Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky nevite a nemate nekdo zkusenost, jaky je rozdil mezi nutra defense normal a extra. Dnes jsem ten extra videla v DM. Davate ho nekdo mimcu treba na noc? Ma vic zasytit?
natanya píše:
Maminky nevite a nemate nekdo zkusenost, jaky je rozdil mezi nutra defense normal a extra. Dnes jsem ten extra videla v DM. Davate ho nekdo mimcu treba na noc? Ma vic zasytit?
Mělo by víc zasytit ![]()
http://www.feedo.cz/…ko-700g.html
to by bylo fajn, mládě mi vydrží v noci max. ty tři hodiny. Ale zase aby ho to nezašpuntovalo… ![]()
pokymar píše:
to by bylo fajn, mládě mi vydrží v noci max. ty tři hodiny. Ale zase aby ho to nezašpuntovalo…
Asi ho taky zkusím, nebaví mě 2× v noci vstávat ![]()
Taj jsem se tu pred tremi dny ptala, jestli je normalni, ze mala po tomto sunar 3× denne kaka. Dnes mela jen jednu stolici a dost tuhou. Cely den je protivna.
Je mozne, ze nas teprve sunar zacpe po 4 dnech uzivani??
Ja jsem zvedava, co zitra.
Dnes byla pekne protivna. Ale muze to byt i pocasim ![]()
NO KUbík mi po tom taky nekaká nějak tekutě… Dáváte prckům nějaké další tekutiny?
Jo, hele, taky vám holky mrňous párkrát denně hepčíkne? Koukám, že dneska už to udělal několikrát. Tak nevím, jestli je to jen prachem, suchým vzduchem, nebo na něj něco leze..
Já jsem koncem 4 měsíce přišla kvůli nemoci o mléko. Zavedli jsme umělé i příkrmy. Nejdříve jsme zkoušeli Nutrilon, jenže ten vyloženě smrdí a dceři nechutnal. Tak na řadě byla BEBA. Na tu si zvykla, ale měla obrovské problémy se zácpou. Upravovala jsem ji všemožně jídelniček, zavedla pitný režim, ale fakt mě nenapadlo, že to může být po mléku. A bylo. Po zavedení Sunaru Nutradefenses se kakání do 3 dnů upravilo. Dobře se rozpouští a voní jako mateřské mléko! Dceři i chutná, takže doporučuju maximálně
Tak nase malinka dnes dala rekord a spinkala az do 5:30. Normalne jsem se musela jit podivat, jestli je v poradku a pak suprove kadila, takze me to trochu uklidnilo a taky doporucuji. Po nutrilonu se v noci dost budila a mela krece. Ale jinak stale blinka trochu po jidle, coz asi zadne mleko neupravi.
To asi ne, blinkají pořád, nebo mu to teda nenápadně teče koutkem i po hodině od jídla
Náš malej má reflux a blindíme neustále, pomalu se to zlepšuje, ale stejně ho převlíkám tak 2× denně a to oblíkání nesnáší, to je řevu
U nás to s mlíčkem určitě nesouvisí, blinkal po každém a nejvíc po MM ![]()
Přesně tak, náš malý měl ze začátku po UM zácpu, tak bych ho zahuštěním ucpala ještě víc, časem se to upraví samo
Našemu malému budou za týden 4 měsíce ![]()
k tomu oblíkání: mám jedno body, na které ho jen položím a pak mu to zapnu na bříšku a je to. Nechápu, který ťuplas vymyslel to přetahování body a pod. přes hlavu, neznám dítě které by u toho bylo šťastné, že mu někam cpete hlavu ![]()
Já vím, to mlíko mám jako dálší „v zásobě“ kdyby něco
Ale doufám, že mu tohle sedne