Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Bohužel, četla jsem o tom hodně..Hodně lidí si je nechávalo vozit ze Slovenska a vážně bakterie mimo lednici „pochcípají“. Pak se všichni diví, proč tak drahé kapky nezabírají. To máte jako s Lactobacili pro dospělé, také musí být v lednici furt. Bohužel..
Můžete mi, prosím, poradit jak dáváte k příspěvku ten link s narozeninami?? Už jsem ho vytvořila několikrát a dala tam odkaz, možná ho tam nedávám správně
Díky moc, Verča.
ahoj holky, mám dotaz na ty, které máte zkušenost s Nutradefense - čtu tady, že se vám mimčo zdá po něm hladové? Já mám téměř pětiměsíční holčičku, moje mlíčko už nestačilo, tak teď dostává sunar complex(vše ostatní odmítala, má ráda sladkou chuť) a k tomu ještě dvě denní dávky zvládnu odstříkat MM. Je spokojená, já bych chtěla zkusit vyměnit to UM za Nutradefense (líbí se mi to bohatější složení). Ale dovolila jsem si zavítat k vám do diskuze na výzvědy a čtu tady, že se vám zdá dítko více hladové. Tzn. chtělo by vypít více na jednu dávku? Nebo se začalo častěji budit v noci na mlíčko? Nebo je neklidné? Mě by docela zajímala ta změna, kterou tu popisujete. Nechci ji teď přesvědčovat na jiné mlíčko, když už si tak pěkně zvykla s tím, že by to pak třeba nebylo ono. Kvůli tomu hladu jsme právě zavedli UM.
. A je tu někdo, kdo měnil právě ze Sunaru Complex? Díky za vaše poznatky!
hojik nutra defense davam
A velice spokojena.Ditko uz ma cca12kg 7,5mesicich.ale mimca mi vzdy pribiraly hodne po kojeni.hladovy vubec neni…dodnes mu davam jen 180ml a na noc 210ml.ted mame samozrejme i prikrmy.ja jsem spokojena a kadi normalne ![]()
a to ze firma neco posle neni pravda.Uz znam 4maminy co se zaregistrovaly a nic neprislo.Mi dokonce napsali i email ze uz brzo dostanu vzorek a uz ubehly 3mesice a porad nic ![]()
je tak to jsem ráda, že je spokojenost! Já jsem to včera zkonzultovala s pediatrem a rozhodla jsem se, že si dnes balení koupím a zkusím ji přesvědit. Ještě aby to ta moje kočička baštila. Chutná jí klasický sunar, i nad tím mým odstříkaným mm už dělá ofuky
. A co se týče vzorku, tak mi bylo na jejich lince řečeno, že ten Nutradefense 1 se jako vzorek posílat ze zákona nemůže (nevím, dle jaké právní normy).
já mám taky sunar nutra defense a kaka mi po nem taky pekně, meli jsme taky problemy s kakanim
také se přidávám ke spokojeným uživatelům:-) Tada Klárce chutná a kaká pěkně:-) pa
Tak my měli problém s prdíky. Po nutrilonu dělal malej skoro mosty a hodiny mi proplakal. Co kupujeme Nutra Defense, prdí skoro pořád
a stolice je taky bez problémů ![]()
Bledulko, prosím o radu, jak jsi vložila k odkazům metřík? Už jsem to zkoušela, ale bez úspěchu
díky moc… ![]()
Holky.My papáme taky NUTRA DEFENSE OD SUNARU a jsem spokojenáááá.Dřív jsme dávaly NUTRILON COMFORT ale potom s nějakého důvodu měla problémy s bříškem a nechtěla za nic na světě si vzít flašku a vždycky strašně plakala.Co máme ten novej sunar tak v pořádku.
Jsem za to strašně ráda,sice občas zapláče ale to je tím,že se klubou zoubky a taky zjistila,že dostává na papu už i jiný dobrůdky než jen mléko.Taky měla problémy už dřív s prdíky ale pomohly kapky a dávám do mlíka lactobacilky.Vždycky se říkalo,že po sunaru děti hůř kadí,malá baští i příkrmy a stoličku má někdy jako bobky nebo řídší ale myslím si,že s eto vše upraví,je to podle mě tou změnou.
Tak my jsme s nadšením koupili nový Sunar Nutradefense HA1. Bohužel malej dostal hroznou zácpu a vždy kakal až po 8 dnech…takhle jsme to vydrželi 2 týdny a pak jsem na radu koupila Bebu HA1 Premium…jsem z ní nadšená! Kaká každý den bez naprostých problémů…takže u nás je super Beba
![]()
Holky také vám ten sunar tak pění? my jsme přešli z HA na obyč a jako vyhovuje ale pění to jak blázen tak nevím kde je chyba ![]()
Jojo pění
Naše malá Ellinka vypije dávku 210ml a když ním zatřepu aby se rozpustil prášek tak napění na skoro 240ml,postupně jak potom pije,tak se pěna ztratí.Za chvíli budeme přecházet na sunar nutradefens 2.
Anduli já už mám dvojku taky koupenou kluci maj za pár dní 6měs,ale měli jsem HAčkovej a ten tak nepěnil ted přecházím na normál ještě jsem koupila 1čku a pění to což mě překvapilo už jsem myslela že jsem nevymyla jar
, tak díky