Sunar Nutradefense

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
17.1.11 18:41

Bohužel, četla jsem o tom hodně..Hodně lidí si je nechávalo vozit ze Slovenska a vážně bakterie mimo lednici „pochcípají“. Pak se všichni diví, proč tak drahé kapky nezabírají. To máte jako s Lactobacili pro dospělé, také musí být v lednici furt. Bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.1.11 13:42

Můžete mi, prosím, poradit jak dáváte k příspěvku ten link s narozeninami?? Už jsem ho vytvořila několikrát a dala tam odkaz, možná ho tam nedávám správně :-( Díky moc, Verča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.1.11 13:53

ahoj holky, mám dotaz na ty, které máte zkušenost s Nutradefense - čtu tady, že se vám mimčo zdá po něm hladové? Já mám téměř pětiměsíční holčičku, moje mlíčko už nestačilo, tak teď dostává sunar complex(vše ostatní odmítala, má ráda sladkou chuť) a k tomu ještě dvě denní dávky zvládnu odstříkat MM. Je spokojená, já bych chtěla zkusit vyměnit to UM za Nutradefense (líbí se mi to bohatější složení). Ale dovolila jsem si zavítat k vám do diskuze na výzvědy a čtu tady, že se vám zdá dítko více hladové. Tzn. chtělo by vypít více na jednu dávku? Nebo se začalo častěji budit v noci na mlíčko? Nebo je neklidné? Mě by docela zajímala ta změna, kterou tu popisujete. Nechci ji teď přesvědčovat na jiné mlíčko, když už si tak pěkně zvykla s tím, že by to pak třeba nebylo ono. Kvůli tomu hladu jsme právě zavedli UM. :-). A je tu někdo, kdo měnil právě ze Sunaru Complex? Díky za vaše poznatky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.1.11 22:06

hojik nutra defense davam :pankac: A velice spokojena.Ditko uz ma cca12kg 7,5mesicich.ale mimca mi vzdy pribiraly hodne po kojeni.hladovy vubec neni…dodnes mu davam jen 180ml a na noc 210ml.ted mame samozrejme i prikrmy.ja jsem spokojena a kadi normalne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.1.11 22:08

a to ze firma neco posle neni pravda.Uz znam 4maminy co se zaregistrovaly a nic neprislo.Mi dokonce napsali i email ze uz brzo dostanu vzorek a uz ubehly 3mesice a porad nic :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.1.11 08:27

je tak to jsem ráda, že je spokojenost! Já jsem to včera zkonzultovala s pediatrem a rozhodla jsem se, že si dnes balení koupím a zkusím ji přesvědit. Ještě aby to ta moje kočička baštila. Chutná jí klasický sunar, i nad tím mým odstříkaným mm už dělá ofuky :-). A co se týče vzorku, tak mi bylo na jejich lince řečeno, že ten Nutradefense 1 se jako vzorek posílat ze zákona nemůže (nevím, dle jaké právní normy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka90
14.2.11 19:13

já mám taky sunar nutra defense a kaka mi po nem taky pekně, meli jsme taky problemy s kakanim

• Citovat
  • Upravit
853
14.2.11 19:38

také se přidávám ke spokojeným uživatelům:-) Tada Klárce chutná a kaká pěkně:-) pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
heell
26.3.11 13:46

Nutra defense

Tak my měli problém s prdíky. Po nutrilonu dělal malej skoro mosty a hodiny mi proplakal. Co kupujeme Nutra Defense, prdí skoro pořád :lol: a stolice je taky bez problémů :pankac:

• Citovat
  • Upravit
43
26.3.11 14:15

Bledulko, prosím o radu, jak jsi vložila k odkazům metřík? Už jsem to zkoušela, ale bez úspěchu :-( díky moc… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
22.5.11 19:56

Holky.My papáme taky NUTRA DEFENSE OD SUNARU a jsem spokojenáááá.Dřív jsme dávaly NUTRILON COMFORT ale potom s nějakého důvodu měla problémy s bříškem a nechtěla za nic na světě si vzít flašku a vždycky strašně plakala.Co máme ten novej sunar tak v pořádku. :palec: Jsem za to strašně ráda,sice občas zapláče ale to je tím,že se klubou zoubky a taky zjistila,že dostává na papu už i jiný dobrůdky než jen mléko.Taky měla problémy už dřív s prdíky ale pomohly kapky a dávám do mlíka lactobacilky.Vždycky se říkalo,že po sunaru děti hůř kadí,malá baští i příkrmy a stoličku má někdy jako bobky nebo řídší ale myslím si,že s eto vše upraví,je to podle mě tou změnou.

• Citovat
  • Upravit
43
22.5.11 21:58

Beba

Tak my jsme s nadšením koupili nový Sunar Nutradefense HA1. Bohužel malej dostal hroznou zácpu a vždy kakal až po 8 dnech…takhle jsme to vydrželi 2 týdny a pak jsem na radu koupila Bebu HA1 Premium…jsem z ní nadšená! Kaká každý den bez naprostých problémů…takže u nás je super Beba :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
23.5.11 20:02

Holky také vám ten sunar tak pění? my jsme přešli z HA na obyč a jako vyhovuje ale pění to jak blázen tak nevím kde je chyba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
24.5.11 10:32

Andrejka87

Jojo pění :lol: Naše malá Ellinka vypije dávku 210ml a když ním zatřepu aby se rozpustil prášek tak napění na skoro 240ml,postupně jak potom pije,tak se pěna ztratí.Za chvíli budeme přecházet na sunar nutradefens 2.

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
24.5.11 11:11

Anduli já už mám dvojku taky koupenou kluci maj za pár dní 6měs,ale měli jsem HAčkovej a ten tak nepěnil ted přecházím na normál ještě jsem koupila 1čku a pění to což mě překvapilo už jsem myslela že jsem nevymyla jar :-)), tak díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová