašleme o závod, kdo víc… Děti z toho mají hroznou legraci a fakt se jim odkašlávání dost zefektivnilo.
To pomaha, kdyz bude jen kaslat a ne vykaslavat?
Tak pokud se snažíš jí zředit a uvolnit hleny, musí je nějak dostat ven, ne? Nebo jsem to špatně pochopila…?
My jsme trochu bojovali s tím, že děti neuměly kašlat „na povel“ - já slyšela, že si potřebují odkašlat, ale když jsem řekla „odkašlej si“, udělaly takové to ehm-ehm a nic z toho. Takže mi šlo o to naučit je opravdu efektivně vykašlávat - a vykašlaný hlen třeba jít vyplivnout do umyvadla.
trošku mimo…
Tminko…už jsi byla na těch nákupech???nebo teprve poletíš…
Petra Z píše:
trošku mimo…
Tminko…už jsi byla na těch nákupech???nebo teprve poletíš…
Uz jsem byla, ale protoze Luton nic pro me, letim ted 1.12. znovu, ale pekne do mesta.
Bohunko, no ona na povel kasle krasne, ale prave neumi vykaslat, cili vyplivnout. To je ten problem a nejak se to nechce naucit.
Tymiánový krém od Justu je opravdu super, zabírá. Používám ho když začíná dětem rýma nebo kašel. Taky je dobrý ho zkombinovat s Eucasolem.
Kdo by měl zájem, tak dělám poradce firmy Just, tak ráda poradím.