Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky. Mám dotaz pro všechny co dáváte dětem ten nový Sunar Nutra defence. My jsme totiž měli od narození potíže se zácpou. Lépe řečeno bez teploměru se nám malý praktiky nevykakal. Zkoušeli jsme Nutrilon i Hami. Teď jsem se rozhodla, že zkusíme ten nový Nutra defence a hned po prvním dni malý kaká ty správná „míchaná vajíčka“ jak kdyby byl kojený. I několikrát za den. Může to být z toho mlíka? Měli jste to taky někdo tak?
To mě taky zajímá, chci ho koupit malé, měli jsme na zácpu taky nutrilon comfort jenomže už ani dvojka nezabírá jelikož je to do roka, chci jí pomoct normální stravou samozřejmě, ale to mléko je taky zásadní.
Mame NutraDefence ale zatim v krabici - dceri jsou dva a pul - kadi obden a spis zacpove nebo kozi bobky, tak kdyby se to upravilo i ji byla bych rada…
taky jsem o tom přemýšlela, nehledala jsem podrobnosti, co jsem se dívala zběžně tak mi přišlo, že dělají jen od 6ti měsíců…dělají i pro mladší miminka?
dávám Nutrilon a taky má problém s kaděním…
Myslíte, že je tento Sunar kvalitnější, než Nutrilon? Je o skoro 30,– levnější…já viděla ten do půl roku v DM ![]()
Ono je víc druhů sunaru? Já mám klasický za 170 Kč z lékárny.....bohužel už jsem ho včera musela poprvé použít, protože by mi syn asi snědl i bradavky
Jsou mu necelé 4 měsíce…myslíte, že se můžu ještě rozkojit?
Určitě je to změnou mlíka. Malá taky po Nut. Comfortu měla zelenou smradlavou tuhou zácpu. Prve jsem jí začala dávat Hipp 1 Plus v růžové krabici s probiotiky. Do 24 hodin kakala sama a do 48 hodin od zavedení krásná žlutá míchaná vajíčka. ![]()
Tak buď ráda, že jste našli mlíko, které vyhovuje a že kaká bez obtíží.
Ahojte,my ho dáváme už asi 3 týden a je to to jediné co malé chutná a navíc se mi po něm konečně rozjedla
a stolička…první 4 dny jsem musela dávat Duphalac na zjemnění stoličky,ale teď mi po něm kaká tak krásně,jak mi nekakala ani po Nutrilonu
žádné prdíky,nic.Akorát mi po něm přijde děsně hladová ![]()
Já zkoušela teda ten pro starší ale malá měla po něm průjem tak jsem přestala takže myslím že všichni kdo máte problémy se zácpou myslím že to pomáhá.
Mišmiš píše:
taky jsem o tom přemýšlela, nehledala jsem podrobnosti, co jsem se dívala zběžně tak mi přišlo, že dělají jen od 6ti měsíců…dělají i pro mladší miminka?
dávám Nutrilon a taky má problém s kaděním…
ne ne vyrábí se i od narození když se zeptáš v lékárně určitě ho tam budou mít
Mě po něm příjde taky hladovější než byl. No uvidíme. Ale chuť má výbornou, takovou mlíkovou. Žádná umělotina
Zalezi na tom, jake rady budes spolu srovnavat. Sunar ma Zakladni, Komplexni a Specialni peci (HA). Nutra Defense je jejich dalsi znacka. Kazda znacka se lisi vice ci mene v zakladnim slozeni vsech nutnych vitaminu a mineralu a pak v tom, jakou „specialitou“ jeste mleko vylepsi.
Ale ta „skutecna, mlikova“ chut je u Sunaru dana pridanym mlecnym tukem. A ten treba Nutrilon nema…
Luciště: a jaká UM je prostě nejlepší?
je mi jedno za kolik a s čím srovnávat. nemusí to být nutně ke srovnání s Nutrilonem
chci pro malou to nejlepší a nevím, jestli zrovna Nutrilon to nejlepší je.