Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
…ahoj holky
, tak jsem tady opět a zase nejspíš, jak jinak, i s pořádně pitomým dotazem
. Včera jsem tady zakládala diskusi na téma záchrany kojení, daly jste mi spoustu dobrých rad, za které vám všem ještě jednou moc děkuji
! Jedna z těch mnoha rad byly homeopatika Ricinus Communis 5CH. Dnes jsem tedy byla v lékárně, kde jsem ho koupila. Ale jelikož jsem z toho všeho úplně na nervy, úplně jsem se zapoměla toho velice nepříjemného pána lékárníka zeptat na užívání
!!! Byl tak laskavý
, že jsem na to fakt absolutně nemyslela a nejspíš jsem také počítala z nějakým návodem na užívání!!! A ejhle…kde nic tu nic a na maličké trubičce s antiperličkama žádný návod není
!!! Koukala jsem tady ještě i na starší diskuse na toto téma, ale nejsem si jistá ani tak, protože nějaká dávka je na podporu kojení a některá na zastavení laktace (a to proboha nééé
…!!!!). Psalo se tam 5×2kuličky, 2×5kuliček, 4×2kuličky..... no prostě nevím a proto se ptám zejména těch z vás, které měly stejný problém s nedostatkem mlíčka jako já!!!! Kolik a kolikrát denně jste ty antiperle braly vy, holky? Díky za odpovědi
!!!!! ![]()
Leninka85 píše:
Ahoj. taky vždycky beru 2×5 kuliček po dobu 7 dní, dýl ne
dýl ne jo? já brala docela dost dlouho a nikdy se mi nic nestalo a mlíko jsem měla, doktorka mi řekla, že můžu klidně několik měsíců v kuse… ![]()
ALISHI píše: …ahoj holky, tak jsem tady opět a zase nejspíš, jak jinak, i s pořádně pitomým dotazem
. Včera jsem tady zakládala diskusi na téma záchrany kojení, daly jste mi spoustu dobrých rad, za které vám všem ještě jednou moc děkuji
! Jedna z těch mnoha rad byly homeopatika Ricinus Communis 5CH. Dnes jsem tedy byla v lékárně, kde jsem ho koupila. Ale jelikož jsem z toho všeho úplně na nervy, úplně jsem se zapoměla toho velice nepříjemného pána lékárníka zeptat na užívání
!!! Byl tak laskavý
, že jsem na to fakt absolutně nemyslela a nejspíš jsem také počítala z nějakým návodem na užívání!!! A ejhle…kde nic tu nic a na maličké trubičce s antiperličkama žádný návod není
!!! Koukala jsem tady ještě i na starší diskuse na toto téma, ale nejsem si jistá ani tak, protože nějaká dávka je na podporu kojení a některá na zastavení laktace (a to proboha nééé
…!!!!). Psalo se tam 5×2kuličky, 2×5kuliček, 4×2kuličky..... no prostě nevím a proto se ptám zejména těch z vás, které měly stejný problém s nedostatkem mlíčka jako já!!!! Kolik a kolikrát denně jste ty antiperle braly vy, holky? Díky za odpovědi
!!!!!
Alishko, psala jsem Ti včera zpravu maš tam čislo na skvělou homeopatku. Držim palce! ![]()
já teda nevím jistě. slyšela jsem že po delším užívání to má opačný účinek. vždy mi stačil ten týden pak třeba týden nebo dva pauza a pak znova, pořád dokola podle potřeby
…
holky všem vám moc díky za odpovědi
!!! Koukala jsem i na ty vaše odkazy a tam se píše 3-5 x denně 3 kuličky. Ovšem nejčastější odpověd je 2×5 kuliček
, takže zkusím a si tedy 2×5 kuliček podle vás!!!!! No ráda bych začala věřit na zázraky…třeba začnu
!!!!! Jé, a holky to se má zapíjet nebo cucat…? Bože, já jsem ale otravná
, co?
Lena Fesková píše:…Leňulko, to číslo jsem si včera uložila, moc ti za něj děkujiALISHI píše: …ahoj holkyAlishko, psala jsem Ti včera zpravu maš tam čislo na skvělou homeopatku. Držim palce!, tak jsem tady opět a zase nejspíš, jak jinak, i s pořádně pitomým dotazem
!!! Byl tak laskavý
!!!!!
Alishi já brala 4 ráno a 4 večer. Dávají se pod jazyk a nechají se rozpustit a 20min po by jsi neměla jíst.
Taky jsem brala 2× denně 5 kuliček a zázraky se děly
Hlavně je brát buď 15 minut před jídlem nebo 30 minut po jídle, při braní neužívat nic mentolového a kávu. Na kuličky nesahat! a nechat rozpustit pod jazykem ![]()
Asi už jsem dlouho doma a chybí mi lékárna, ale snad to pomůže ![]()
ALISHI píše:Lena Fesková píše:…Leňulko, to číslo jsem si včera uložila, moc ti za něj děkujiALISHI píše: …ahoj holkyAlishko, psala jsem Ti včera zpravu maš tam čislo na skvělou homeopatku. Držim palce!, tak jsem tady opět a zase nejspíš, jak jinak, i s pořádně pitomým dotazem
!!! Byl tak laskavý
!!!!!
!!!! Zkusím ten Ricinus a pokud nezabere určitě to číselko vytočím
!!!! Moooooc děkuji!!!!!!!!!
Ališko, hlávně až přijde zlepšeni ihned vysadit!