Sunar Nutradefense

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5206
31.5.12 17:39

Já jsem teda mléko změnila bez porady s doktorkou…prostě jí nesedlo, zajela jsem koupit jiné a bylo po problému. Doktorce jsem jenom řekla, že jsem přešla na jinou značku…máme teda rozumnou doktorku tak říkala, že toto rozhodnutí je jenom na mě, že já jsem s tím dítětem doma a vím co mu sedí a co mu děla problémy a proto výběr mléka nechávala na jenom na mě :palec:
Jinak my jsme na sunar nutradefense přešli s nutrilonu comfort, ipřesto že je ten comfort na zažívání malá dělala bobky s hrozným pláčem…po sunaru otočka o 160 stupňů a mala kadila naprosto bez problému :palec:
Snad to u vás nebude nic vážného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.5.12 20:37

Já jsem také změnila značku mléka bez porady z doktorkou, když byly malé necelé 2 měsíce a jen jí to prospělo. Nejdříve měla Nurilon, potom na radu doktorky Bebu sensitive, ale to přestala kakat úplně. Po přečtení příspěvků tady na emiminu jsem koupila sunar nutradefence, ob den ji do mlíka nasypu laktobacily a zažívací problémy přestaly. Kaká co 2 dny, někdy 1× denně a je spokojená bez bolesti bříška. Stolice je sice nezelenalá, ale evidentně ji nic netrápí, tak to neřeším. Tak zkus taky Sunar Nutradefence, ale chce to vytrvat, aspoň 14 dní, změna se určitě projeví, jen to nejde tak rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.5.12 20:48

Už jsem rozhodnutá, mléko změním na Nutradefense. Bála jsem se abych mu to ještě nezhoršila, ale horší než záspa a pláč to být snad nemůže :( Děkuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.6.12 08:41

Tak jsem se včera vypravila do nemocnice, jak mi bylo doporučeno sestřičkou…Tam mě pan doktor odbyl ať dám malýmu olej a neřeším to. A taky že to vypadá, že si ráda povídám o mléku, tak ať si najdu na netu diskuzi a nezdržuju ho… Nemám slov! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31388
1.6.12 08:47

@žaneta82 no tak to je maximální hulvátství…jak se takhle může chovat dětský lékař :poblion: hnus a to já jsem poměrně tolerantní. Mlíčko klidně změň, nemusíš se s doktorkou radit, ona stejně nemůže pro malýho udělat nic víc, než že Ti to požehná…nečekej zázrak první den, bříšku trvá tak týden-dva, než si na nové zvykne, ale je to určitě indivindi, mě malý začal kakat vaječinu hned za pár dní, jak se mu střeva vyčistily od nutrilonového blivajzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
1.6.12 16:38

Tak to je opravdu hrůza! Přístup některých doktorů je příšernej, zvlášť když jde o malé děti, jak si to můžou dovolit?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
1.6.12 17:41
@žaneta82 píše:
Tak jsem se včera vypravila do nemocnice, jak mi bylo doporučeno sestřičkou…Tam mě pan doktor odbyl ať dám malýmu olej a neřeším to. A taky že to vypadá, že si ráda povídám o mléku, tak ať si najdu na netu diskuzi a nezdržuju ho… Nemám slov! :poblion:

To snad neni pravda, no to je vrchol! Ten je ale drzej! :x Olej?!!! :! To si dela prdel, neposlouchej ho :! :! :! Kup jiny mlicko, uz si ten Sunar ND koupila? Ja taky menila sama od sebe, dokud to nesedelo, meli jsme taky Bebu Sensitive, ale malej zase kakal az moc po kazdym jidle. Tak jsem presla na normalni Bebu, v ty jsou totiz taky prebiotika. A klid. Ale zase mu moc nechutna, takze chci prejit taky na Sunar. Jdeme uz na dvojku a to ma i ten Complex uz tu prebiotickou vlakninu, takze uvidime :nevim: Jinak dam taky ten Nutra Defence. My mame ted uz prikrmy a ted malej ma taky zacpy. Ale to mu asi musim koupit prebiotika extra jeste :think:

• Citovat
  • Upravit
113
1.6.12 19:48

už jsem si řekla, že se k tomu incidenu v nemocnici nebudu vracet, ale je pravda, že když jsem vyšla ven, tak jsem normálně brečela. Mýsili se ve mě pocity hrozný zlosti a neskutečný beznaděje… Olej jsem samozřejmě nedala!!!! Sunar ND mám objednaný na zítra, nemají v lekárně :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31388
1.6.12 20:46

@žaneta82 kašli na lékárny, mívají ho tam zbytečně drahý…docela slušně je v Rossmannu (279kč) a tam jsou poměrně často i 1+1 akce. Akorát vlastně v lékárnách Lloyds prodávají ND snad za 245kč (ale spíš právě na tu objednávku, to je fakt). V DM, Kauflandu i Tescu je úúúkrutně drahej (v DM se nevyplatí ani s kuponkem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
2.6.12 00:36
@Nikolacek píše:
My jsme s ním moc spokojeni, malému dávám hypoalergenní variantu. Kaká jednou až dvakrát denně, bříško ho bolí minimálně, a to s tím měl dřív taky problémy. Bebu sensitive jsem mu přestala dávat, taky mi to po ní přišlo horší. Akorát u hypoalergenních mlík bývá tmavě zelená stolice. Prý ale i ten klasický Nutradefense je dobrý.

Až mi dojdou zásoby BEBY HA, tak chci přejít na Nutradefense HA hlavně kvůli tuhé stolici. Snad se to po Sunaru zlepší. Můžu se zeptat, jak kakáte po tom Sunaru? Píšeš 1-2× denně, ale zajímá mě konzistence. (Vím, je to trochu divné se bavit o hovínku, ale nás to trápí od narození a ráda bych, aby to měl v pořádku).
A pak se chci zeptat. V různých diskuzích jsem se dočetla, že jsou miminka po tomto sunaru více hladová. Jak to máte vy? Pozorovala jsi, že při změně mlíčka na sunar jsi musela navýšit dávku či dávat časteji UM? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
2.6.12 07:03

My ho taky teprve koupime, ale me s tou hladovosti i napada, ze jak ten Sunarek dobre chutna, tak pijou deti toho vic a chteji i casteji ;) Ale mozna, ze je fakt trochu hladovej, nevim :)

• Citovat
  • Upravit
188
2.6.12 09:30

@lucilda82 ahojky, tak my máne Suna ND pár dní a musím říct že stolice se nám o 100% zlepšila. Konečně kadí ,,míchaný vajíčka" tak jak má. konzistence je tak akorat ani ne tuhý ani ne moc řídky (pardon, je to možná nechutný, ale je to miminko ;) ) a ktomu hladovění- malá mi vydrží ty 3hodiny v klidu, nekdy i 4…jindy zase treba 2 je to ruzné, ale nemyslím se že by byla hladová to ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
2.6.12 19:36

A za jak dlouho poznám že se to lepší nebo ne? Doktorka říkala tak určitě 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
2.6.12 20:48

@lucilda82
Po tom Sunaru HA kaká normálně kašovitá hovínka :) akorát jsou zelená,není to vaječina, ale to je tím, že je to hypoalergenní. Asi hladovější po tomto mléku je, takže ve čtyřech měsících papá 180 ml, ale jinak jsme s tím mlíkem fakt spokojení. Papá tak v rozmezí 3-4 hodin přes den a v noci vydrží celou noc! Takže o tolik hladovější než z jiného mléka asi není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
2.6.12 22:17

@Nikolacek
Tak to moc hladový není. :) 180ml jsem teď začala dávat čerstvému 3 měsíčnímu mimču. Tak přesně jako vy to máme my na BEBĚ. Vydrží 3-4h a spí celou noc. Právě se bojím, aby se mi v noci nebudil.
Mám doma 4 plechovky Beby, až ji spotřebuju koupím Nutradefense a uvidím sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová