Sunar Nutradefense

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1318
1.12.10 09:58

Za mě se přikláním k Sunaru Nutra Defense.Malé chutná,protože je sladký,je podobný mateřskýmu mlíku,obsahuje Nukleotidy,nehrudkuje a Karolínka po něm krásně kaká :palec:
Nutrilon je moc nahořklej,nechtěla ho :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
1.12.10 10:56

mi byli na Bebě od začátku, ale Dr. mi řekla, že Nutrilon má navíc bílkovinu, kterou Beba nemá. Tím pádem je lepší. Jenže naše malá zbaští všechno :) až půjdeme na kontrolu příští týden, zeptám se na ten Sunar. Podle Dr. i lékárníků je ten obyč. Sunar nejslabší, co se složení týče.

• Citovat
  • Upravit
260
1.12.10 14:21

Z pohledu toho nejzakladnejsiho, co dite potrebuje jsou dobra vsechna UM. Kazde totiz musi! splnit obecne dane slozeni. A pak uz kazda firma do tech vyssich/drazich rad pridava nejruznejsi lahudky (bifidus, nukletiody, omega, mlecny tuk, atd.). Pro me je na Sunaru dulezite to, ze opravdu chutna. Ale tady bych urcite brala minimalne tu Komplexni radu. No a kdybych mela male mimi na UM (mam ted 4 a 2 roky), tak bych sla do Nutra Defense. Libi se mi totiz ty 3 pridane latky (nukletiody, nenasycene mastne kyseliny, prebiotika GOS).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
1.12.10 14:48

On Nutra defense taky není nejlevnější,teď je v akci za zaváděcí cenu 269 Kč,ale pak bude stát 339 Kč stejně jako Nutrilon.Ale čert vem peníze,hlavně že malá baští :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
1.12.10 14:57

Luciště-já se v tom právě nevyznám. každý výrobce píše to složení jinak a co já vím co je co.....
jde mi o to jestli se vyrábí kromě beba, hipp, nutrilon a sunaru ještě něco jiného
asi napíšu ještě novou diskuzi…jestli není nějaká podpultovka prostě:-))

petrusko - asi ho taky zkusím, malá teda baští ráda i Nutrilon,ale špatně kadí po něm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
1.12.10 21:41

Budem držet palečky,dej vědět jak pokračujete :wink:
Jinak na kakání můžeš zkusit Lactobacílky je to výborná věc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
1.12.10 22:22

petrusko - dávám bio gaia. dala jsem diskuzi, jsou tam asi dva názvy které neznám tak prozkoumám a dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
25.12.10 12:49

Ahojky, chtěla jsem se zeptat na ten Sunar nutra defence, ale nechci zakládat novou diskuzi, když už tu je. Maminky, které ho už používáte delší dobu, je fakt dobrý? Nemají po něm mimča zácpu nebo naopak průjem? Budu přecházet za týden na UM, tak vybírám a toto UM se mi zdá dobré. Tak díky za doporučení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.12.10 17:33

Ahoj, my dáváme Nutrilon a zkusila jsem i Nutra Defense a unás beze změny. Holčička kaká 1 denně vždy kolem 12 :mrgreen: změnu ani barvu stolice jsem nezaznamenala žádnou… Neměli jsme a nemáme žádné problémy s prdíkama. I bez kapiček prdíme od porodního sálu o 106 :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
28.12.10 16:12

já jsem teď dávala malé Nutradefense a budu asi měnit - zpět na Nutrilon,ale comfort asi
dcerka má po sunaru zácpu
Ale zpět do Nutrilonu se mi nechce, Sunar se mi zdá kvalitnější a malé víc chutná
Na Nutrilonu mi vadí takový hnusný smrad co se vyvalí když otevřu flaštičku kde jsem nechala mléko (třeba přes noc)
když to samé udělám se sunarem tak to samozřejmě smrdí taky, ale rozhodně míň a normálně - prostě mlíko, Nutrilon je takovej umělej fuj smrad
fakt nevím co, ještě možná zkusím bebu :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
9.1.11 18:50

Já mám zvláštní dotaz - ne do této diskuse :-)) jen mě zajímá jak jste vložili pod text ty krsáné odpočítávací linky :-)) díky :-p :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ziricek
10.1.11 10:57

Dobrý den,

my máme také problémy se zácpou,kterou má syn od té doby, co jsme přestali kojit.Tzn., že bez trubičky se nevykaká již 6 týdnů. Krmíme Nutrilonem 1, zkoušeli jsme Sunar Nutra Defense, ale ani po něm se syn nevykadil. Takže těžko říci, zda mléko pomůže nebo ne. Asi je to u každého dítěte individuální. Po třetím měsíci by se to mělo upravit, tak uvidíme,zda malý začne kadit.

• Citovat
  • Upravit
Ziricek
10.1.11 11:03

Bio Gaia jsou probiotické kapky. Stojí v ČR 610 Kč, na Slovensku asi polovinu a v Polsku asi 200 Kč. Takže jestli máme např. na SR někoho známého, tak vám to může zakoupit a poslat poštou.

My jsme bio gaia kapky dávali, společně s kapkama Sab simplex,Baby Calm, Lefax, ale nic nezabralo. Tak už probiotické kapky bio gaia nekupujem - ztráta peněz pro nás. Raději cvičíme s nožičkama. Ale někdo se s nimi spokojený.

• Citovat
  • Upravit
43
10.1.11 12:10

probiotické kapky

Co se týká zaslání probiotických kapek je zde problém v tom, že pokud nejsou déle jak hodinu v lednici tak živé bakterie v nich vymřou takže jsou pak úplně k ničemu. Sice ušetříte, ale výsledek je 0. Do lékáren jsou převáženy v chladících boxech. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ziricek
17.1.11 17:35

Hm, tak to je teda blbé, že to nesmí být ani déle jak hodinu mimo lednici. Tak to probiotické kapky, které mám doma jsou teda dle Vás už neúčinné, protože mi je koupil kamarád a předal až po dvou dnech a v lednici je určitě neměl. Nevím, zda mu to vůbec v lékárně řekli. Vím, že mají být v lednici, ale myslela jsem, že až po jejich otevření.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová