Sunar Nutradefense

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pokymar
20.2.12 18:56

ty máš vždycky nějakou slevovou vychytávku :) díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29436
21.2.12 12:12

Příspěvek upraven 30.05.16 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
21.2.12 14:29

koupila jsem jednu krabici complexu a časem to na něm vyzkouším, díky za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
2527
20.3.12 19:23

Čtu si tady o Sunaeru, teď přecházíme z Beba HA na Nutradefense HA a dnes jsem objevila, že v Intersparu ho mají 600 g za 179 Kč! Můžete to zkusit podívat se tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
21.3.12 08:54

doprčic, ten leták byl do včerejška :cert:

• Citovat
  • Upravit
31386
21.3.12 18:09

no tak to naštve…taky ho dávám a už jsem zajásala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
21.3.12 19:08

A určitě to byla letáková akce? Mně to nepřišlo, nebylo tam nic o slevě, tak to zkuste se tam podívat a uvidíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.4.12 10:40

Ahoj vsem, taky prave resim zda prejit na nutra defence z complexu. Male budou 4 mesice. Tak mesic je na UM
zacali jsme bebou,ale vypila ji malo a zdalo se,ze ji extra nechutna. Zkusila jsem senar complex a dobry jen po nem malo kadi. Max.jednou denne. Ted uz jsme drjhy den bez kadeni..takze premyslim o zmene na nutra defence,prktoze jinak ji chut sunaru vyhovuje. A taky se mi zda,ze nutra ma lelsi slozeni pro brisko mimca. Nnemate nekdo podobnou zkusenost s prechodem z complex a nutra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.4.12 12:42

Příspěvek upraven 30.05.16 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
16.5.12 11:05
:think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.5.12 18:03

@Petra8a Ahoj, chci se zeptat jak jste na tom po Nutradefense s prdíkama? Malej má od narození problémy, ale dokud jssem kojila jakž takž to šlo,. Ve 3 měsících jsem začala plně dávat UM nutrilon Anticolic, ale začal mít děsný problémy, kaká jednou za dva dny, hustou, smradlavou zelenočernou stolici a má bolesti jak blázen, tak jsme přešli na Beba Sensitiv a to mi přijde ještě horší. Tak bych zkusila ten nový Sunar, tak snad ten pomůže. Bojím se ale aby to nebylo ještě horší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
30.5.12 18:17

My jsme s ním moc spokojeni, malému dávám hypoalergenní variantu. Kaká jednou až dvakrát denně, bříško ho bolí minimálně, a to s tím měl dřív taky problémy. Bebu sensitive jsem mu přestala dávat, taky mi to po ní přišlo horší. Akorát u hypoalergenních mlík bývá tmavě zelená stolice. Prý ale i ten klasický Nutradefense je dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
30.5.12 19:43

My dávaly nejdřív Nutrilon, ale ten malý nechutnal.Tak jsme přešly na klasický Sunar, ale po tom měla tmavě zelenou stolici a příšerně smrdila.No hroznej smrad.Tak jsme přešly na Nutradefense a dobrý :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.5.12 07:48

Jéé,tak tak dobrý, tak já ho vyzkouším, snad to nebude horší, ale ta Beba mu očividně nechutná, tak doufám že to bude lepší. Od té doby co dávám UM se celou noc kroutí a bolí ho bříško, tak se to snad zlepší po tom Nutra Defense ;) Děkuju za rady :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.5.12 15:20

Tak jsem mluvila se sestřičkou, doktorka není, bude až v pondělí. Mléko měnit nemám, až po poradě s doktorkou. Že mu v tom udělám ještě větší zmatek v bříšku. Prý musíme vydržet, ale dneska je na tom opravdu hůř, má velký křeče, celý den poplakává a dneska konečně stolice, ale tvrdá a černá a smradlavá. Nechce ani moc jíst, jen trochu a s donucením.Tak mi řekla ať jedu do nemocnice,a by se na něj podívali, že může mít třeba zauzlovaný střeva. Tak se tam chci s nima domluvit, jestli to bude tím mlékem, tak jestli můžeme změnit, nechci mu ale ještě víc ublížit. Opravdu je to tak nebezpečné mléko měnit, ale co dělat, když mu nevyhovuje a jsou s tím takové problémy. Můžu čekat, že by se to ještě po našem stávajícím mléku Beba Sensitiv dalo zlepšit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová