Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky mám sunar nutra defense 1-od narození do 6-ti měsíců..odebráno 6 odměrek, malí mi ho nechtějí. Prodám za dobrou cenu. Nemá někdo zájem?800g
Ahojky, nemáte někdo doma navíc dozu ze Sunaru Nutradefence?? Chtěla bych jí na sunar, ale používáme HA, a tam ta doza nejde koupit, nechce se mi koupit sunar a vyhodit ho kvůli doze, samo že poštovné a co si řeknete zaplatím ![]()
Ahoj holky mám na prodej sunar nutradefense 1 - 800g nový balení. Malej už přešel na 2.V případě zájmu mi napište SZ.Cena 200,–+poštovný
Oživuji diskuzi…holky co používáte nutradefense 1, nevíte o nějaké změně názvu nebo snad stahovaní z prodeje??? Chtěla jsem dnes objednat klasicky s Feeda a vůbec ho nemají a ani na mall.cz Teď jsem nikde četla, že paní psala prý jí v lékárně tvrdili, že se má nově jmenovat jen nutrsense, ale ani pod tímhle názvem jsem nenašla???Máme za měsíc přecházet na dvojku, tak se mi teď teda nechce měnit značku mlíka ![]()
Nic o tom nevím, kupuju 2 a ten noční 2 a mají ho v lékárně i v DM, tak nevím
.Jsem s ním naprosto spokojená tak doufám že nechtějí ukončt výrobu, ale to snad ne.
@Martina34 psali mi z Hero, že stahují jen ND HA 3 a ND4,ale už mi nenapsali důvod a ostatní bude mít jiný název. A teď jsem si psala s holkama z Plzně a v lékárnách taky prý nemají a zatím se ty s novým názvem nedají objednat. ![]()
No pane jo, to abych nakoupila do zásoby
..to je ale blbý teda ![]()
Holky, mám dotaz. Mám 10m prcka a ten mi zatím vypil všechno bez problémů. Takže UM střídám a většinou kupuju to, co je v akci. Dávám mu mlíčko jen jednou denně, jinak ještě kojím, tak si myslím, že by se střídáním neměl být nějaký velký problém.
Koupila jsem teď ND a až doma jsem si přečetla, že je to dietní UM, většinou na doporučení lékaře. Nemůžu mu tím nějak uškodit, když žádné alergie nemáme a diety nepotřebujeme? Aby mi ještě nezačal hubnout…
Nutradefense je mlíko, co je nejvíce podobné mateřskému mléku. Určitě mu nijak neuškodíš. Já ho prckovi taky kupuju když je v akci ![]()
No moje potvůrka nic jiného nechce.. Jinak, kde je ND v akci? ![]()
@Králičice Byla to jednorázovka v Tescu kvůli datu spotřeby, takže asi moc nepomůžu…
Tak jsme dnes byli na procházce a v rossmanu jsme objevili akci na Sunar N. 2 Good Night za cca 270 kč a k tomu ještě 1+1 zdarma ![]()
Maminky, kdyby jste nektera chtěla mám tu několik balení Nutradefense 1 exp 25.2.2014 a 8 Ks nechávám za 1100,– více info na blueone@seznam.cz nikola
Maminky, take mi zbyly 3ks Nutradefense 1 800g, prodam, exp.14/4/14.