Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak jsem po konzultaci s doktorkou najela na Sunar ND. Říkala, že ta zelená tuhá stolice je nějaký gstro problém, nefunguje mu dobře trávení. Tak pokud se to nezlepší na tomhle sunaru, tak pak už nebudeme zkoušet mlékat a pošle nás do Gastro poradny a budeme kupovat nějaký speciální mléka, která z části proplácí pojišťovna, pač jsou prý drahá. Jinak malý zhubl za týden 100g, takže taky nic moc …:(
@žaneta82 tak držím palce, ať se mu to po ND zlepší…u nás to fungovalo. Po Nutrilonu kakal zeleně, tuhý to bylo a strašně to zapáchalo, po ND se to změnilo na hezkou vaječinu.
Včera jsem nasadila Sunar ND a dnes se sám vykakal, bez mé pomoci a vaječinka
Nikdy jsem nevěřila, že budu mít takovou radost z hovínek ![]()
Mám ohromnou radost…!!!! Trošku se mi zdá, že má poněm horší prdíky, ale radši prdíky, než zácpu jako blázen a bolesti a křeče. Al e třeba se to ještě upraví
Děkuji všem maminkám za podporu a informace, díky vám všem jsem se rozhodla zkusit Sunar ND a dopadlo to dobře. Děkujuuuuu
![]()
@žaneta82 ještě můžeš zkusit chvilku přidávát jednou denně do mlíka laktobacilky…nám hodně od prdíku pomohli…cca po měsíci si bříško zvyklo a bylo to bez problému ![]()
Já jsem dávala Bio Gaiu, probiotika, ted jsem přešla na radu doktorky na Actilac mimi, a dávam Lefax do mlíka, protože dost pění a dávala jsem dřív Espumisan, teď dávám ten Lefax. Jinak dnešní noc byla hropzná, budil se snad po hodině, bolelo ho bříško ![]()
to je mi líto, ale musíte to vydržet nejmíň týden, aby se vidělo, jestli mu i tohle mlíko vadí anebo jestli prostě se jen tělo pere s novým mlíkem, vylučováním starýho, zpracováváním novýho atd. ![]()
ahojky, holky nevím, jestli se to tady psalo, proběhla jsem to v rychlosti, jen jsem se chtěla zeptat, zda nemáte některá zkušenost v porovnání s normální sunarem a sunarem ND? myslíte, že víc zasytí ten ND? My jsme začali právě dávat UM a bláhově jsem si myslela, že mi bude v noci líp spát, ale je to stále stejné jako při MM… v noci ještě 2× až 3× kojím, chtěla bych to postupně odbourat aspoň na 1 krmení:-) díky za Vaše zkušenosti…
@Marky13 Měli jsme sunar ND, s důvodu že postupně začala být čím dál tím hladovější přešli jsme na klasicky Sunar Complex…je kalorčitější ![]()
Po půl roce jsme přešli na Babylove a zatím naprostá spokojenost i s tímhle mlíčkem ![]()
@Majka12 díky za info, a on je i ND good night, ten má možná víc kalorií než normální, no až půjdu kupovat, porovnám… a jaké je chuťově to mléko babylove? U Elišky jsem mléčko nikdy neměnila, vyhovoval nám sunar, pila ho dokonce až do 2,5 let:-))
@Marky13 no Eli po tom Good night strašně špatně kakala
a stejně jí nějak více nezasitilo ![]()
To Babylove bych hodně chuťově přirovnala právě k sunaru
Teda mi to aspoň tak připadá
@Majka12 teď pojedeme na sunaru a potom to babylove také vyzkoušíme, myslím si, že to bude určitě stejně kvalitní jako ostatní UM.. děkuju za tip.:-)
@Marky13 My už ho baštíme skoro tři měsíce a malá ho zvláda v pohodě…ani doktorka s tím problém neměla a co si budeme říkát…cena je taky super ![]()