Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
jj, myslím že DM má kvalitní věci, začínám tuto značku využívat čím dál víc, super jsou i jejich plenky, ubrousky a teď jsem zkusila koupit i kaši, taky není špatná…
@pokymar píše:
k tomu oblíkání: mám jedno body, na které ho jen položím a pak mu to zapnu na bříšku a je to. Nechápu, který ťuplas vymyslel to přetahování body a pod. přes hlavu, neznám dítě které by u toho bylo šťastné, že mu někam cpete hlavu
jj, bodíčka přes hlavu jsou pěkná blbost, člověk aby byl chobotnice, aby to přes tu hlavičku přetáhl nějak šetrně.
Ahoj holky, po obyčejném nutrilonu jsme přešli na sunar Nutradefense kvůli bolestem bříška. Na sunaru jsme tři dny a bříško nás trápí pořád, mám ještě vydržet, nebo zkusit nějaké jiné UM??? Stolice je pravidelná, žlutá, míchaná vajíčka, i několikrát za den, jen ty prdíky malého pořád trápí. Už si nevím rady ![]()
Gabi, díky
, dneska musím koupit další zásobu UM a nevěděla jsem, zda nezkusit nějaké jiné, když máme pořád to bolení, ale vydržím, snad se to brzy spraví
@Hamiks tak, chce to vydržet, hlavně že hezky kaká a má stolici takovou, jakou má ve svých měsících mít. To bříško je nepříjemný, ale není nikde zaručeno, že by to po jiným UM nebylo stejný (nebo horší), za druhý už nemáš novorozence, je veliká šance, že se to upraví brzo samo, jak se naučí obracet na bříško a bude tam trávit hodně času, za třetí pomalu najedete na příkrmy a to se to trávení zase změní…takže já bych nový UM už nepořizovala, jen kdyby měl zácpu atd.
Eleno, díky ![]()
malému byly minulý týden 4 měsíce, takže jsem tak nějak doufala, že touhle dobou ho bříško trápit nebude. Neustále ho dávam na bříško, cvičíme, nahříváme pecičky, používám espumisan, ale nějak se to nedaří
Zkusím ještě vydržet, ale je to náročné ![]()
To věřím…některý miminka na to prostě moc trpí
nezkoušela jsi mu dávat probiotika? (vím že jsou BioGaia, ale ty jsou ukrutně drahý, teď jsou nějaký nový, nevím jak se jmenujou a jsou za mnohem lepší cenu). Případně kdybys měnila UM, tak bych určitě teda zkusila nějaký s probiotiky, dobrý reference jsou na Hipp Bio Combiotic např. Ale spíš bych počkala, fakt neni dobrý moc často to měnit a navíc jak říkám, brzo začneš přikrmovat a to může být zase všechno jinak.
Mně po něm malá strašně blinkala, protože hrozně pění, zácpu prozměnu měla po Nutrilonu.
@elanaa píše:
To věřím…některý miminka na to prostě moc trpínezkoušela jsi mu dávat probiotika? (vím že jsou BioGaia, ale ty jsou ukrutně drahý, teď jsou nějaký nový, nevím jak se jmenujou a jsou za mnohem lepší cenu). Případně kdybys měnila UM, tak bych určitě teda zkusila nějaký s probiotiky, dobrý reference jsou na Hipp Bio Combiotic např. Ale spíš bych počkala, fakt neni dobrý moc často to měnit a navíc jak říkám, brzo začneš přikrmovat a to může být zase všechno jinak.
Probiotika neberem, ale zítra jsem na očkování, tak se na to dr. zeptám ![]()
Nechci to moc často měnit, tak ještě počkám a za chvíli opravdu začnem s příkrmy, tak jsem zvědavá jaké to bude ![]()
Ahoj, dózy mám dvě a ani jedna to nedělá. Tak asi máš vadný kus.
![]()
Přikláním se k vadnému kusu (možná vadná série, když je víc, co jim to dělá)…mě to nedělá, nemám s pikslou sebemenší problém, používám jednu a tu samou už od října.
Dobrý den, mám 4 měsíčního syna a právě se rozhoduji o změně z S COmplex na S Nutra… a to z důvodu, že mi syn po COmplexu nekaká
Jinak ani na BEBU ani na Nutrilon přejít nemůžeme, poněvač mají nahořklou chuť a po Sunaru obecně se těžkou přechází na něco jiného…
Přejeme hodně štěstí!
Ahoj holky, máme asi 8dní Sanar ND, ale malej měl po něm hlad co dvě hodiny. Zkusila jsem mu dát víc, jenže on víc jak 80ml max 100ml nedá. Takže jsem koupila ten extra, ten dáváme čtvrtý den a malej se mi už třetí den nemůže vykakat, ovšem hlad mápořád
. Myslíte si, že je to tím extra, kvůli přidanému škrobu nebo celkově Sunarem? Předtím jsme měli Nutrilon Comfort, z toho měl bolení bříška a prdíky, ale kakal i několikrát za den. Mám ještě vydržet a dávat ND, vím, že se to nesmí moc střídat, nebo se vrátit k tomu Nutrilonu? Děkuji
.
@Kačenkaaaa - také mi to dělalo, tak jsem to jednou zatlačila moc a ulomila jsem jakoby ten zobáček co drží tu pružinku. Takže teď to pro změnu nevystřelí vůbec a musím to sama otevřít
.